Inspiratie

Keuken inspiratie voor jou

Eerst keuken inspiratie opdoen en daarna een nieuwe keuken kopen? Wij hebben alvast een aantal ideeën voor je? Wij helpen je graag met handige tips en inspiratie! Om een idee te krijgen van jouw keukenstijl is het slim om veel keukens te bekijken. Dit kan in winkel zijn, maar ook bij onze klanten thuis. Of gebruik bijvoorbeeld het gratis inspiratie keuken magazine. Wij hopen je met onderstaande informatie alvast te helpen en te inspireren! Veel plezier met de zoektocht naar jouw ideale keuken!

Binnenkijken bij onze tevreden klanten

Natuurlijk vind je op onze website en in de winkels veel inspiratie. Maar niets is leuker dan even binnenkijken bij onze klanten en je daardoor te laten inspireren. Benieuwd naar meer? Bekijk hier.

Ben je trots op jouw nieuwe keuken en wil je deze delen met anderen? Gebruik dan #keukenkampioen op Instagram of tag ons! Wie weet zie jij dan binnenkort jouw keuken terug op onze website of Instagram pagina.

Laatste trends & innovaties

Tegenwoordig zijn er talloze innovaties die jouw keuken nog aangenamer maken. De apparatuur in de keuken wordt steeds slimmer. Zo kun je diverse ovens in zones laten verwarmen, met je mobiel bedienen of zelfs vanaf je telefoon de status van de gerechten bekijken door middel van een geïntegreerde camera in de oven. Hierdoor staan de heerlijkste gerechten binnen no-time op tafel. Niet alleen de functionaliteit, maar ook de uitstraling is belangrijk in de keuken. De keuken is immers de plek waar je meerdere malen per dag tijd doorbrengt. Benieuwd naar de laatste trends in de keuken?

Keukenopstellingen voorbeelden

Een rechte keuken, hoek keuken, kookeiland of parallel keuken? Ook op het gebied van keukenopstellingen kun je alle kanten op. Wanneer je een kleine keuken hebt, met slechts één wand ter beschikking, is vaak alleen een rechte keuken mogelijk. Wanneer je meerdere wanden vrij hebt, dan is een hoekkeuken of parallel keuken wellicht een mogelijkheid. Heb je een grote keuken met veel ruimte in het midden? Bekijk dan de keuken ideeën met kookeiland of keukenbar. Meer tips voor de ideale keukenopstelling? De keuken indeling tips van Keuken Kampioen helpen je een stuk verder!

Inspiratie voor keukenstijlen

Het bepalen van de keukenstijl is een van de belangrijkste keuzes voor het kopen van een nieuwe keuken. De keukenstijl bepaalt namelijk de sfeer in de ruimte. Zowel in de winkel als online vind je talloze keuken voorbeelden in zowel de moderne, industriële als landelijke stijl.

Keuken kleuren

Kies je voor kleur of houd je de basis liever rustig en ga je voor een zwarte, witte of grijze keuken? Qua keuken kleuren kun je alle klanten op bij Keuken Kampioen. Bekijk de zwarte keukens van Keuken Kampioen voor meer inspiratie. Houd je juist van licht? Bekijk dan de witte keukens. Liever een grijze keuken? Ook bieden we diverse grijze keuken voorbeelden en inspiratie. Kortom, alles is mogelijk!

Opbergruimte keuken

Nadat je inspiratie hebt opgedaan voor de keukenstijl, opstelling en kleuren, dien je een keuze te maken over de kasten en de indeling. Heb je veel keukengerei of een groot huishouden? Dan zul je meer opbergruimte nodig hebben. Ook voor inspiratie over opbergruimte in de keuken helpen wij je graag. In de winkels staan diverse uitvoeringen gepresenteerd.

Meer inspiratie en informatie voor jouw nieuwe keuken?

Wil je meer keuken inspiratie opdoen? Maak dan een afspraak en kom naar een van onze winkels voor een uitgebreid, persoonlijk keukenadvies en talloze keuken ideeën. Onze keukenexperts laten je graag alle mogelijkheden zien. Daarnaast voorziet de keukenadviseur je van persoonlijk advies en handige tips. Tot slot stellen zij samen met jou jouw ideale keuken samen!

Terug
Sluiten