Keuken plaatsen

Keukens plaatsen: wij nemen jou de zorg uit handen

Het uitzoeken van een keuken is een proces waar veel tijd in gaat zitten. Wanneer je jouw ideale keuken heeft gekocht, is het tijd voor stap 2: de keuken plaatsen. Deze stap is minstens zo belangrijk als het uitzoeken van de keuken, want je wilt toch zeker ook dat jouw keuken waterpas staat, kastjes goed openen en sluiten, de apparatuur het doet en alles netjes is afgewerkt?

Keuken Kampioen is expert in keukens plaatsen en ontneemt jou alle zorgen en stress die hierbij komen kijken. 

Een keuken plaatsen door Keuken Kampioen

Twijfel je om jouw keuken zelf te plaatsen of deze zorg uit handen te geven? Wanneer jij ervoor kiest om jouw nieuwe keuken te laten plaatsen door Keuken Kampioen ervaar je verschillende voordelen:

  • ZORG UIT HANDEN

Eén van de voornaamste redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun keuken niet zelf te plaatsen, is dat dit de nodige stress met zich meebrengt. Wanneer wij jouw keuken plaatsen, heb je hier geen last van.

Het afleveren, plaatsen en monteren van uw keuken gebeurt door onze eigen vakmensen die door hun uitgebreide ervaring precies weten hoe een keuken geplaatst moet worden. Hierdoor kunnen wij jou 100% tevredenheid garanderen. 

  • GARANTIE

Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens de installatie of montage dan wordt dat uiteraard geheel voor u opgelost. Het montageproces is pas afgerond als u helemaal tevreden bent en uw droomkeuken in gebruik kunt nemen. 

  • SERVICEDIENST

Wanneer de garantieperiode van vijf jaar voorbij is, kun je nog steeds gebruik maken van onze servicedienst. Bij een storing of defect helpen wij jou zo snel mogelijk. Keuken Kampioen is niet alleen kampioen in keukens plaatsen, maar ook kampioen in service!

Gratis keukenmagazine

Wil je inspiratie opdoen over de vele keukencollecties van Keuken Kampioen? Of meer informatie krijgen over keukens plaatsen? Vraag dan nu ons gratis keukenmagazine aan en bekijk de vele mogelijkheden.

 

Terug
Sluiten