Keuken Kampioen - Goedkope keukens IKEA versus Keuken Kampioen
Goedkope keukens IKEA versus Keuken Kampioen

Goedkope keukens IKEA versus Keuken Kampioen

Wilt u weten waarom u beter kan kiezen voor een goedkope keuken van Keuken Kampioen in plaats van IKEA? Lees hieronder waarom.

De keukens van Keuken Kampioen combineren, net als een keuken van Ikea, kwaliteit en betaalbaarheid. U zoekt een keuken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Bij Keuken Kampioen, met bijna vijftig showrooms door heel Nederland, draait het om kwaliteit. Daarom ontwerpen en produceren wij al onze keukens zelf in eigen fabriek, waardoor u bij ons terecht kunt voor een goedkope keuken van topkwaliteit. Onze keukenadviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw voordelige keuken.  

Waarom kiezen voor een goedkope keuken van Keuken Kampioen?

Bij Keuken Kampioen bent u verzekerd van kwaliteit, wij geven niet voor niets vijf jaar garantie op onze keukens. Voor deze service betaalt u uiteraard niets extra’s. In onze showrooms vindt u dan ook een ruime keuze aan kwaliteitskeukens voor ieders budget, daarvoor hoeft u zich niet te beperken tot het assortiment van Ikea.

Met onze budgetplanner berekent u precies wat uw keuken kost. U voert uw budget in, geeft uw wensen aan en binnen 5 minuten ziet u de mogelijkheden die Keuken Kampioen u biedt. Vaak blijkt dat u meer uit uw budget kunt halen dan verwacht!

Ontwerp uw eigen keuken 

Bij Keuken Kampioen heeft u de kans om al uw wensen en voorkeuren op het gebied van koken en interieur te verwerken in een uniek ontwerp voor uw nieuwe keuken. Dit kunt u zelf ondervinden met onze zeer eenvoudige 3D Keukenontwerper. Binnen 5 minuten heeft u al een levensecht 3D ontwerp op uw computer, laptop of mobiele telefoon. 

Laat de alledaagse keuken van Ikea links liggen en stel samen met onze deskundige keukenadviseurs uw unieke keuken samen. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u van de juiste tips en adviezen om uw keukenwensen vorm te geven. Maak hiervoor een afspraak, of informeer in de showroom bij u in de buurt.

Kampioen in keukens

Alleen perfect is goed genoeg! U neemt geen genoegen met een dertien in een dozijn, kant en klare Ikea-keuken. De kwaliteit van de goedkope keukens van Keuken Kampioen is ongeëvenaard.  De keukens zijn afkomstig uit onze eigen fabriek in Duitsland en hebben de kenmerkende Duitse kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid.

Met onze zelf geproduceerde Steinhaus keukens volgen we de laatste keukentrends op de voet. Hierdoor vindt u in onze showrooms niet alleen kwaliteitskeukens, deze keukens voldoen ook aan de laatste eisen op keukengebied.

Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend het gratis keukenmagazine aan of bezoek een van onze showrooms! 

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2018 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp
    Stuur mij gratis magazine!
laura
20 maart 2018
Beoordeling door bevestigde klant

prettige ervaring met een fantastisch resultaat

Mijn man en ik hebben een nieuwbouw huis gekocht terwijl we tot de oplevering in Amerika verblijven. We waren een paar dagen in Nederland en werden super fijn geholpen. Personeel in de vestiging van de Cruquius was zeer gastvrij. Jeroen was onze verkoper en had geweldige ideeen en werke dit direct ...

Kuijpers
19 maart 2018
Beoordeling door bevestigde klant

vakbekwaamheid van afdeling verkoop…

vakbekwaamheid van afdeling verkoop uitstekend

Hest/ van der horst
19 maart 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Het contact en de service is goed…

Het contact en de service is goed keurig en correct de medewerkster aan de telefoon was uitermate vriendelijk ze heeft ons goed geholpen. Met vr. gr. Joke .

Murat
19 maart 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Perfect

Ben zeer tevreden van mijn nieuw gekochte keuken en ook eveneens complimenten omtrent werkzaamheden en plaatsing en afwerking Murat Kont

A. Meijer
19 maart 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Zeer tevreden over de Keukenkampioen!!!

Zeer tevreden over de Keukenkampioen. We hebben nu een prachtige keuken staan en het leveren en de montage is ook vlekkeloos verlopen.

c.snoek
18 maart 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Van begin tot het einde super tevreden

Van begin tot het einde super tevreden. Keuken Kampioen Groningen is zeer klantvriendelijk. Ze denken met je mee tijdens het hele proces. Ondertussen is onze keuken nu een paar weken in gebruik en we zijn ongelooflijk blij met het eindresultaat. Hij is precies geworden zoals we in gedachte hadden. ...

Donselaar
18 maart 2018
Beoordeling door bevestigde klant

goede prijs/kwaliteit verhouding

goede prijs/kwaliteit verhouding

astrid verzijden
18 maart 2018
Beoordeling door bevestigde klant

rustig geholpen en goed advies

rustig geholpen en goed advies


Lees alle reviews
Terug
Sluiten