Keuken Kampioen - Goedkope keukens IKEA versus Keuken Kampioen
Goedkope keukens IKEA versus Keuken Kampioen

Goedkope keukens IKEA versus Keuken Kampioen

Wilt u weten waarom u beter kan kiezen voor een goedkope keuken van Keuken Kampioen in plaats van IKEA? Lees hieronder waarom.

De keukens van Keuken Kampioen combineren, net als een keuken van Ikea, kwaliteit en betaalbaarheid. U zoekt een keuken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Bij Keuken Kampioen, met bijna vijftig showrooms door heel Nederland, draait het om kwaliteit. Daarom ontwerpen en produceren wij al onze keukens zelf in eigen fabriek, waardoor u bij ons terecht kunt voor een goedkope keuken van topkwaliteit. Onze keukenadviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw voordelige keuken.  

Waarom kiezen voor een goedkope keuken van Keuken Kampioen?

Bij Keuken Kampioen bent u verzekerd van kwaliteit, wij geven niet voor niets vijf jaar garantie op onze keukens. Voor deze service betaalt u uiteraard niets extra’s. In onze showrooms vindt u dan ook een ruime keuze aan kwaliteitskeukens voor ieders budget, daarvoor hoeft u zich niet te beperken tot het assortiment van Ikea.

Met onze budgetplanner berekent u precies wat uw keuken kost. U voert uw budget in, geeft uw wensen aan en binnen 5 minuten ziet u de mogelijkheden die Keuken Kampioen u biedt. Vaak blijkt dat u meer uit uw budget kunt halen dan verwacht!

Ontwerp uw eigen keuken 

Bij Keuken Kampioen heeft u de kans om al uw wensen en voorkeuren op het gebied van koken en interieur te verwerken in een uniek ontwerp voor uw nieuwe keuken. Dit kunt u zelf ondervinden met onze zeer eenvoudige 3D Keukenontwerper. Binnen 5 minuten heeft u al een levensecht 3D ontwerp op uw computer, laptop of mobiele telefoon. 

Laat de alledaagse keuken van Ikea links liggen en stel samen met onze deskundige keukenadviseurs uw unieke keuken samen. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u van de juiste tips en adviezen om uw keukenwensen vorm te geven. Maak hiervoor een afspraak, of informeer in de showroom bij u in de buurt.

Kampioen in keukens

Alleen perfect is goed genoeg! U neemt geen genoegen met een dertien in een dozijn, kant en klare Ikea-keuken. De kwaliteit van de goedkope keukens van Keuken Kampioen is ongeëvenaard.  De keukens zijn afkomstig uit onze eigen fabriek in Duitsland en hebben de kenmerkende Duitse kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid.

Met onze zelf geproduceerde Steinhaus keukens volgen we de laatste keukentrends op de voet. Hierdoor vindt u in onze showrooms niet alleen kwaliteitskeukens, deze keukens voldoen ook aan de laatste eisen op keukengebied.

Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend het gratis keukenmagazine aan of bezoek een van onze showrooms! 

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2018 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp
    Stuur mij gratis magazine!
A. Hakemulder
15 januari 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Prachtige, degelijke keuken voor een nette prijs met prima advies

Goede waardering voor de kennis, tijd en aandacht die we kregen. Al onze vragen worden uitvoerig en duidelijk behandeld. We krijgen een goede uitleg over de werkwijze en wat je krijgt voor je geld. Onze definitieve keuze is zeer naar wens, mede door de uitstekende voorlichting en samenwerking met ...

B. Blaas
14 januari 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Perfect uitstekend.

Perfect uitstekend.

Marco
14 januari 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Een keukenontwerp voor mij en mijn woonsituatie

Kon het process van gezamenlijk een tekening maken bijzonder waarderen. In alle rust werd alle tijd gemaakt, men gaf goede tips voor alternatieven en er bleef een gevoel achter dat er daadwerkelijk is en wordt gewerkt aan het ontwerp van een keuken die exact past bij mij en mijn woonsituatie. Ik kan ...

Reinderink
14 januari 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Keurige en correcte behandeling en …

Keurige en correcte behandeling en goede voorlichting.

mcb
12 januari 2018
Beoordeling door bevestigde klant

prima opgelost !!!

prima opgelost !!! enkele kleine beschadigingen , aan de keuken ,

Torenga
10 januari 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Heb 4 jaar geleden een nieuwe keuken …

Heb 4 jaar geleden een nieuwe keuken gekocht is goed bevallen. Ga nu hopelijk dit jaar onze nieuwbouw woning betrekken. Ben wederom naar o.a. Keukenkampioen gegaan. Moet offerte nog binnen krijgen, maar weet de prijs al. In vergelijking met jullie collega s, was dit niet de scherpste aanbieding. Ga ...

Rump
10 januari 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Vanaf eerste contact in de vestiging …

Vanaf eerste contact in de vestiging Keukenkampioen Utrecht tot en met de eindoplevering van de keuken: niets dan lof!!! Verwijdering oude keuken,aanpassingen aan elektra en aan-en afvoeren,levering en plaatsing van de nieuwe keuken zijn naar volledige tevredenheid verlopen. Van begin tot eind is er ...

J.A.Mulder
07 januari 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Deze afgelopen week een mooie keuken …

Deze afgelopen week een mooie keuken uitgezocht bij de keuken kampioen in Almelo en geweldig en leuk geholpen door Lars Thűss die zelf ook met leuke ideeën kwam en ons zeer goed heeft geïnformeerd over alle dingen en de kwaliteit. En voor een betaalbare prijs. Mvg Hans


Lees alle reviews
Terug
Sluiten