Keuken Kampioen Almelo

Kom je bij ons langs?

Plan alvast vrijblijvend een adviesgesprek. Dan hebben we alle tijd voor je!

Keuken Kampioen Almelo

Openingstijden

Deze weekVolgende week

maandag
2 oktober
Gesloten
dinsdag
3 oktober
10:00 - 18:00
woensdag
4 oktober
10:00 - 18:00
donderdag
5 oktober
10:00 - 18:00
vrijdag
6 oktober
10:00 - 18:00
zaterdag
7 oktober
10:00 - 18:00
zondag
8 oktober
11:00 - 18:00
maandag
9 oktober
Gesloten
dinsdag
10 oktober
10:00 - 18:00
woensdag
11 oktober
10:00 - 18:00
donderdag
12 oktober
10:00 - 18:00
vrijdag
13 oktober
10:00 - 18:00
zaterdag
14 oktober
10:00 - 18:00
zondag
15 oktober
11:00 - 18:00

Ontdek de showroom van binnen

Keukenapparatuur9
keuken
Steinhaus
Keuken

Faciliteiten

 • Gratis parkeren direct voor de deur
 • Overkapte fietsenstalling aanwezig
 • Wij bieden gratis koffie of thee aan de gedurende je bezoek
 • In deze winkel zijn rolstoelen aanwezig

Veel gestelde vragen

 • Wat is de totale oppervlakte van de winkel?

  Keuken Kampioen Almelo heeft een oppervlakte van 782m2. Een van de grotere winkels van het land. Met maar liefst 32 voorbeeldkeukens in de showroom is er altijd genoeg inspiratie voor een ieder!

 • Wat zijn de parkeermogelijkheden?

  Bij de winkel is er voldoende plek rondom de winkel. Het parkeren is ook nog eens helemaal gratis!

 • Is de winkel bereikbaar met openbaar vervoer?

  Keuken Kampioen Almelo bevindt zich aan de Woonboulevard in Almelo en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich aan de Woonboulevard, 7609 PP, Almelo

 • Heeft de winkel verschillende verdiepingen?

  Onze winkel bevindt zich op de begane grond en in zeer toegankelijk voor iedere klant.

 • Is het nodig om vooraf een afspraak te maken?

  Je bent altijd welkom om zonder afspraak binnen te lopen in onze showroom. Wel raden wij aan om vooraf een afspraak te maken, zodat je zeker bent van een gesprek met de keukenadviseur. Hierdoor reserveert een adviseur tijd, zodat je vrijblijvend voorzien kan worden van uitgebreid keukenadvies en voorkom je dat je moet wachten.

 • Hoeveel personeelsleden werken er in deze vestiging?

  Het team bestaat uit vier enthousiaste medewerkers.

 • Wat maakt Keuken Kampioen Almelo uniek?

  Team Almelo kan goed samenwerken, zijn effectief en benutten elkaars sterke punten, wat leidt tot een hogere productiviteit en betere resultaten.

  • Passie en motivatie: Een gedreven en gepassioneerd team, zal vaak extra inspanningen leveren en streven naar succes.
  • Creativiteit: Uit of de box denken en leuke ontwerpen bedenken.
  • Ondersteuning: elkaar ondersteunen en elkaar feedback geven en constructief omgaan met uitdagingen, zorgt voor een grotere betrokkenheid en maakt het team uniek. Het team belang staat daarbij altijd boven de persoonlijke belangen.
  • Flexibiliteit: Een team dat snel kan schakelen, zich kan aanpassen aan veranderende omstandigheden en nieuwe kansen kan benutten.
Keuken kampioen heeft een mooie overzichtelijke showroom. Wij waren in Almelo en ik kan niet anders zeggen...de keuze is reuze. We waren er al snel uit en er werd een tekening gemaakt van onze wensen door de verkoper. Hij gaf handige tips en liet voor- en nadelen van de verschillende materialen zien. .Er werd op de afgesproken tijd bericht wanneer de keuken geleverd en geplaatst wordt. Heel fijn want we konden een planning maken van wat wanneer klaar moet zijn. Wij zijn tot nu toe heel tevreden en ik kan deze keuken kampioen van harte aanbevelen.’’
Rudy & Gera

Binnenkijken bij tevreden klanten

Niets is leuker dan binnenkijken in de keukens van onze klanten. Bekijk onze Binnenkijkers en laat je inspireren!

#Keukenkampioen

Jouw keuken vind je bij Keuken Kampioen. Als bewijs de foto's van onze trotse klanten #keukenkampioen

Keukenwinkel in Almelo

Keuken Kampioen Almelo is een showroom die zich bevindt op de Woonboulevard in Almelo. Het is een plek waar je terecht kunt voor een groot assortiment aan keukens en keukenapparatuur. In onze showroom hebben we diverse opstellingen van keukens in verschillende stijlen, van modern tot klassiek.

Showroomkeukens in Almelo

Onze showroom is zorgvuldig ontworpen om jou een comfortabele en gastvrije omgeving te bieden waar je rustig kunt rondlopen, ideeën kunt opdoen en jouw wensen en behoeften kunt bespreken met ons deskundige personeel.

Keukenspecialist

Onze medewerkers staan klaar om jou deskundig advies en begeleiding te bieden bij het maken van de juiste keuzes voor jouw keuken. Ze kunnen je helpen bij het begrijpen van de verschillende materialen, kleuren, indelingen en functies die beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen ze je ook op de hoogte brengen van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keukendesign.

Keuken inspiratie

Naast het uitgebreide aanbod aan keukenopstellingen en -apparatuur, bieden wij bij Keuken Kampioen Almelo ook diensten zoals het op maat maken van keukens en het verzorgen van de installatie. Wij streven ernaar om jou een complete service te bieden, vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie van je keuken.

Kortom, bij Keuken Kampioen Almelo kun je op een ontspannen manier verschillende keukenstijlen uitproberen, professioneel advies krijgen en de juiste keuzes maken om jouw ideale keuken te laten ontwerpen. We komen er altijd samen uit