Keukenvoordeel bij Keuken Kampioen
Keukenvoordeel

Werkbladen stelen dit jaar echt de show!

De keuken is een belangrijk onderdeel van het totale interieur van een woning. Het is daarom belangrijk dat de keuken bij de rest van het interieur past. Het werkblad is erg bepalend voor de uitstraling van de keuken. Het kan echt karakterbepalend zijn. Wil je bijvoorbeeld een luxe stedelijke uitstraling? Dan is de marmerlook helemaal dé trend van nu om jouw keuken mee af te stylen.

Bij Keuken Kampioen maken wij alle keukentrends inzichtelijk en bereikbaar iedereen. Zo ook de trends van 2020 in werkbladen. Daarom krijg je nu jouw werkblad cadeau bij aankoop van een nieuwe keuken!* Je profiteert van deze mooie actie tot en met zondag 2 februari 2020. Plan eenvoudig zelf een afspraak wanneer het jou uitkomt via onderstaande knop.

Benieuwd naar alle trends in werkbladen? Hieronder hebben wij ze op een rij gezet. Klik op
een van de trends om er meer over te lezen.

Koopavond XXL

Bij Keuken Kampioen hebben we vanaf 2020 iets nieuws! De Koopavond XXL! Een bijzondere vrijdagavond waarop bijna al onze vestigingen open zijn tot 24.00 uur. Dit biedt uitkomst voor iedereen die in het weekend of overdag al andere verplichtingen heeft. Maak gebruik van deze mogelijkheid door een afspraak te plannen op vrijdag 31 januari. Wees er snel bij want er is een beperkte hoeveelheid afspraken vooraf in te plannen. Tijdens de Koopavond XXL kun je natuurlijk mee-eten en in de latere uurtjes verzorgen we een hapje
en een drankje.

Download hier de actievoorwaarden.

Marmerlook keukenbladen
Betonlook keukenbladen
Houtlook keukenbladen
 
Terrazzo keukenbladen

Een keuken voor iedereen!

Met ruim 25 jaar ervaring en 300.000 tevreden klanten weten wij wat de keukensmaak van Nederland is. Zo hebben we ook een keuken voor u!

Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen zijn we inmiddels ruim 25 jaar aan ervaring rijker. Zo weten we dat veel mensen kiezen voor een strakke keuken, maar lang niet iedereen. Ieder zijn eigen smaak, ieder zijn eigen keuken.

Onze adviseurs helpen u aan uw (droom)keuken. Van kleur, materiaal en opstelling tot apparatuur. Een keuken die past binnen de ruimte, uw budget en een keuken die natuurlijk helemaal naar uw smaak is!

Eerst zelf aan de slag?

Bij Keuken Kampioen snappen we als geen ander dat het kiezen van een keuken moeilijk is. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we u graag 2 handige hulpmiddelen.
Eerst aan de slag met de ruimte? U kunt de ruimte waar uw nieuwe keuken komt eenvoudig intekenen en spelen met keukenkasten en apparatuur in de 3D ontwerptool.
Alvast inzicht in wat een nieuwe keuken kost? Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatievan uw persoonlijke keuken!

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Terug
Sluiten