Keukentrend - Gekleurde kraan

Keukentrend: Gekleurde keukenkranen en spoelbakken

De spoelbak in combinatie met een keukenkraan vormt een onmisbaar gedeelte in iedere keuken. Groenten afspoelen, handen wassen of de pannen afspoelen, overal komt de spoelbak goed bij van pas. Houd je van de nieuwste keukentrends en combineer je raag het nuttige met het aangename? Lees hier meer over de nieuwste trend in keukenland: gekleurde keukenkranen in combinatie met een bijpassende spoelbak.

Dé trend van dit moment

Een gekleurde keukenkraan in combinatie met een spoelbak in een bijpassende kleur is dé trend van dit moment. In het verleden werd de spoelbak met kraan slechts als een praktisch onderdeel gezien, maar tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed aan het design van deze keukenelementen. De afgelopen jaren zijn er steeds meer nieuwe modellen en vormen op de markt gekomen en sinds kort vormt ook de kleur een optie bij het kiezen van een nieuwe spoelbak en keukenkraan. Door middel van een gekleurde keukenkraan met bijpassende spoelbak voeg je net dat stukje extra design toe aan jouw keuken. Hiermee zorg je ervoor dat de kraan dé blikvanger van jouw keuken wordt!

Welke kleur kies jij?

Je zult je inmiddels wel afvragen: ‘Uit welke kleuren kan ik dan allemaal kiezen?’. Het bekende merk Quooker zette deze trend in gang door een limited edition gouden kraan op de markt te brengen. Deze bleek zeer succesvol te zijn en werd daarom opgevolgd door een stijlvolle uitvoering in het zwart. Inmiddels hebben meerdere merken zich in deze hedendaagse trend gemengd en kranen in verschillende kleuren, zoals koper, metaal en wit, op de markt gebracht. Een zwarte kraan staat prachtig in een moderne, strakke keuken, terwijl een koperen kraan perfect past bij een industriële keuken. Welke kleur past het beste bij jouw keuken?

Bestel het gratis keukenmagazine

Ben je op zoek naar een nieuwe keukenkraan en spoelbak voor jouw keuken en is deze trend iets voor jou? Bestel dan hier ons gratis keukenmagazine en laat je inspireren door de talloze mogelijkheden.