Keuken levering

5 handige dingen om te regelen voor de levering van jouw nieuwe keuken

Er zijn een aantal praktische zaken waarmee je rekening moet houden voordat jouw keuken geleverd kan worden. Het zijn de dingen die moeilijk en lastig lijken. Maar met wat hulp kan het zo geregeld zijn. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden voor jou, hebben wij de dingen die je niet mag vergeten op een rijtje gezet:

  • DE OUDE KEUKEN MOET HELEMAALVERWIJDERD EN AFGEVOERD ZIJN.

Klinkt als een hele klus maar er is een manier om hier hulp bij te krijgen. Jouw oude keuken kan voor een ander misschien als geroepen komen. Via de bekende tweedehands sites kun jde een oproep plaatsen dat jij jouw keuken vervangt. Er is veel vraag naar dus wellicht ben je zo snel geholpen.

  • DE LEIDINGEN ZIJN GELEGD VOLGENS HET LEIDINGSCHEMA.

Wanneer je een nieuwe keukenopstelling heeft gekozen dan kan het zijn dat deze niet aansluit op de huidige aansluitingen. Hiervoor ontvang je van ons een leidingschema. Ben je erg handig dan kun je de leidingen zelf verleggen. Wij raden echter aan om dit door iemand te laten doen die daar deskundig in is. Ken je niemand in jouw omgeving die dit kan doen? Vraag naar de mogelijkheden bij jouw keukenadviseur.

  • BOUWKUNDIGE AANPASSINGEN ZIJN UITGEVOERD.

Een muurtje eruit, of juist toch erin. Een extra raam, de muren stucen of enkel verven. Bij het plaatsen van een nieuwe keuken komt vaak extra werk kijken. Alle bouwkundige aanpassingen en het stucwerk moeten gedaan zijn voor wij de keuken plaatsen. Dit is niet alleen makkelijker voor ons, maar natuurlijk ook voor jou. Als de keuken eenmaal staat kunt u er namelijk alleen nog omheen werken

  • DE RUIMTE IS GEHEEL SCHOON EN LEEG.

Aangezien de monteur veel ruimte nodig heeft om aan de slag te kunnen met de grote keukenonderdelen, is het fijn dat de keukenruimte al helemaal leeg en schoon is wanneer jij de monteur ontvangt. Dit is niet alleen fijn voor de monteur, maar ook beter voor jouw keuken. Het maakt de kans op beschadigingen namelijk een stuk kleiner.

  • PLAN ALVAST UW TEGEL-/SCHILDERWERK OF AANSLUITWERK.

Sommige werkzaamheden kunnen pas plaatsvinden nadat de montagewerkzaamheden zijn afgerond. Zoals het betegelen of schilderen van de achterwanden en het aansluiten en instellen van apparaten. Wanneer dit al voor de montage duidelijk is kun je dit qua planning beter op elkaar aan laten sluiten. Dan weet je zeker dat jij snel gebruik kunt maken van jouw nieuwe keuken. Bij de montage zijn deze werkzaamheden niet inbegrepen. We kunnen dit wel voor jou regelen. Vraag naar de mogelijkheden bij jouw keukenadviseur.

Terug
Sluiten