Duitse keukens

Duitse keukens

Duitse keuken, het doet gelijk denken aan betrouwbaarheid, kwaliteit en degelijkheid. Het is dan ook niet gek dat de meeste keukens die u in Nederlandse keuken showrooms ziet staan van Duitse keukenleveranciers zijn. Keuken Kampioen gaat daarin nog een stap verder en heeft een eigen fabriek in Duitsland waar de eigen lijn keukens onder de naam Steinhaus worden geproduceerd.

Duitse keukens van Keuken Kampioen

Keuken Kampioen heeft niet voor niets gekozen voor een productielocatie in Duitsland. De hoge kwaliteit van de materialen en de betrouwbaarheid van apparatuur zorgen ervoor dat elke Duitse keuken uitermate geschikt is voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Door deze keukens in te richten volgens de laatste trends combineert Keuken Kampioen Duitse betrouwbaarheid met design en innovatie.

Wat voor soort Duitse keukens zijn er?

Doordat we bij Keuken Kampioen de productie van onze keukens in eigen hand hebben kunnen we een keuken leveren die volledig voldoet aan uw wensen. Dat betekent dus ook dat u met Duitse keukenproducten en apparatuur alle kanten op kan, van een boerenkeuken tot een meer moderne, luxe- of designkeuken, alles is mogelijk bij Keuken Kampioen. Bekijk ons keukenmagazine om u te laten inspireren welke Duitse keukens we in ons brede assortiment voor u hebben!

Een Duitse keuken kopen

Naast degelijkheid, innovatie en design staan Duitse keukens er ook om bekend dat ze goedkoop geprijsd zijn. Aangezien de keukens door Keuken Kampioen zelf geproduceerd worden bent u ervan verzekerd dat u bij ons de scherpste prijs krijgt voor de beste kwaliteit. Met de budgetplanner van Keuken Kampioen kunt u zelf de proef op de som nemen en checken of onze keukens inderdaad zo goedkoop zijn als we beloven!

Duitse keukens, de voordelen

Een Duitse keuken kopen bij Keuken Kampioen, het is het beste wat u kunt doen. Hieronder alle voordelen voor u nog eens overzichtelijk onder elkaar:

  • Keukens gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en beste keukenapparatuur.
  • Eerlijk geprijsde keukens voor de beste kwaliteit.
  • Ontwerp, productie en montage, alles ligt bij Keuken Kampioen zelf.
  • Korte levertijden van gemiddeld drie weken.

We zien u graag binnenkort in één van onze keuken showrooms om onze Duitse keukens te komen bekijken. We adviseren u graag wat er allemaal mogelijk is!