Keuken Kampioen - Goedkope keukens IKEA versus Keuken Kampioen
Goedkope keukens IKEA versus Keuken Kampioen

Goedkope keukens IKEA versus Keuken Kampioen

Wilt u weten waarom u beter kan kiezen voor een goedkope keuken van Keuken Kampioen in plaats van IKEA? Lees hieronder waarom.

De keukens van Keuken Kampioen combineren, net als een keuken van Ikea, kwaliteit en betaalbaarheid. U zoekt een keuken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Bij Keuken Kampioen, met bijna vijftig showrooms door heel Nederland, draait het om kwaliteit. Daarom ontwerpen en produceren wij al onze keukens zelf in eigen fabriek, waardoor u bij ons terecht kunt voor een goedkope keuken van topkwaliteit. Onze keukenadviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw voordelige keuken.  

Waarom kiezen voor een goedkope keuken van Keuken Kampioen?

Bij Keuken Kampioen bent u verzekerd van kwaliteit, wij geven niet voor niets vijf jaar garantie op onze keukens. Voor deze service betaalt u uiteraard niets extra’s. In onze showrooms vindt u dan ook een ruime keuze aan kwaliteitskeukens voor ieders budget, daarvoor hoeft u zich niet te beperken tot het assortiment van Ikea.

Met onze budgetplanner berekent u precies wat uw keuken kost. U voert uw budget in, geeft uw wensen aan en binnen 5 minuten ziet u de mogelijkheden die Keuken Kampioen u biedt. Vaak blijkt dat u meer uit uw budget kunt halen dan verwacht!

Ontwerp uw eigen keuken 

Bij Keuken Kampioen heeft u de kans om al uw wensen en voorkeuren op het gebied van koken en interieur te verwerken in een uniek ontwerp voor uw nieuwe keuken. Dit kunt u zelf ondervinden met onze zeer eenvoudige 3D Keukenontwerper. Binnen 5 minuten heeft u al een levensecht 3D ontwerp op uw computer, laptop of mobiele telefoon. 

Laat de alledaagse keuken van Ikea links liggen en stel samen met onze deskundige keukenadviseurs uw unieke keuken samen. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u van de juiste tips en adviezen om uw keukenwensen vorm te geven. Maak hiervoor een afspraak, of informeer in de showroom bij u in de buurt.

Kampioen in keukens

Alleen perfect is goed genoeg! U neemt geen genoegen met een dertien in een dozijn, kant en klare Ikea-keuken. De kwaliteit van de goedkope keukens van Keuken Kampioen is ongeëvenaard.De keukens zijn afkomstig uit onze eigen fabriek in Duitsland en hebben de kenmerkende Duitse kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid.

Met onze zelf geproduceerde Steinhaus keukens volgen we de laatste keukentrends op de voet. Hierdoor vindt u in onze showrooms niet alleen kwaliteitskeukens, deze keukens voldoen ook aan de laatste eisen op keukengebied.

Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend het gratis keukenmagazine aan, bezoek een van onze showrooms of kijk eens bij onze goedkope showroomkeukens!

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2018 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp
    Stuur mij gratis magazine!
Abraham Bruisschaart
23 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Goede en vriendelijke presentatie van…

Goede en vriendelijke presentatie van de keuken. Een eerlijk advies en uitleg van de benodigde apparatuur . Tevens wordt er ruim de tijd genomen om onze wensen in te gaan verwezenlijken.

Mousset
22 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

keukenproject goed geslaagd…

wij zijn van het begin van uitzoeken tot de aflevering zeer tevreden. wij zijn goed geadviseerd en begeleid,en de installatie verliep vlekkeloos

fam rvd kooij
22 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

zeer tevreden.

zeer tevreden.

Klip
22 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

uitstekend

uitstekend, alles volgens afspraak

Han
22 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Tevreden klant over aankoop nieuwe keuken

Bij de aankoop van onze nieuwe keuken bij Keuken Kampioen in Breda werden wij klantvriendelijk en deskundig geholpen. De verkoper kwam met een eerlijk verhaal. Over de kwaliteit en de plaatsing zijn we zeer tevreden. Alle gemaakte afspraken werden steeds correct schriftelijk bevestigd.

heer Brekelmans
21 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Goede ervaring

Goede ervaring, blij dat we niet vanuit de bouw hebben gekocht. Keukenkampoen heeft goed mee gedachf waardoor we nu een topbkeukenbhebben staan

Natasja
21 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Alles netjes geleverd!

Alles netjes geleverd!

Ronald
20 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Van een sceptische situatie naar een mooie keuken.

Na verschillende afspraken te hebben gemaakt hebben wij géén afspraak gemaakt met keuken kampioen. Wij liepen langs de winkel van keuken kampioen en draaiden om. Wij liepen naar binnen en het was rustig. Wij gingen rondkijken en men vroeg ons of wij koffie, thee of frisdrank wilden. Wij vertelden ...


Lees alle reviews
Terug
Sluiten