Keuken inspiratie - Keuken Kampioen
Inspiratie

Keuken inspiratie bij Keuken Kampioen

Hoe meer inzicht in de laatste keukentrends en -mogelijkheden, des te beter je een beeld kunt vormen van de ideale opstelling. Als ervaren keukenspecialist laten wij jou dan ook graag ziet wat er allemaal kan en waar je op moet letten bij de zoekopdracht naar jouw nieuwe keuken.

Tips voor elke keuken

De beste tips en keuken inspiratie ideeën voor jouw nieuwe keuken vindt je natuurlijk bij Keuken Kampioen. Heb je zelf een leuker of beter idee? Bespreek het met onze adviseur en hij of zij maakt jouw idee direct zichtbaar in een 3D ontwerp.

tip1

Tip #1: Creëer sfeer met accessoires

Het toevoegen van accessoires aan jouw keuken breekt al snel de eenvoud van de keuken en zorgt voor een unieke en eigentijdse sfeer. Door deze accessoires regelmatig te vervangen blijft jouw keuken met de tijd mee gaan.

Leefkeuken

Tip #2: Maak jouw eigen leefkeuken

Het hele gezin in de keuken. In een leefkeuken wordt niet alleen gegeten maar worden spelletjes gedaan, huiswerk gemaakt en wordt gezellig de dag doorgenomen. Goede verlichting is hierbij een must!

Steinhaus tires

Tip #3: Werk de afzuigkap weg

Jouw afzuigkap kan worden weggewerkt door een ombouw te maken. Hierbij wordt de afzuigkap in een schouw of in een speciale bovenkast gemonteerd. De afzuigkap is dan volledig uit het zicht en gaat helemaal op in de stijl van de keuken.

baby oven

Tip #4: Oven op veilige hoogte

Bespreek met jouw keukenadviseur dat er kleine kinderen in huis zijn en dat daar dus rekening mee gehouden moet worden. Hij of zij kan dan al meteen bij het eerste ontwerp rekening houden met bijvoorbeeld de hoogte van de oven. 

Jouw persoonlijke keuken. Doe het zelf

Heb je al wat keuken inspiratie opgedaan, of ben je nog lekker aan het experimenteren? Met deze handige online hulpmiddelen ben je in staat je eigen keuken te ontwerpen en de prijs te berekenen. Ben je tevreden met het resultaat? Stuur het naar onze adviseurs of neem het mee naar de winkel en kook binnenkort al in jouw keuken.

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE

Keukeninspiratie blog

Keukeninspiratie en keukenideeën

Bekijk de laatste keukentrends en inspirerende voorbeeldkeukens. Ontdek Duitse keukens voor scherpe prijzen en bepaal jouw keukenbudget bij Keuken Kampioen.

Terug
Sluiten