Bauknecht keukenapparatuur voor een aangenamer leven

Hoe het allemaal begon..

In 1919 startte Gottlob Bauknecht op 27-jarige leeftijd zijn eerste elektrotechnische werkplaats in Duitsland en dit is het begin van dit bedrijf. In deze werkplaats heeft hij voor het eerst een speciale naaimachinemotor ontwikkeld. Sindsdien is het bedrijf gegroeid en in 1948 brachten ze de eerste huishoudelijke innovatie op de markt: Alfix. Dit was een keukenhulp die werd aangedreven door een elektromotor. Daarna werd het huishoudelijke assortiment steeds verder uitgebreid met bijvoorbeeld koelkasten, diepvriezers, ovens en elektrische fornuizen. Vandaag de dag geniet je van duurzame apparaten die het leven in de keuken aangenamer maken.

Haal meer uit jouw apparatuur

Bauknecht vaatwasser

Bauknecht staat voor comfort, gezond leven en duurzaamheid

Met Bauknecht haal je toonaangevende keukenapparatuur in huis die voor veel variatie in de keuken zorgt. Energiezuinige producten waarmee jij met plezier gerechten perfect en op een gezonde en intuïtieve manier bereidt, vind je bij Bauknecht. Lees verder voor meer informatie over Bauknecht keukenproducten.

Bauknecht sfeerbeeld 2

Het assortiment van Bauknecht

Bij Keuken Kampioen kun je terecht voor verschillende keukenapparaten waaronder bijvoorbeeld een nieuwe vaatwasser, oven of afzuigkap. Hierbij staan drie kernwaarden centraal die er op gericht zijn om het leven zo aangenaam mogelijk te maken:

  • Milieubewust leven Tijdens het productieproces staat het milieu centraal. Het energieverbruik van een huishouden wordt namelijk voor 30 procent bepaald door de huishoudelijke apparatuur. Bauknecht neemt zijn verantwoordelijkheid door zeer zuinige en milieuvriendelijke huishoudelijke apparatuur te ontwikkelen.
  • Comfortabel leven Bauknecht streeft ernaar dat jouw huishoudelijk werk zo efficiënt en aangenaam mogelijk kunt uitvoeren. Innovatieve toepassingen zorgen hiervoor. Zo zorgt pro-touch er bijvoorbeeld voor dat roestvrijstaal beter bestand is tegen vingerafdrukken en krassen.
  • Gezond leven Bauknecht wil graag bijdragen aan een gezonder leven. Dit doen ze bijvoorbeeld door apparatuur te ontwikkelen met intelligente innovaties waarmee je gemakkelijker gezond voedsel kan bereiden.

Smakelijk bakken en gezond stomen

Bakken met Bauknecht is een ware beleving. Je hebt keuze uit verschillende apparaten voor de bereiding van de heerlijkste gerechten. Bijvoorbeeld de conventionele ovens en combi-stoomovens waarmee je bakt, braadt én stoomt voor optimaal behoud van vitaminen. Ook de Bauknecht magnetrons bieden veel mogelijkheden. Naast opwarmen en ontdooien, grill, bak en stoom je de lekkerste en gezondste gerechten met een Bauknecht magnetron. Bovendien profiteer je ook nog eens van handige functies als ProCook en CleverCook, die jou van de nodige informatie voorzien tijdens het kookproces. Gegarandeerd succes in jouw keuken.

Koken op inductie of gas

Natuurlijk kan een kookplaat niet ontbreken in jouw keuken. Bauknecht biedt gas- en inductiekookplaten met verschillende mogelijkheden die passen bij jouw kookwensen. Bijvoorbeeld de speciale en krachtige wokbrander voor liefhebbers van wokken. Of de flexibele inductiekookzones zodat jij zelf jouw inductieplaat indeelt. Handig als je vaak met grote pannen kookt. En houd je niet alleen van kwaliteit maar ook van strak design? Dan is de gas-op-glas kookplaat een absolute aanrader. Deze zwarte kookplaten van strak en donker glas zijn een lust voor het oog en een ware blikvanger in jouw keuken.

Afzuigkappen: praktisch én mooi

Er zijn verschillende mogelijkheden om vervelende dampen en geuren met Bauknecht weg te werken. Zoals de praktische en mooi ontworpen afzuigkappen voor boven een kookeiland of installatie aan de wand. Of de mooie decoratieve designmodellen die absoluut gezien mogen worden. Houd je ervan als apparatuur minder zichtbaar is? Dan zijn er afzuigkappen om te integreren in het plafond of keukenkasten voor een strakke look.

Koelen en vriezen

Bij gezond en smaakvol koken, hoort zorgeloos bewaren. De koel- en vriesproducten van Bauknecht zijn voorzien van de nieuwste technologieën die de luchtvochtigheid en de koude lucht bewaken om jouw etenswaar langer vers te houden. Ook staat het gebruiksgemak voorop met handige verlichting, verstelbare onderdelen en het voorkomen van ijsvorming. En dat allemaal energiezuinig.

Jouw vaat in een handomdraai schoon

Als je jouw vaatwasser in- en uitpakt, wil je het liefst zo min mogelijk tijd kwijt zijn. Dankzij de nieuwe technologieën van Bauknecht vaatwassers, bent je gegarandeerd van schone vaat in een handomdraai. Door de PowerCleanPro functie word jouw vaat altijd schoon, ook de aangekoekte pannen. Daarnaast hoef je niks meer na te drogen, aangezien de PowerDry technologie ervoor zorgt dat zelfs plastic voorwerpen droog uit de vaatwasser komen. Je bespaart met een Bauknecht vaatwasser dus een hoop tijd die je anders in het nadrogen of -schrobben van jouw vaat had moeten steken.

Meer weten over Bauknecht?

Wil je meer weten over Bauknecht apparatuur voor jouw keuken? Bestel dan hier ons gratis keukenmagazine of bezoek een van onze showrooms waar een adviseur jou graag te woord staat. De apparatuur testen is ook altijd mogelijk.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat jij het juiste apparaat vindt, nodigen wij jou uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien jouw van alle informatie