Klantervaring bestellen op afroep

Een klantervaring over een keuken op afroep

Je hebt een nieuwbouw woning gekocht? De koopakte is getekend en de eerste stenen zijn gestapeld. Je kunt waarschijnlijk niet wachten tot jij de woning kunt gaan inrichten maar het duurt nog wel even voor het huis af is. Je gaat alvast langs een aantal keuken zaken en zo kom je ineens jouw droomkeuken tegen.

Je twijfelt nog aangezien je niet zeker weet wanneer het huis daadwerkelijk af is, en dus ook niet weet wanneer jouw keuken geleverd kan worden. Geen probleem! Bij Keuken Kampioen kun je jouw keuken op afroep plaatsen. Hierdoor kun je jouw droomkeuken alvast bestellen maar reserveert Keuken Kampioen de keuken nog even voor jou. Onze klanten Rosanne en Nieck hebben hun keuken ook op afroep besteld. Lees hier hun ervaring.

Wil je liever meteen weten wanneer het handig is jouw keuken op afroep te bestellen? Klik dan hier.

''BIJ KEUKEN KAMPIOEN WAS DE SFEER METEEN HEEL PRETTIG EN RELAXED.''

Sinds kort wonen Rosanne Hendriks en Nieck Emmen samen in hun nieuwbouwappartement in Den Bosch. Voor beiden is het hun eerste eigen huis. De aankoop van het appartement was dan ook een bijzondere mijlpaal. Vanzelfsprekend mocht een prachtige nieuwe keuken niet ontbreken.

''DRIE JAAR GELEDEN KOCHTEN WE DIT NIEUWBOUWAPPARTEMENT...''

vertelt Rosanne. "De bouw van het complex moest toen nog beginnen. Het zou dus nog wel even duren voor we konden verhuizen. Naarmate de tijd vorderde, keken we hier steeds meer naar uit. We wilden aan de slag!" De twee besloten om alvast naar een keuken te gaan kijken.

ROSANNE: "WE MAAKTEN EEN RONDJE LANGS VERSCHILLENDE KEUKENZAKEN".

Bij Keuken Kampioen was de sfeer meteen heel prettig en relaxed. De adviseur nam ons serieus, stelde vragen over ons appartement en onze wensen en gaf advies.

"ONS APPARTEMENT IS ECHT EEN STARTERSWONING''

Rosanne en Nieck hadden al een goed beeld van hun toekomstige keuken en aan welke eisen deze moest voldoen. "Ons appartement is echt een starterswoning", vertelt Rosanne. "Er komt een moment waarop wij weer toe zijn aan de volgende stap. Dan moet het appartement aantrekkelijk zijn voor potentiële kopers. Vandaar onze keuze voor een neutrale, strakke keuken. Natuurlijk hebben we ook onze persoonlijke voorkeuren terug laten komen. Zo kozen we apparatuur met een roestvrijstaallook en wilden we geen bovenkasten.

"EEN FIJN IDEE!''

Dat de keuken pas een hele tijd later geplaatst zou worden, was geen probleem. Ook hadden de twee tijdens de bouw van hun appartement nog alle vrijheid om aanpassingen te doen. "We wisten hoe duur de keuken ongeveer zou worden en hoe deze er ongeveer uit zou komen zien, maar de details konden we nog wijzigen", zegt Rosanne. "Een fijn idee!"

''DE OPLEVERDATUM VAN HET APPARTEMENT WERD ZELFS NOG UITGESTELD''

Vervolgens begon het lange wachten. "De opleverdatum van het appartement werd zelfs nog uitgesteld", vertelt Rosanne. "Gelukkig was dat voor Keuken Kampioen geen enkel probleem." Keuken Kampioen zou de keuken twaalf weken voor plaatsing definitief bestellen. Voorafgaand hieraan bracht het stel nog een bezoek aan de showroom om de laatste details vast te leggen. "We kwamen zonder afspraak binnen, maar de adviseur herkende ons meteen. Hij wist zelfs nog waar we gingen wonen. Dat vond ik echt een positieve verrassing." Samen gingen ze nog een laatste keer om de tafel. "De adviseur liet in de winkel zien welke keuzes we hadden gemaakt. Heel fijn, want inmiddels waren we anderhalf jaar verder. Ook liet hij enkele alternatieven zien." Nieck en Rosanne pasten een aantal dingen aan. Vervolgens ging de keuken in bestelling en was deze op afroep beschikbaar. "Haasten was niet nodig. We hebben de leverdatum zelfs nog een keer aangepast, dat ging vlekkeloos.

"DE MONTAGE IS PRIMA VERLOPEN. AAN HET EIND VAN DE DAG WAS ONS APPARTEMENTÉCHT COMPLEET.''

Uiteindelijk was het dan zover: de keuken werd gebracht. "De bezorgers zetten alles klaar en controleerden alle geleverde goederen. De volgende dag zette een vakkundige en aardige monteur alles in elkaar. De montage is prima verlopen. Aan het eind van de dag was ons appartement écht compleet."Terugkijkend zijn Rosanne en Nieck helemaal tevreden: "De keuken bevalt ons supergoed! De indeling is prettig, de stijl en kleur zijn helemaal onze smaak en de apparatuur werkt perfect. We hebben nergens spijt van."

De montage van de keuken van Rosanne en Nieck is gefilmd. Benieuwd hoe zo'n montage in zijn werk gaat?

Ga dan naar montagepagina.

Terug
Sluiten