Onze keukens komen uit eigen fabriek

Fabriek Keuken Kampioen

Kampioen in keukens, dat word je niet zomaar. Dat lukt alleen als je op alle onderdelen de beste bent. Daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit maar ook voor de prijs. Want ook voor u betekent onze eigen fabriek extra voordeel.

Elke keuken wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw smaak, wensen en de beschikbare ruimte en tegen de beste prijs. 

  • Ontworpen door onze eigen designers
  • Zeer strenge kwaliteitscontroles

 


Op zoek naar een nieuwe keuken die perfect in jouw woning past? Dan ben je bij Keuken Kampioen aan het juiste adres. Onze kwaliteitskeukens worden namelijk in onze eigen fabriek door onze eigen ontwerpers volledig op maat gemaakt, passend bij jouw smaak en wensen. En dat zijn niet zomaar keukens, maar echte Kampioenen!

Keukens uit eigen fabriek
Wij ontwerpen én produceren al onze keukens in onze eigen fabriek. Dit betekent dat we bij elke stap een oogje in het zeil houden waardoor we jou altijd kunnen verzekeren van de hoogste kwaliteit. Onze keukens doorstaan dan ook de strengste kwaliteitscontroles. Bovendien profiteert u van extra voordeel omdat we alles in eigen beheer houden. Hierdoor kunnen wij onze keukens aanbieden tegen de scherpste prijzen.
 
Een keuken, zoals u dat wilt!
Iedere woning is anders en daarom kun je bij Keuken Kampioen een keuken kiezen, helemaal zoals jij dat wilt! Bedenk daarom wat je wel en niet mooi vindt en stel vervolgens een keuken samen die al jouw wensen vervult. Je hebt hierbij de keuze uit allerlei stijlen, opstellingen, materialen en kleuren. Vervolgens wordt jouw keuken op maat gemaakt zodat deze perfect in de beschikbare ruimte past.

A-merken apparatuur voor de laagste prijs

De keukenapparatuur maakt een keuken helemaal af. Bij Keuken Kampioen kun je terecht voor A-merken apparatuur van verschillende merken zoals Whirlpool, Bauknecht en Siemens. Onze adviseur help jou graag met het vergelijken van diverse apparaten zodat jij het apparaat vindt dat helemaal past bij jouw wensenlijstje. Bovendien ben je bij Keuken Kampioen altijd verzekerd van de laagste internetprijs!

Bestel ons magazine voor meer inspiratie

Wil je meer inspiratie opdoen over de fabriek, onze keukencollectie en de vestigingen van Keuken Kampioen? Bestel dan ons gratis magazine! Dit magazine staat vol met handige tips, de laatste trends en allerlei keukenopstellingen zodat jij goed voorbereid de juiste keuzes kunt maken.

Je eigen keuken in 3D?

Je wilt een nieuwe keuken, maar weet niet goed waar te beginnen. Er komt dan ook een hoop kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Voor welke opstelling kies je en wat voor keukenkastjes zien we straks in jouw keuken terug? Wees gerust; wij kunnen je helpen bij al deze vragen. Een afspraak met één van onze adviseurs neemt hoogstwaarschijnlijk veel van je vragen weg. Hieronder lees je wat je nu al kunt doen.

Gaat de nieuwe keuken passen in mijn woning?
Ben je benieuwd of jouw ideale keuken wel past binnen jouw woning? Ontdek het zelf middels onze 3D ontwerptool. Met deze gratis online tool heb je snel een goed beeld van de mogelijkheden binnen jouw keukenruimte.

Past de keuken binnen het budget?
Wil je alvast weten wat je keuken gaat kosten? Selecteer zelf de opties die je graag in de keuken terugziet en vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie op van jouw eigen toekomstige keuken!

Ontwerp jouw keuken in 3D

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken jouw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE