Bestellen op afroep
Bestellen op afroep

Een keuken op afroep

Een keuken op afroep bestellen heeft zo zijn voordelen. Veel mensen weten niet eens dat de mogelijkheid bestaat en daarom leggen we u graag uit wat uw keuken op afroep bestellen nu eigenlijk inhoudt.

Om te bepalen of het voor u interessant is om op afroep te bestellen hoeft u zichzelf maar één vraag te stellen, namelijk "Weet ik wanneer mijn keuken geplaatst kan worden?". Wanneer het antwoord nee is dan is het bestellen van een keuken op afroep waarschijnlijk een uitkomst voor u.

Wat gebeurt er wanneer ik mijn keuken op afroep bestel?

1. U zoekt uw droomkeuken uit in de showroom.

2. De keuken wordt op afroep in het systeem geplaatst. Dit betekent dat u de keuken heeft besteld maar dat u nog van alles kunt wijzigen. De keuken wordt één jaar kosteloos gereserveerd.

3. Wanneer u een keuken op afroep koopt kunt u daarna nog van alles wijzigen. Dit is fijn want als u nog niet weet wanneer de woning klaar is, dan kan het zomaar gebeuren dat er nog iets verandert in de keukenruimte. Of wanneer u door het kiezen van een nieuwe vloer tot de conclusie komt dat een andere kleur keukendeur toch beter past. U kunt zelf bepalen wanneer u een wijziging aan uw keuken wilt doorgeven. Het is altijd fijn om dit in de showroom te doen zodat u kunt zien welke gevolgen deze wijziging heeft op de uitstraling van de keuken.

4. Ieder kwartaal neemt Keuken Kampioen contact met u op om na te gaan of de keuken nog naar wens is of dat u misschien tot nieuwe inzichten bent gekomen.

5. Heeft u zicht op wanneer uw woning klaar zal zijn voor de keukenlevering? Geef dit dan in ieder geval 12 weken voor de levering aan. Want pas vanaf het moment dat u dit aangeeft wordt de keuken ook daadwerkelijk in onze fabriek besteld. Samen met uw keukenadviseur kunt u de afleverweek vanaf dat moment gaan bepalen.

Onze klanten Rosanne en Nieck hebben hun keuken ook op afroep besteld. Lees hier hun ervaring.

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2018 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp
Terug
Sluiten