Keukenvoordeel
Keukenvoordeel

AEG Inductiekookplaat en Fissler pannenset cadeau!

Profiteer van inductie voordeel bij de nummer 1 van Nederland! Bij aankoop van een keuken geven wij een AEG inductiekookplaat en een 4-delige Fissler pannenset t.w.v. €549,- cadeau*. Zo maken wij gasvrij koken écht voordelig! 
 
Tot en met zondag 7 juli profiteer je van dit inductie voordeel bij Keuken Kampioen. 
 
Wil je verzekerd zijn van een uitgebreid, vrijblijvend adviesgesprek? Plan dan nu gemakkelijk zelf een afspraak in de agenda van de showroom of bel ons voor het maken van een afspraak. Zo kunnen wij voldoende tijd voor je inplannen om alle keukenwensen te bespreken.

Download hier de actievoorwaarden.

Profiteren van deze actie?

 1. Meld je gratis aan!
  Vul het formulier in en neem automatisch deel aan deze actie. Je ontvangt een uitnodiging voor een bezoek aan onze showroom
 2. Kom langs in één van onze showrooms
  Bekijk onze uitgebreide keukencollectie en ontvang een gratis 3D tekening en prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken
 3. Scoor een nieuwe keuken 
  Met gratis AEG inductiekookplaat en een kwalitatieve pannenset van Fissler.

Een keuken voor iedereen!

Met ruim 25 jaar ervaring en 300.000 tevreden klanten weten wij wat de keukensmaak van Nederland is. Zo hebben we ook een keuken voor u!

Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen zijn we inmiddels ruim 25 jaar aan ervaring rijker. Zo weten we dat veel mensen kiezen voor een strakke keuken, maar lang niet iedereen. Ieder zijn eigen smaak, ieder zijn eigen keuken.

Onze adviseurs helpen u aan uw (droom)keuken. Van kleur, materiaal en opstelling tot apparatuur. Een keuken die past binnen de ruimte, uw budget en een keuken die natuurlijk helemaal naar uw smaak is!

Eerst zelf aan de slag?

Bij Keuken Kampioen snappen we als geen ander dat het kiezen van een keuken moeilijk is. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we u graag 2 handige hulpmiddelen.
Eerst aan de slag met de ruimte? U kunt de ruimte waar uw nieuwe keuken komt eenvoudig intekenen en spelen met keukenkasten en apparatuur in de 3D ontwerptool.
Alvast inzicht in wat een nieuwe keuken kost? Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatievan uw persoonlijke keuken!

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

 • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
 • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

 • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
 • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Terug
Sluiten