Design keukens
Greeploze keukens

Design keukens

Een keuken vinden die helemaal past bij u en uw huis kan best lastig zijn. Bij Keuken Kampioen helpen we u graag om een design keuken samen te stellen die volledig voldoet aan uw wensen. Neemt u bijvoorbeeld onze Steinhaus Bensheim keuken. Deze rechte keuken is afgewerkt in super wit hoogglans lak geeft een exclusieve en complete indruk door de installatie van robuuste vrijstaande apparatuur. Een Steinhaus Tesero keuken is een moderne hoekkeuken met stijlvolle roestvrijstalen grepen en een warm houtlook werkblad. Deze keuken heeft een speels karakter door de wisselende dieptes. Deze keukens zijn goede voorbeelden van betaalbare design keukens!

 

Eigen fabriek

Alle Steinhaus keukens komen uit onze eigen fabriek. Door het productieproces in eigen hand te houden, kunnen we de kwaliteit tijdens het hele proces bewaken en is elke keuken in elke maat te leveren. Alsof hij volledig handgemaakt is! Van ontwerp tot montage heeft Keuken Kampioen het hele proces in eigen hand en geen keuken verlaat onze fabriek totdat deze voldoet aan onze strikte eisen. Onze eigen fabriek maakt het mogelijk om trends in de markt snel te verwerken in nieuwe ontwerpen. Adviseurs en ontwerpers luisteren goed naar de wensen van onze klanten en stellen op basis van deze ideeën en suggesties een compleet eigen collectie samen. Met een eigen fabriek in Duitsland maakt Keuken Kampioen het mogelijk dat er voor elk budget een design keuken te maken is.

Design op maat

 

Keuken Kampioen is uniek in de mogelijkheid die we bieden om kleuren, modellen, werkbladen, materialen en apparatuur met elkaar te combineren. Zo maakt u uw eigen design keuken. U heeft de keuze uit talloze deurtjes, grepen, inrichtingen en accessoires. Alle keukens die Keuken Kampioen levert worden volledig op maat gemaakt voor een optimaal resultaat. In onze eigen fabriek kunnen we elke keuken maken die u maar wilt. Welke kleur u ook zoekt, Keuken Kampioen kan uw keuken in elke kleur afleveren met enkel apparatuur van meerdere topmerken. De ruimte die u heeft, bepaalt de opstelling, kleuren en afmetingen van werkbladen. Alles is mogelijk en Keuken Kampioen maakt zelfs een vrijblijvende 3D tekening om u een zeer realistisch gevoel te geven bij uw mogelijk toekomstige keuken. Door uw keukenontwerp direct in 3D te visualiseren is het net alsof u door uw nieuwe keuken loopt!

Waarom Keuken Kampioen?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om elke vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Voor een design keuken betaalt u bij Keuken Kampioen altijd een goede prijs. De topapparatuur die wij in onze keukens plaatsen wordt tegen scherpe prijzen ingekocht om u de beste prijs-kwaliteit verhouding te bieden. Eigen fabricage merkt u meteen in uw portemonnee. Nog een reden om uw keuken uit te zoeken bij Keuken Kampioen! Een design keuken ligt hierdoor voor iedereen binnen bereik. Onze keukens zijn niet alleen goed betaalbaar; we bieden u een enorme keuze en werkelijk alles is mogelijk. Er is altijd een Keuken Kampioen bij u in de buurt met 41 filialen verspreid over heel Nederland.

Handgemaakte design keuken
Terug
Sluiten