Keuken inspiratie

Ga je een nieuwe keuken kopen en wil je hiervoor alvast ideeën opdoen? Wij helpen je graag met handige tips en inspiratie! Om een idee te krijgen van je keukenstijl is het slim om verschillende mooie keukens te bekijken. Dit kan in de een van onze showrooms zijn, maar ook bij onze klanten thuis. Of neem een kijkje in het gratis keuken inspiratie magazine voor verschillende keuken ideeën. Laat je vooral lekker inspireren op deze pagina. Wij wensen je veel plezier met de zoektocht naar je nieuwe keuken!

Binnenkijken bij tevreden klanten

Natuurlijk vind je op onze website en in de winkels veel keuken inspiratie. Maar niets is leuker dan even binnenkijken bij onze klanten en je daardoor te laten inspireren. Benieuwd naar meer? Bekijk ze hier.

Bekijk de keukens van onze trotse klanten in huis #keuken kampioen

Ben je trots op jouw nieuwe keuken en wil je deze delen met anderen? Gebruik dan #keukenkampioen op Instagram of tag ons! Wie weet zie jij dan binnenkort jouw keuken terug op onze website of Instagram pagina.

Kleine keukens

Wil je jouw compacte ruimte optimaal benutten en zoek je inspiratie voor kleine keukens? Ontdek slimme opstellingen en praktische ideeën om het meeste uit jouw kleine keuken te halen. Bekijk onze voorbeelden en laat je inspireren voor een functionele en mooie kleine keuken.

 

Moderne keukens

Ben je op zoek naar een strakke en eigentijdse keuken? Ontdek de laatste trends in moderne keukens met oogstrelende designs en moderne kleuren. Laat je inspireren door onze moderne keukens en creëer een stijlvolle ruimte waarin koken een waar plezier wordt.

 

Landelijke keukens

Droom je van een gezellige keuken met een warme uitstraling? Laat je inspireren door onze landelijke keukens met prachtige houten elementen en tijdloze details. Ontdek hoe je een sfeervolle landelijke keuken kunt realiseren waarin je je direct thuis voelt.

 

Zwarte keukens

Zwarte keukens, de trend van 2023! De zwarte keukens zorgen voor een stijlvolle en moderne look. Ontdek de vele mogelijkheden en inspirerende ontwerpen voor een keuken met zwarte accenten . Laat je verleiden door de elegantie en tijdloze charme van zwarte keukens.

 

Hoek keukens

Wil je de ruimte in jouw keuken optimaal benutten? Hoek keukens zijn hier perfect voor! Ontdek creatieve opstellingen, praktische indelingen en keuken vormen voor hoek keukens. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en haal het maximale uit jouw keukenruimte.

 

Keukentrends

Sommige kleuren, materialen en stijlen blijven populair. Tegelijkertijd komen er steeds weer nieuwe trends op de markt. Wat is trendy en welke keukenstijlen zien we op dit moment veel? Van minimalistische naar stoere keukens en keukens met slimme apparatuur. De steeds veranderende technologie in keukens zorgt ervoor dat het bereiden van het eten nog leuker en sneller gaat. Daarnaast ziet je keuken er ook helemaal naar deze tijd uit. Je wilt natuurlijk een keuken met een mooie uitstraling, want de keuken is dé plek waar je veel tijd doorbrengt!

 

7 tips bij het kopen van je keuken

Welke keuken past bij jou en welke keukenopstellingen zijn er mogelijk? Met de juiste voorbereidingen wordt het kopen van je nieuwe keuken een stuk makkelijker. Bekijk ook eens ons uitgebreide assortiment showroomkeukens. Deze kunnen je alvast een goed beeld geven van een aantal populaire combinaties.

In ons keukenblog en het gratis keukenmagazine kun je inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken. Weet je misschien ook al wat je budget is? Wanneer je denkt te weten wat voor je keuken wilt, kun je dit in de budgetplanner en de 3D ontwerper verder uitzoeken. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld om je een handje te helpen bij het uitzoeken van je droomkeuken.

Maak een afspraak in de winkel!

Keuken inspiratie in de showroom opdoen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreid, persoonlijk keukenadvies en eindeloze keuken ideeën. Onze adviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien en stellen graag samen met jou jouw droomkeuken samen!