Miele

Miele keukenapparatuur voor producten met een lange levensduur

Vaatwasser, afzuigkap, kookplaat? Bij Keuken Kampioen vind je alle soorten apparatuur van Miele, voor alle soorten keukens. Zoek je inbouwapparatuur? Of juist losse apparaten? Binnen het Miele-assortiment van Keuken Kampioen is voor alle keukens wel iets te vinden.

Er is geen betere

Sinds de oprichting in 1899 staat het Duitse merk Miele garant voor perfecte kwaliteit. De fabrikant test alle producten op een zeer lange levensduur. Doordat de apparaten zo lang meegaan, blijven veel Miele-klanten trouw aan het merk. Onder het motto “Immer besser” (altijd beter), streeft het bedrijf voortdurend naar verbeteringen aan de producten. Ook de keukenapparatuur gaat lang mee.

Haal meer uit jouw apparatuur

Waarom Miele?

Miele is een vooruitstrevend bedrijf dat al ruim 115 jaar de lat hoog legt op gebied van kwaliteit in de keuken. Meer voordelen van het merk:• Perfecte resultaten• Eenvoudige bediening (touchscreen, sensor bediening of draaiknop)• Lange levensduur• Laag energieverbruik• Innovatieve functies• Superieure techniek• Ultiem comfort

Behaal de beste resultaten

Bij Keuken Kampioen vind je Miele apparatuur voor alle soorten keukens. Je koop alle apparatuur met een korte levertijd en tegen scherpe tarieven. Naast een vaatwasser of afzuigkap, kun je bij Keuken Kampioen ook terecht voor een kookplaat van Miele.

Bekijk het assortiment op de website of bezoek een showroom. Daar kunnen adviseurs jou alles vertellen over het merk en de voordelen ervan voor jouw keuken. 

Voor Miele naar Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen koop je Miele apparatuur - met een korte levertijd - tegen scherpe tarieven. Naast ovens of een vaatwasser van Miele, kun je bij ons ook terecht voor andere keukenapparatuur zoals afzuigkappen of een magnetron. Kijk rustig rond op onze website of bezoek een showroom. Daar staan onze deskundige adviseurs klaar om jou alles vertellen over het merk Miele en de voordelen hiervan voor jouw keuken.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb jij de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij jou graag ons magazine in. In dit magazine kun je alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat jij het juiste apparaat vindt, nodigen wij jou uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien jouw van alle informatie
Terug
Sluiten