Keukenvoordeel bij Keuken Kampioen
Keukenvoordeel

Tijdens Black Friday week apparatensets 10% onder de laagste internetprijs!

Bij Keuken Kampioen profiteer je niet alleen op vrijdag maar de gehele week van Black Friday voordeel. We hebben speciaal voor Black Friday drie mooie apparatensets samengesteld van de A-merken Whirlpool, AEG en Siemens. Bij aankoop van een complete keuken zijn deze drie sets nog lager geprijsd dan normaal. Namelijk 10% onder de laagste internetprijs!

Lees hier de actievoorwaarden.

Mis dit voordeel niet. Plan een afspraak.

Via het afsprakenformulier maak je eenvoudig een afspraak met één van onze adviseurs. Gewoon wanneer het jou het beste uitkomt. Wij maken graag de tijd. Door het maken van een afspraak kunnen we het bezoek aan onze winkels spreiden en weten we zeker dat we je meteen kunnen helpen. Zo ben je verzekerd van het voordeel én zorgen we samen voor een veilig bezoek. Alle RIVM richtlijnen houden wij natuurlijk aan.

Apparatuur tegen de laagste internetprijs

Wist je dat je bij Keuken Kampioen altijd de laagste internetprijs voor keukenapparatuur betaalt? Bij ons krijg je namelijk gewoon waar voor je geld. De beste prijs garanderen we daarom niet alleen op keukens uit onze eigen fabriek. Maar ook door de beste prijs aan te houden voor de apparatuur van onze leveranciers. Want waarom zou je meer betalen? Dat zouden we zelf ook niet doen.

Terug
Sluiten