Keukenvoordeel bij Keuken Kampioen
Keukenvoordeel

50% korting op alle keukens!

De opening van onze 50e vestiging in Amstelveen vieren we groots en samen met alle 50 Keuken Kampioen winkels door het hele land. We voeren de hoogste korting die we ooit hebben gehad. We geven maar liefst 50% korting op al onze keukens. Een bijzondere actie voor een bijzondere mijlpaal. Dit mag je echt niet missen!

Lees hier de actievoorwaarden.

Maak eenvoudig online een afspraak wanneer het jou uitkomt

Via het afsprakenformulier maak je eenvoudig een afspraak met één van onze adviseurs. Gewoon wanneer het jou het beste uitkomt. Geen snipperdagen meer over en zijn je weekenden al druk genoeg? Dat snappen we maar al te goed. Wij maken de tijd. Ook buiten onze reguliere openingstijden. Aanstaande vrijdag zijn wij tijdens onze koopavond XXL zelfs tot 24.00 uur geopend. Maak snel een afspraak bij jou in de buurt.

Nederland is alweer een kampioen rijker

De 50e winkel is sinds dit jaar geopend in Amstelveen. Een persoonlijke mijlpaal voor Keuken Kampioen en een mooi moment om even terug te blikken op waar het 28 jaar geleden allemaal begon.

In 1992 gingen de deuren open van de eerste Keuken Kampioen winkel in het altijd gezellige Brabantse Kaatsheuvel. Ons doel? Topkwaliteit keukens tegen de beste prijs mogelijk maken. Door keukens te produceren in onze eigen fabriek in Duitsland en a-merkapparatuur altijd tegen de laagste internetprijs aan te bieden.

Al snel kwamen er meer Keuken Kampioen winkels bij, ook buiten de provincie Noord-Brabant. We zijn super trots dat we 28 jaar later onze 50e vestiging hebben geopend en dat we ons al jaren de nummer 1 van Nederland mogen noemen. Ons doel is nog steeds hetzelfde, alleen zijn we nu nóg toegankelijker voor heel Nederland. Er zit namelijk altijd wel een Keuken Kampioen bij jou in de buurt.

Terug
Sluiten