Keukenvoordeel
Keukenvoordeel

GRATIS MONTAGE VAN UW KEUKEN

Bij Keuken Kampioen hoef je jezelf niet druk te maken over de montage, want die is tijdelijk helemaal gratis*! Jouw keuken wordt door ons volledig ingemeten en onze monteurs plaatsen de keuken vakkundig binnen één dag. Daarnaast laten zij de keukenruimte volledig opgeruimd achter zodat je direct kunt genieten van jouw nieuwe keuken. 

Op donderdag en vrijdag zijn wij speciaal voor jou langer geopend tot maar liefst 22.00 uur. Zo hoef je niet te haasten na het werk en kun je in alle rust je nieuwe keuken uitzoeken. 

Profiteren van deze actie doe je tot en met zondag 3 maart. Wil je verzekerd zijn van een uitgebreid, vrijblijvend adviesgesprek? Kom dan snel naar een Keuken Kampioen bij jou in de buurt of plan hier alvast een afspraak.

Profiteren van deze actie?

 1. Meld u gratis aan!
  Vul het formulier in en neem automatisch deel aan deze actie. U ontvangt een uitnodiging voor een bezoek aan onze showroom
 2. Kom langs in één van onze showrooms
  Bekijk onze uitgebreide keukencollectie en ontvang een gratis 3D tekening en prijsindicatie van uw persoonlijke keuken
 3. Scoor een nieuwe keuken
  En wij betalen de montage*

* Gratis montage ter waarde van € 1.000,-. Vraag naar de voorwaarden in onze showroom.

Een keuken voor iedereen!

Met ruim 25 jaar ervaring en 300.000 tevreden klanten weten wij wat de keukensmaak van Nederland is. Zo hebben we ook een keuken voor u!

Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen zijn we inmiddels ruim 25 jaar aan ervaring rijker. Zo weten we dat veel mensen kiezen voor een strakke keuken, maar lang niet iedereen. Ieder zijn eigen smaak, ieder zijn eigen keuken.

Onze adviseurs helpen u aan uw (droom)keuken. Van kleur, materiaal en opstelling tot apparatuur. Een keuken die past binnen de ruimte, uw budget en een keuken die natuurlijk helemaal naar uw smaak is!

Eerst zelf aan de slag?

Bij Keuken Kampioen snappen we als geen ander dat het kiezen van een keuken moeilijk is. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we u graag 2 handige hulpmiddelen.
Eerst aan de slag met de ruimte? U kunt de ruimte waar uw nieuwe keuken komt eenvoudig intekenen en spelen met keukenkasten en apparatuur in de 3D ontwerptool.
Alvast inzicht in wat een nieuwe keuken kost? Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatievan uw persoonlijke keuken!

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

 • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
 • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

 • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
 • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
De jong
17 februari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

Fijne keuken uitgezocht precies naar…

Fijne keuken uitgezocht precies naar mijn wensen. Montage ook prima gegaan volgens afgesproken schema. Een aanpassing in de elektra aansluiting werd ook zonder problemen uitgevoerd.

Tiwana
17 februari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

Betreffende het plaatsen van de keuken…deze is ZEER deskundig geplaatst en aan gesloten.Alle lof hiervoor

Betreffende het plaatsen van de keuken deze is ZEER deskundig geplaatst en aangesloten. Alle lof hier voor

Meijer
17 februari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

Wij hebben een hele prettige ervaring…

Wij hebben een hele prettige ervaring gehad. Wij werden door de hele winkelhaak meegenomen om alles te bekijken, uit te testen en af te wegen. Na 4 uur gingen wij weg en wisten wij precies hoe onze keuken eruit kwam te zien. Wij zijn geholpen door Rick in Zwolle en hij dacht heel erg met ons mee ...

Smit
16 februari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

hele goede ervaring

hele goede ervaring, alles netjes op tijd geleverd, netjes geinstalleerd, opgeruimd en meegedacht met onze wensen en specifieke punten.

Mark
16 februari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

Positief

Blij met mijn keuken en de service van Keukenkampioen. Verkoper was goed, bezorging was goed, ze hielden echt rekening met mijn vloer die de dag daarvoor in de olie was gezet en de monteur heeft de keuken heel mooi geïnstalleerd. Alles was compleet en mooi afgewerkt.

Anke
16 februari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

Een absolute aanrader!

We zijn echt heel goed geholpen. Niets was te veel om uit te leggen, te laten zien en er werd echt de tijd voor je genomen. Rose-Marie dacht heel goed met ons mee en adviseerde ons prima in onze keuzes. Tot nu toe zijn we erg tevreden.

Koster
15 februari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

een tevreden klant

Tot op heden zijn wij uiterst tevreden over het aankooptraject. Vriendelijke en meedenkende verkoper, prettig vervolgcontact om aankoop af te ronden, inmeten volgens afspraak, duidelijke en tijdige informatie over levering en plaatsing. Dus tot dit moment alleen maar tevredenheid.

Klinkenberg
15 februari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

Prima advisering

Prima advisering, nette prijs, vlotte levertijden en keurige montage.


Lees alle reviews
Terug
Sluiten