Keuken Kampioen - Goedkope keukens IKEA versus Keuken Kampioen
Goedkope keukens IKEA versus Keuken Kampioen

Goedkope keukens IKEA versus Keuken Kampioen

Wilt u weten waarom u beter kan kiezen voor een goedkope keuken van Keuken Kampioen in plaats van IKEA? Lees hieronder waarom.

De keukens van Keuken Kampioen combineren, net als een keuken van Ikea, kwaliteit en betaalbaarheid. U zoekt een keuken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Bij Keuken Kampioen, met bijna vijftig showrooms door heel Nederland, draait het om kwaliteit. Daarom ontwerpen en produceren wij al onze keukens zelf in eigen fabriek, waardoor u bij ons terecht kunt voor een goedkope keuken van topkwaliteit. Onze keukenadviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw voordelige keuken.  

Waarom kiezen voor een goedkope keuken van Keuken Kampioen?

Bij Keuken Kampioen bent u verzekerd van kwaliteit, wij geven niet voor niets vijf jaar garantie op onze keukens. Voor deze service betaalt u uiteraard niets extra’s. In onze showrooms vindt u dan ook een ruime keuze aan kwaliteitskeukens voor ieders budget, daarvoor hoeft u zich niet te beperken tot het assortiment van Ikea.

Met onze budgetplanner berekent u precies wat uw keuken kost. U voert uw budget in, geeft uw wensen aan en binnen 5 minuten ziet u de mogelijkheden die Keuken Kampioen u biedt. Vaak blijkt dat u meer uit uw budget kunt halen dan verwacht!

Ontwerp uw eigen keuken 

Bij Keuken Kampioen heeft u de kans om al uw wensen en voorkeuren op het gebied van koken en interieur te verwerken in een uniek ontwerp voor uw nieuwe keuken. Dit kunt u zelf ondervinden met onze zeer eenvoudige 3D Keukenontwerper. Binnen 5 minuten heeft u al een levensecht 3D ontwerp op uw computer, laptop of mobiele telefoon. 

Laat de alledaagse keuken van Ikea links liggen en stel samen met onze deskundige keukenadviseurs uw unieke keuken samen. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u van de juiste tips en adviezen om uw keukenwensen vorm te geven. Maak hiervoor een afspraak, of informeer in de showroom bij u in de buurt.

Kampioen in keukens

Alleen perfect is goed genoeg! U neemt geen genoegen met een dertien in een dozijn, kant en klare Ikea-keuken. De kwaliteit van de goedkope keukens van Keuken Kampioen is ongeëvenaard.De keukens zijn afkomstig uit onze eigen fabriek in Duitsland en hebben de kenmerkende Duitse kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid.

Met onze zelf geproduceerde Steinhaus keukens volgen we de laatste keukentrends op de voet. Hierdoor vindt u in onze showrooms niet alleen kwaliteitskeukens, deze keukens voldoen ook aan de laatste eisen op keukengebied.

Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend het gratis keukenmagazine aan, bezoek een van onze showrooms of kijk eens bij onze goedkope showroomkeukens!

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2018 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp
    Stuur mij gratis magazine!
Angie
16 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Super!

Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Keuken Kampioen. Beide keren geholpen door Kostas. Helemaal top.

Michel de Leeuw
16 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Prima!

Keuken volledig geleverd volgens afspraak!

Jungeling
16 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Van tekening tot de geplaatste keuken…

Van tekening tot de geplaatste keuken top

Echtermeijer
15 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Lekkage bij de spoelbak.

Een paar kleine dingetjes(probeer ze eerst zelf op te lossen)

Gerde
15 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Dit is onze derde keuken die we kopen

Dit is onze derde keuken die we kopen, prima service, goed advies.

M van pelt
15 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Hele goede service

Hele goede service, vriendelijk personeel

Hoogland.
15 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

nette en vlotte handeling

nette en vlotte handeling , een aanrader

Thesis
15 oktober 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Voorbereiding

Bereid je vantevoren goed voor wat je wilt en wat je budget is,dan word je (nog) beter geholpen.


Lees alle reviews
Terug
Sluiten