Keuken Kampioen - Goedkope keukens
Goedkope keuken

Goedkope keukens

Keuken Kampioen levert keukens van Duitse kwaliteit tegen Hollandse prijzen. Een nieuwe keuken is veel minder ver weg dan u denkt. Een bezoek aan Keuken Kampioen geeft u nieuwe inzichten en u zult meteen zien dat uw budget ruimte laat om eindelijk die geweldige keuken uit te zoeken. Dit hoeft u niet alleen te doen. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar en halen het beste uit uw budget. Bij de aanschaf van een goedkope keuken van Keuken Kampioen bent u verzekerd van een goede prijs en deze keukens voldoen net als alle andere keukens altijd aan onze strengste kwaliteitseisen.

Eigen fabriek

Steinhaus keukens worden in onze eigen fabriek in Duitsland gefabriceerd. Dit heeft als voordeel dat we de productie van uw toekomstige droomkeuken van ontwerp tot montage volledig in eigen hand hebben. Keuken Kampioen ziet er gedurende het hele proces op toe dat u niets minder dan de beste kwaliteit geleverd krijgt. We kunnen u vanuit deze fabriek een keuken leveren in elke opstelling, alle kleuren en met alle topmerken apparatuur. Het grootste voordeel van onze eigen fabriek ziet u terug op de factuur. Doordat wij zelf fabriceren en apparatuur voor de scherpste prijs inkopen, bent u altijd goedkoper uit!

Budgetplanner

Onze budgetplanner maakt het eenvoudig om precies te berekenen wat de keuken van uw dromen kost. Deze handige tool is gratis en maakt inzichtelijk wat u binnen uw budget kunt verwachten. Zo weet u precies waar u aan toe bent! De budgetplanner werkt heel simpel: u geeft aan welke keukenopstelling u wenst, welke apparatuur en kasten u wilt en u kunt ook aangeven of u de keuken zelf gaat plaatsen, of dit overlaat aan de vakmannen van Keuken Kampioen. Met de budgetplanner haalt u altijd het maximale uit uw budget!

Betalen per maand

Een nieuwe keuken is een grote investering in uw huis en bij Keuken Kampioen begrijpen wij dat maar al te goed. Bij de keuze van uw keuken is het belangrijk om opties te kiezen die u in de toekomst belangrijk vindt, zoals de juiste apparatuur, een slimme op- en samenstelling en het gebruik van duurzame en mooie materialen. Als de prijs van uw droomkeuken net buiten uw budget ligt, heeft Keuken Kampioen een betrouwbare en prettige oplossing. Via onze onafhankelijke partner PlusAdvies Finance kunt u een deel van, of het hele aankoopbedrag, in maandelijkse termijnen betalen. De looptijd van afbetaling bepaalt u zelf en tegen een vast bedrag per maand heeft u direct de beschikking over de keuken die u altijd al wilde.

Showroomkeukens

U kunt nog goedkoper uit zijn door onze showroom actie scherp in de gaten te houden. Keuken Kampioen houdt een alles-of-niets verkoop van showroomkeukens om ruimte te maken voor de nieuwe collecties. Op deze manier krijgt u een unieke kans om een keuken aan te schaffen met kortingen tot wel 70%. Profiteer nu van dit enorme voordeel en bezoek een van onze showrooms. U kunt een bod plaatsen op de geselecteerde keukens en aanpassingen zijn zeker nog mogelijk! Een nieuwe goedkope keuken van Keuken Kampioen kwaliteit, volledig aangepast aan uw wensen!

Kosten nieuwe keuken berekenen

Wat kost een nieuwe keuken?

  • Binnen 5 minuten een prijsindicatie
  • Betaal nooit teveel voor een nieuwe keuken!
Terug
Sluiten