Betaal uw keuken per maand

Via een financiering die precies bij uw wensen past. Waarbij u de looptijd van de afbetaling zelf bepaalt. Kunt u tegen een vast bedrag per maand, meteen gebruikmaken van de keuken die u altijd al had willen hebben.

Kies er voor om niet in één keer te betalen

Uw keuken is een investering voor jaren. Dus u kiest graag voor alle opties die u in de toekomst belangrijk vindt. De juiste apparaten, een slimme opstelling en duurzame, mooie materialen. En dat kán ook gemakkelijk, zelfs als uw ideale keuken iets boven het geplande budget ligt. Want via onze onafhankelijke partner PlusAdvies Finance kunt u een deel of het hele aankoopbedrag betalen in gemakkelijke maandelijkse termijnen.

Via een financiering die precies past bij uw persoonlijke wensen, waarbij u de looptijd van de afbetaling zelf bepaalt. Zo kunt u tegen een vast bedrag per maand meteen gebruikmaken van de keuken die u altijd al had willen hebben.

Meer weten over alle mogelijkheden van betalen per maand?

Vraag ernaar in onze showroom bel PlusAdvies Finance (0416-820982)
of kijk op www.plusadviesfinance.nl.

  • Altijd weten waar u aan toe bent
  • Gespreid betalen via vast bedrag per maand
  • Kies zelf de looptijd
  • Tussentijds boetevrij aflossen mogelijk
  • Ook af te sluiten voor een gedeelte van het aankoopbedrag

Bij ons kan het: betaal een keuken per maand

Keuken betalen per maand

Deze keuken zoals afgebeeld7.900,-

  • Strakke designkeuken
  • Warme terra eikendecor achterwand
  • Kunststof werkblad
  • Voorzien van Bosch keukenapparatuur

Wilt u meer informatie over betalen per maand?

Adviesgesprekformulier - keukendetail
Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

* Financiering komt tot stand, onder voorbehoud van acceptatie, via bemiddeling van PlusAdvies Finance, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK nr. 18076050, ingeschreven in het AFM register onder nr. 12008089. Dit betreft een niet-doorlopend krediet. Bij een kredietaanvraag vindt toetsing en registratie van het BKR altijd plaats. PlusAdvies Finance geeft geen enkel advies omtrent de aanschaf van financierings- en/of verzekeringsproducten. U kiest zelf of een product past bij uw wensen op basis van Execution Only. Kijk voor alle informatie en dienstverleningsdocument op www.plusadviesfinance.nl Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Betalen per maand