Keukenvoordeel
Keukenvoordeel

Maak een afspraak bij Keuken Kampioen en profiteer van een extra gezellige actie

Want met Kerst spelen we thuis! Het liefste samen met familie en vrienden. Of het nu gaat om een traditioneel bordspel of een potje voetbal op de Playstation… bij Keuken Kampioen regelen we het allemaal. Bij aankoop van een keuken geven wij een Playstation 4 + bordspellen naar keuze cadeau*,zo speel je met Kerst gezellig thuis.  

Tot en met zondag 22 december profiteer je van een Playstation 4 t.w.v. € 399 + bordspellen naar keuze t.w.v. € 100,- **.

Verzekerd zijn van een vrijblijvend adviesgesprek? Een afspraak maak je eenvoudig zelf door het formulier op deze pagina in te vullen. Bel je liever voor een afspraak? Al onze showrooms zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar!

Wij raden het plannen van een adviesgesprek aan omdat wij op deze manier voldoende tijd voor je kunnen inplannen. Maar ook zonder afspraak ben je uiteraard welkom in een van onze 49 vestigingen.

Download hier de actievoorwaarden.

* Bekijk de actievoorwaarden
** Bordspellen zelf uit te kiezen door middel van een bol.com cadeaukaart t.w.v. € 100,-

Een keuken voor iedereen!

Met ruim 25 jaar ervaring en 300.000 tevreden klanten weten wij wat de keukensmaak van Nederland is. Zo hebben we ook een keuken voor u!

Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen zijn we inmiddels ruim 25 jaar aan ervaring rijker. Zo weten we dat veel mensen kiezen voor een strakke keuken, maar lang niet iedereen. Ieder zijn eigen smaak, ieder zijn eigen keuken.

Onze adviseurs helpen u aan uw (droom)keuken. Van kleur, materiaal en opstelling tot apparatuur. Een keuken die past binnen de ruimte, uw budget en een keuken die natuurlijk helemaal naar uw smaak is!

Eerst zelf aan de slag?

Bij Keuken Kampioen snappen we als geen ander dat het kiezen van een keuken moeilijk is. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we u graag 2 handige hulpmiddelen.
Eerst aan de slag met de ruimte? U kunt de ruimte waar uw nieuwe keuken komt eenvoudig intekenen en spelen met keukenkasten en apparatuur in de 3D ontwerptool.
Alvast inzicht in wat een nieuwe keuken kost? Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatievan uw persoonlijke keuken!

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Terug
Sluiten