Keukenvoordeel bij Keuken Kampioen
Keukenvoordeel

Profiteer van de FabrieksSale bij Keuken Kampioen

Het is FabrieksSale bij Keuken Kampioen en dat betekent héél véél voordeel op álle keukens uit onze eigen fabriek. Je profiteert namelijk van 40% korting, A-merk apparatuur tegen de laagste internetprijs én de montage is zelfs gratis. Liever zelf je keuken monteren? Dat kan, dan zorgen wij voor een snellere levering.

Profiteren van dit voordeel bij Keuken Kampioen doe je tot en met zondag 3 mei 2020.

Plan een afspraak wanneer het jou uitkomt
Een afspraak maken doe je eenvoudig zelf via het formulier op deze pagina. We begrijpen dat ieders agenda er nu net iets anders uitziet. En ook dat je zeker wilt weten dat er genoeg ruimte in onze winkels is om voldoende afstand van elkaar te houden. Daarom werken wij met flexibele openingstijden. Zo zijn wij ook buiten de reguliere openingstijden op afspraak voor je geopend. 

Kom je dus liever in de avond? Geen probleem. Kijk bij de winkel bij jou in de buurt of er nog een plekje vrij is in de agenda en plan je afspraak direct in! 

Download hier de actievoorwaarden.

Breng je liever niet direct een bezoek aan de winkel?

Dat begrijpen we helemaal in deze situatie. Mail of bel een winkel bij jou in de buurt, dan nemen we samen jouw vragen en wensen door. Je kunt per mail ook al jouw keukeninspiratie en foto’s van de keukenruimte met ons delen. Wij gaan dan vrijblijvend aan de slag met een ontwerp op afstand. Telefonisch of per mail kunnen we het ontwerp samen bespreken en eventueel nog aanpassen. Een bezoek aan de winkel volgt dan later. Bekijk hier al onze winkels.

 

Eerst zelf aan de slag?

Bij Keuken Kampioen snappen we als geen ander dat het kiezen van een keuken moeilijk is. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we u graag 2 handige hulpmiddelen.
Eerst aan de slag met de ruimte? U kunt de ruimte waar uw nieuwe keuken komt eenvoudig intekenen en spelen met keukenkasten en apparatuur in de 3D ontwerptool.
Alvast inzicht in wat een nieuwe keuken kost? Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van uw persoonlijke keuken!

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Terug
Sluiten