Bestellen op afroep

Een keuken op afroep

Een keuken op afroep bestellen heeft zo zijn voordelen. Veel mensen weten niet eens dat de mogelijkheid bestaat en daarom leggen we jou graag uit wat jouw keuken op afroep bestellen nu eigenlijk inhoudt.

Om te bepalen of het voor jou interessant is om op afroep te bestellen hoef je zichzelf maar één vraag te stellen, namelijk "Weet ik wanneer mijn keuken geplaatst kan worden?". Wanneer het antwoord nee is dan is het bestellen van een keuken op afroep waarschijnlijk een uitkomst voor jou.

Wat gebeurt er wanneer ik mijn keuken op afroep bestel?

1. Jij zoekt jouw droomkeuken uit in de showroom.

2. De keuken wordt op afroep in het systeem geplaatst. Dit betekent dat je de keuken hebt besteld maar dat je nog van alles kunt wijzigen. De keuken wordt één jaar kosteloos gereserveerd.

3. Wanneer je een keuken op afroep koopt kunt je daarna nog van alles wijzigen. Dit is fijn want als je nog niet weet wanneer de woning klaar is, dan kan het zomaar gebeuren dat er nog iets verandert in de keukenruimte. Of wanneer je door het kiezen van een nieuwe vloer tot de conclusie komt dat een andere kleur keukendeur toch beter past. Jij kunt zelf bepalen wanneer je een wijziging aan jouw keuken wilt doorgeven. Het is altijd fijn om dit in de showroom te doen zodat je kunt zien welke gevolgen deze wijziging heeft op de uitstraling van de keuken.

4. Ieder kwartaal neemt Keuken Kampioen contact met jou op om na te gaan of de keuken nog naar wens is of dat je misschien tot nieuwe inzichten bent gekomen.

5. Heb je zicht op wanneer uw woning klaar zal zijn voor de keukenlevering? Geef dit dan in ieder geval 12 weken voor de levering aan. Want pas vanaf het moment dat jij dit aangeeft wordt de keuken ook daadwerkelijk in onze fabriek besteld. Samen met jouw keukenadviseur kun je de afleverweek vanaf dat moment gaan bepalen.

Onze klanten Rosanne en Nieck hebben hun keuken ook op afroep besteld. Lees hier hun ervaring.

Terug
Sluiten