De laatste trend: nisjes in de keuken

De laatste trend: nisjes in de keuken

Tegenwoordig zien we steeds meer keukens die voorzien zijn van nisjes. Het plaatsen van nisjes in de keuken brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zorgen de nisjes onder andere voor een opgeruimde ruimte. Plaats keukenapparatuur in de nisjes en houd je aanrecht vrij van rondslingerende keukenspullen. Ook creëer je een unieke uitstraling in de keuken, doordat de nisjes een speelse, authentieke sfeer aan de keuken geeft. Benieuwd of een nis in de keuken ook bij jouw ruimte past? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen.

Opgeruimd staat netjes

Heb je vaak last van een slordig ogend aanrecht? Je kookspullen en keukenapparatuur liggen rommelig verspreid in de keuken en zorgen voor een onrustig geheel. De nisjes in de keuken bieden dan de uitkomst voor jou. De nisjes zijn namelijk perfect voor het opbergen van jouw keukenapparatuur, zodat je het keukenblad vrijhoudt van keukenspullen. Maar wat is een nis nou eigenlijk? Een nis is een functionele uitholling in de muur. Het zorgt voor een extra plek om spullen te plaatsen en creëert daardoor extra ruimte. Vooral in een kleine ruimte is een nis ideaal. Je kruiden staan bijvoorbeeld mooier in een nis dan op een rekje wat in de weg staat.

Mooie accessoires in een nis

Maak de nis af door het toevoegen van passende accessoires. Combineer jouw keukenapparaten met mooie plantjes, fotolijstjes en karakteristieke kunstwerken. Op deze manier maak je van jouw keuken een stijlvol, authentiek geheel die volledig bij jouw wensen past. De persoonlijke touch zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt in de keuken en er graag aan de slag gaat met het bereiden van je favoriete maaltijden. Om de accessoires in de nis extra aandacht te geven plaats je prachtige spotlichtjes in de nis. De accessoires komen hierdoor letterlijk in de schijnwerpers te staan en dit zorgt voor een mooi effect.

Geef je nis een kleurtje

Naast dat een nis onwijs praktisch is, kan de nis ook een stijlvolle toevoeging zijn in de ruimte. Geef de nis een kleurtje of betegel deze met unieke tegeltjes voor een mooi, speels effect. Op deze manier krijgt de nis meer aandacht. Heb je een prachtige koffiemachine? Plaats deze dan in de betegelde of geverfde nis, zodat de prachtige koffiemachine extra aandacht krijgt. Ook is het mogelijk om planken te plaatsen in de nis. Op deze manier heb je nog meer ruimte om keukenspullen op te bergen. Een nis met alleen een werkblad is ook mogelijk. Het is maar net wat jij wil. Met een nis kun je verschillende kanten op.

Op zoek naar inspiratie?

Weet je niet goed of een nisje in jouw keuken past? Of ben je benieuwd naar de verschillende nisjes? Kom dan langs in een van onze showrooms. Maak een afspraak met onze professionele adviseur en laat je inspireren. Zij zetten jouw wensen om in een realistisch en passend advies. Bovendien is de afspraak geheel gratis en vrijblijvend. Ook is het mogelijk om vanuit huis inspiratie op te doen. Bestel ons gratis magazine en bekijk de diverse keukens en nisjes vanuit huis.

Terug
Sluiten