Smeg fornuizen – Keuken Kampioen
fornuizen

Smeg fornuizen

Smeg fornuizen

Smeg fornuizen combineren een authentieke uitstraling met hedendaags design. Daarbij geniet u van een optimaal gebruikscomfort door de combinatie van oven en kookplaat met een Smeg fornuis. De functionele fornuizen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Hier leest u er meer over.

Welk type kookplaat kiest u?

De fornuizen van Smeg zijn verkrijgbaar in combinatie met een gas-, inductie-, of keramische kookplaat. Hier lichten wij de voordelen van ieder type kookplaat kort voor u uit, zodat u gemakkelijk de beste keuze voor uw keuken maakt.
Gaskookplaat
De traditionele manier van koken is door middel van vuur. Op de gietijzeren pannendrager bereidt u de heerlijkste gerechten en reguleert u temperatuur van het vuur snel en gemakkelijk. Deze fornuizen zijn voorzien van een vangschaal die uit één geheel bestaat. Hierdoor reinigt u de kookplaten eenvoudig en snel.
Inductiekookplaat
Koken op inductie is een zuinige manier van koken. De kookzones worden alleen verhit zodra ze in aanraking komen met een pan. Hierdoor gaat er weinig warmte verloren en kunt u zich  ook niet branden aan de hete kookplaat. Bovendien verwarmen de kookzones zich erg snel zodra u er een pan op plaatst.
Keramische kookplaat
Op een keramische kookplaat verhitten metalen spiralen de kookzones door middel van elektriciteit. Het egale oppervlak is eenvoudig schoon te maken en er bestaat geen gevaar van vlam-in-de-pan. 

Een bijzonder design

Bent u op zoek naar een bijzonder design? Dan bent u bij Smeg aan het juiste adres. De elegante fornuizen zijn een stijlvolle toevoeging aan iedere keuken. In het assortiment vindt u zowel moderne als kleurrijke exemplaren. De moderne fornuizen hebben een strakke uitstraling en een zilveren of zwarte kleur. Wilt u iets meer leven aan de keuken toevoegen? Kies dan voor een van de kleurrijke exemplaren. Groen, oranje, rood of geel: niets is te gek bij Smeg. Dankzij deze gezellige kleuren is het fornuis een echte eyecatcher in uw keuken. Bovendien kunt u alle Smeg fornuizen prachtig combineren met andere keukenapparatuur van dit merk.

Kom naar een van onze showrooms

Bent u op zoek naar een nieuw fornuis voor uw keuken en bent u benieuwd naar de modellen van Smeg? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging in dit overzicht. Hier staat altijd een professionele adviseur voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een passend advies te geven.

Terug
Sluiten