Keukenvoordeel
Keukenvoordeel

Maak een afspraak en profiteer van de aftrap actie!

In het weekend van 9 augustus hebben de clubs binnen de Keuken Kampioen Divisie het nieuwe voetbalseizoen afgetrapt. Als trotse sponsor vieren wij deze aftrap van het nieuwe seizoen in al onze showrooms. Het beloofd weer een spannend seizoen te worden. Volg jij ook alle wedstrijden binnen de Keuken Kampioen Divisie?

Bij Keuken Kampioen profiteer je nu van de Keuken Kampioen Divisie aftrap actie. Zo ontvang je bij aankoop van je keuken een Samsung Q-LED TV t.w.v. € 1.199,- cadeau. Profiteren van deze geweldige actie doe je tot en met zondag 25 augustus.

Verzekerd zijn van een vrijblijvend adviesgesprek?

Een afspraak maak je eenvoudig zelf door het formulier op deze pagina in te vullen. Bel je liever voor een afspraak? Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar! 

Wij raden het plannen van een adviesgesprek aan omdat wij op deze manier voldoende tijd voor je kunnen inplannen. Maar ook zonder afspraak ben je uiteraard welkom in een van onze 49 vestigingen. 

Download hier de actievoorwaarden.

Een keuken voor iedereen!

Met ruim 25 jaar ervaring en 300.000 tevreden klanten weten wij wat de keukensmaak van Nederland is. Zo hebben we ook een keuken voor u!

Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen zijn we inmiddels ruim 25 jaar aan ervaring rijker. Zo weten we dat veel mensen kiezen voor een strakke keuken, maar lang niet iedereen. Ieder zijn eigen smaak, ieder zijn eigen keuken.

Onze adviseurs helpen u aan uw (droom)keuken. Van kleur, materiaal en opstelling tot apparatuur. Een keuken die past binnen de ruimte, uw budget en een keuken die natuurlijk helemaal naar uw smaak is!

Eerst zelf aan de slag?

Bij Keuken Kampioen snappen we als geen ander dat het kiezen van een keuken moeilijk is. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we u graag 2 handige hulpmiddelen.
Eerst aan de slag met de ruimte? U kunt de ruimte waar uw nieuwe keuken komt eenvoudig intekenen en spelen met keukenkasten en apparatuur in de 3D ontwerptool.
Alvast inzicht in wat een nieuwe keuken kost? Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatievan uw persoonlijke keuken!

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Terug
Sluiten