Keukenvoordeel
Keukenvoordeel

Nù bij de nummer 1 van Nederland ‘Woonmaand’

Tijdens de Woonmaand bij Keuken Kampioen laten we u zien dat het kopen van een nieuwe keuken onderdeel is van een geheel nieuw interieur én de aftrap van een compleet nieuw gevoel in huis.  

Wij denken graag met u mee om uw interieur compleet te maken zodat uw huis met de nieuwe keuken van Keuken Kampioen nog meer als thuis aanvoelt. Daarom krijgt u nu bij aankoop van uw nieuwe keuken een woonexpress cadeaubon t.w.v. € 750,- én maakt u direct kans op een nieuw interieur t.w.v. € 5.000,- 

Maak via het formulier hiernaast alvast een afspraak in één van onze showrooms bij u in de buurt en profiteer van deze woonmaand actie. Onze adviseurs reserveren dan alvast voldoende tijd om al uw wensen te bespreken.

Bekijk hier de actievoorwaarden.
 

Profiteren van deze actie?

 1. Meld u gratis aan!
  Vul het formulier in en neem automatisch deel aan deze actie. U ontvangt een uitnodiging voor een bezoek aan onze showroom
 2. Kom langs in één van onze showrooms
  Bekijk onze uitgebreide keukencollectie en ontvang een gratis 3D tekening en prijsindicatie van uw persoonlijke keuken
 3. Scoor een nieuwe keuken
  En ontvang een woonexpress cadeaubon t.w.v. € 750,-

 

Een keuken voor iedereen!

Met ruim 25 jaar ervaring en 300.000 tevreden klanten weten wij wat de keukensmaak van Nederland is. Zo hebben we ook een keuken voor u!

Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen zijn we inmiddels ruim 25 jaar aan ervaring rijker. Zo weten we dat veel mensen kiezen voor een strakke keuken, maar lang niet iedereen. Ieder zijn eigen smaak, ieder zijn eigen keuken.

Onze adviseurs helpen u aan uw (droom)keuken. Van kleur, materiaal en opstelling tot apparatuur. Een keuken die past binnen de ruimte, uw budget en een keuken die natuurlijk helemaal naar uw smaak is!

Eerst zelf aan de slag?

Bij Keuken Kampioen snappen we als geen ander dat het kiezen van een keuken moeilijk is. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we u graag 2 handige hulpmiddelen.
Eerst aan de slag met de ruimte? U kunt de ruimte waar uw nieuwe keuken komt eenvoudig intekenen en spelen met keukenkasten en apparatuur in de 3D ontwerptool.
Alvast inzicht in wat een nieuwe keuken kost? Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatievan uw persoonlijke keuken!

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp uw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van uw persoonlijke keuken. Kies uw opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

 • Bepaal zelf de look van uw nieuwe keuken
 • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost uw nieuwe keuken?

Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van uw persoonlijke keuken

 • KIES ZELF WAT U ALLEMAAL IN UW KEUKEN WILT
 • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Burgering
17 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Mooie keuken gekocht bij de keuken Kampioen in Weert

Bij de keukenkampioen in Weert een keuken gekocht. Adviseur Remy de Wild heeft ons zeer correct en vriendelijk geholpen. Hij gaf ons alle tijd om de juiste keuze te maken. Ook Sjoerd en Karin waren zeer behulpzaam. Goede afspraken, die ook direct worden nagekomen. Wij vertrouwen erop dat ook de ...

DJH
17 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Ik geef een hoog score voor Keuken Kampion door hoe ik ben geholpen in Tiel door Chantal Tichem

Ik geef een hoog score voor Keuken Kampion niet omdat het prijs/kwaliteits niveau van mijn nieuwe keuken goed is. Dat is het ook zo, maar voor mij de motivatie om deze beoordeling te geven is door hoe geweldig ik ben geholpen door Chantal Tichem, verkoopster in het filiaal in Tiel. Chantal neemd de ...

Nick
16 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

nieuwe keuken

Ze nemen echt de tijd voor je, denken mee en wij hebben onze keuken gevonden en met de korting ook nog binnen ons budget. dank Tim Drost. Nu wachten op de sleutel van ons huis en kan er ingemeten worden.

Frank Mertens
16 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

klacht over een kromme plank

na klacht over een kromme plank hebben ze deze redelijk snel een nieuwe geleverd zonder problemen.

Jongsma
16 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Klantgericht

Nemen de tijd voor je. Geven goed advies.

Angie
16 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Super!

Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Keuken Kampioen. Beide keren geholpen door Kostas. Helemaal top.

Michel de Leeuw
16 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Prima!

Keuken volledig geleverd volgens afspraak!

Jungeling
16 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Van tekening tot de geplaatste keuken…

Van tekening tot de geplaatste keuken top


Lees alle reviews
Terug
Sluiten