Keuken Kampioen - Budget keukens
Budget keukens
Budget keukens

Budget keukens

Budget keukens, de woorden klinken alsof daarmee de goedkoopste keukens bedoeld worden. Dat is echter niet het geval. Budget keukens zijn meestal showroom keukens die vervangen worden, omdat er voor een nieuwe opstelling gekozen wordt. Ze kunnen dan ook het beste worden omschreven als keukens waarvan alle onderdelen in de basis aanwezig zijn, maar dan zonder aankleding.

Budget keukens van Keuken Kampioen

De collectie budget keukens van Keuken Kampioen verandert regelmatig. Omdat we met onze zelf geproduceerde Steinhaus keukens nauwgezet de laatste keukentrends volgen, passen we onze showroom dan ook regelmatig aan met een nieuwe collectie. Deze budget keukens hebben het grote voordeel dat ze scherp geprijsd zijn en u niet voor verrassingen komt te staan als u ze in onze showroom zelf komt bekijken. What you see is what you get, wel zo duidelijk!

Budget keukens, wat is er mogelijk?

Budget keukens van Keuken Kampioen zijn er in alle soorten en maten. U heeft keuze uit uiteenlopende keukenstijlen, van boerenkeukens met een landelijke uitstraling, tot moderne of industriële keukens met een strakke afwerking. De meeste budget keukens zijn samen te stellen uit keukenonderdelen die u in de showroom, aangevuld met standaard keukenapparaten als afzuigkap, koelkast en kookplaat. Afhankelijk van de stijl van de keuken zijn sommige budget keukens ook al ingericht met extra's als een vaatwasser, combimagnetron en/of gasfornuis.

Budget keukens voor een eerlijke prijs

De budget keukens van Keuken Kampioen zijn altijd eerlijk geprijsd. De prijs die u voor onze showroomkeukens bij de betreffende keuken ziet staan, is ook de prijs die u betaalt, dus geen verrassingen achteraf. Het betekent niet altijd dat de keukens de goedkoopste zijn, budget keukens kunnen ook de luxe hebben met de mooiste keukenapparatuur waar u naar op zoek bent. U weet wel zeker dat u voor die betreffende keuken de scherpste prijs krijgt. Kom daarom naar één van onze keuken showrooms om ons complete aanbod budget keukens te komen bekijken!

Terug
Sluiten