Keukenvoordeel
Keukenvoordeel

Kinderkeuken en bol.om cadeaukaart cadeau!

Keuken Kampioen let op de kleintjes. Vooral met het oog op de dure decembermaand. Daarom krijgt u bij aankoop van een nieuwe keuken een Kidcraft kinderkeuken cadeau t.w.v. € 199,-*. Een klein cadeautje van ons voor de kids, maar daar laten wij het niet bij, we hebben ook aan u gedacht. U krijgt namelijk een bol.com cadeaukaart t.w.v. € 500,-*.

Tot en met zondag 23 december profiteert u van deze geweldige cadeau actie bij Keuken Kampioen. Wilt u verzekerd zijn van een uitgebreid en vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan hier alvast een afspraak of kom langs in één van onze showrooms bij u in de buurt. 

Bekijk hier de actievoorwaarden.
 

Profiteren van deze actie?

 1. Meld u gratis aan!
  Vul het formulier in en neem automatisch deel aan deze actie. U ontvangt een uitnodiging voor een bezoek aan onze showroom
 2. Kom langs in één van onze showrooms
  Bekijk onze uitgebreide keukencollectie en ontvang een gratis 3D tekening en prijsindicatie van uw persoonlijke keuken
 3. Scoor een nieuwe keuken
  En ontvang een Kidcraft kinderkeuken cadeau t.w.v. € 199,- & een bol.com cadeaukaart t.w.v. € 500,-

Een keuken voor iedereen!

Met ruim 25 jaar ervaring en 300.000 tevreden klanten weten wij wat de keukensmaak van Nederland is. Zo hebben we ook een keuken voor u!

Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen zijn we inmiddels ruim 25 jaar aan ervaring rijker. Zo weten we dat veel mensen kiezen voor een strakke keuken, maar lang niet iedereen. Ieder zijn eigen smaak, ieder zijn eigen keuken.

Onze adviseurs helpen u aan uw (droom)keuken. Van kleur, materiaal en opstelling tot apparatuur. Een keuken die past binnen de ruimte, uw budget en een keuken die natuurlijk helemaal naar uw smaak is!

Eerst zelf aan de slag?

Bij Keuken Kampioen snappen we als geen ander dat het kiezen van een keuken moeilijk is. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we u graag 2 handige hulpmiddelen.
Eerst aan de slag met de ruimte? U kunt de ruimte waar uw nieuwe keuken komt eenvoudig intekenen en spelen met keukenkasten en apparatuur in de 3D ontwerptool.
Alvast inzicht in wat een nieuwe keuken kost? Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatievan uw persoonlijke keuken!

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp uw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van uw persoonlijke keuken. Kies uw opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

 • Bepaal zelf de look van uw nieuwe keuken
 • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost uw nieuwe keuken?

Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van uw persoonlijke keuken

 • KIES ZELF WAT U ALLEMAAL IN UW KEUKEN WILT
 • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Prins
18 december 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Duidelijke lijnen qua levertijd

Duidelijke lijnen qua levertijd, herinneren op tijd wanneer er wat gebeurd, goede service na oplevering om de laatste details op te lossen, kortom ik ben zeer tevreden.

Zebregs
17 december 2018
Beoordeling door bevestigde klant

zeer goed en vriendelijk geholpen en…

zeer goed en vriendelijk geholpen en geadviseerd

Excellent project management
17 december 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Erg flexibele qua planning en een…

Erg flexibele qua planning en een technisch goede verkoper / filiaal houder

Bartels
17 december 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Fijne ervaring

Prettige persoonlijke benadering in de winkel. De verkoper tot en met de inmeter denken goed met je mee en helpen je om een mooie keuken te realiseren. We kunnen niet wachten totdat de keuken geplaatst wordt!

Dhr. Keizer,
16 december 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Tevreden met eind resultaat

Top service, van begin tot einde. Het resultaat mag er dan ook zijn, top keuken. Klein smetje, snoer v/d magnetron was niet meegeleverd en de service centrum van Groningen was van mening deze zelf te moeten bestellen? Het hoofd service centrum heeft ingegrepen en ook dit opgelost. Indien dit niet ...

mark
16 december 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Klantenservice gebeld voor service…ging bijna vlekkeloos

Klantenservice gebeld voor service keuken, ging allemaal soepel, behalve dat de monteur s morgens voor de deur stond ipv de middag. Service onderhoud was prima!

Marianne
16 december 2018
Beoordeling door bevestigde klant

je wordt goed geholpen en zijn…

je wordt goed geholpen en zijn vriendelijk

Arjan de Jong
16 december 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Goed geholpen en meegedacht

Medewerkers hebben ons goed geholpen, goed meegedacht met de mogelijkheden voor onze keuken zonder ideeen zelfstandig in te vullen. Naar ons idee hebben wij nu een goede keuken gekocht tegen een mooie prijs.


Lees alle reviews
Terug
Sluiten