3D ontwerp

Zelf jouw keuken ontwerpen met de 3D keukenplanner

Wil je graag zelf jouw nieuwe keuken ontwerpen? Misschien droom je er al langer van om jouw bestaande keuken te vervangen of heb je net een nieuw huis en voldoet de aanwezige keuken niet aan jouw wensen. Wat de reden ook is, het uitzoeken van een nieuwe keuken blijft een heerlijk moment! Een spannend moment ook, want je wilt uiteraard wél dat deze nieuwe keuken helemaal naar jouw smaak is. Heb je al een idee van hoe je wilt dat de keuken eruit komt te zien? Of ben je je nog volop aan het oriënteren? Met de 3D keukenplanner van Keuken Kampioen kun je zelf jouw keuken ontwerpen.

ER ZIJN AL 18.837 UNIEKE KEUKENS ONTWORPEN
Snel jouw 3D keuken ontwerpen

Snel jouw 3D keuken ontwerpen

De 3D keukenplanner van Keuken Kampioen is een eenvoudig en gratis programma waarmee je zelf online jouw keuken kunt ontwerpen. Je voert de afmetingen van jouw keuken in en kunt direct aan de slag. Binnen drie stappen zet je zo jouw droomkeuken op papier:

 1. Start het 3D ontwerpen
  Voor het starten van een keuken ontwerpen hebben wij enkele gegevens nodig
 2. Stel jouw eigen keuken samen
  Kies jouw stijl, kleuren, indeling en gewenste apparatuur en ontwerp jouw eigen keuken
 3. Download jouw 3D ontwerp
  Het 3D ontwerp van jouw keuken kun je downloaden voor een totaaloverzicht vanuit verschillende perspectieven

Het uiteindelijke keukenontwerp kun je uiteraard delen met vrienden en familie. Ook stuurt je het gemakkelijk naar onze adviseurs. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar in de winkel en kunnen je tips geven om jouw keuken nóg mooier te maken. Maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

 • Snel en simpel: Direct beginnen met een keuken ontwerpen
 • Kies jouw eigen stijl, opstelling en indeling
 • Het ontwerp bewaren en printen

Ontwerp jouw nieuwe keuken in 3D

Vul hieronder jouw naam in
Vul hier jouw adres in
(Je bent bijna klaar)
Nieuwsbrief*
(Je kan jezelf hier op ieder moment voor afmelden)

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.

Zelf jouw keuken samenstellen: hier moet je aan denken

Jouw eigen keuken ontwerpen is niet alleen heel leuk om te doen, maar ook heel eenvoudig als je onze 3D keukenplanner gebruikt. Met deze tips in je achterhoofd zorg je er bovendien voor dat je de keuken van jouw dromen ontwerpt.

1. Keukenopstelling en afmeting van jouw keuken

Om een goed keukenontwerp te kunnen maken, is het belangrijk dat je de juiste afmetingen van jouw keuken weet. Het formaat van jouw keuken bepaalt ook gedeeltelijk de mogelijke keukenopstellingen, zoals bijvoorbeeld een U- of L-keuken, hoekkeuken of een keuken met een kookeiland.

2. Kastruimte – wat heb je nodig

Bij het samenstellen van jouw keuken houd je rekening met de benodigde kastruimte. In een bestaande keuken kunt je kijken of de ruimte die je hebt voldoende is. Is dit het geval, dan kun je dit als uitgangspunt gebruiken. Meer opbergruimte nodig? Dit is hét moment om voor extra keukenkastjes te kiezen.

3. Keukenstijl bepalen

Keukens zijn er in allerlei soorten en maten. Houd je van een strak design of geef je de voorkeur aan een landelijke uitstraling? Door jouw 3D keuken te ontwerpen, kun je verschillende keukenstijlen uitproberen. Varieer ook met kleur om de keuken van jouw dromen te vinden.

4. Keukenapparatuur kiezen

Met de keukenplanner zie je snel of de door jouw gewenste apparatuur in de keuken past. Ook kun je uitproberen waar keukenapparatuur het beste geplaatst kan worden.
 

3D keukens voorbeelden

Zoeken is op dit moment niet beschikbaar, sorry voor het ongemak.

Deze keukens hebben onze adviseurs in 3D ontworpen. Ter inspiratie of als startpunt voor jouw nieuwe keuken.

Zoeken is op dit moment niet beschikbaar, sorry voor het ongemak.
Zoeken is op dit moment niet beschikbaar, sorry voor het ongemak.
Terug
Sluiten