Luxe keukens

Luxe keukens bij Keuken Kampioen

Ontdek de luxe keukens

Een luxe keuken heeft vaak een exclusief, opvallend ontwerp en heeft daarom overeenkomsten met design keukens. Er zijn bepaalde opstellingen, materialen en kleuren die vaak terugkomen in luxe keukens. Voorbeelden van luxe keukens zijn bijvoorbeeld de eilandkeuken met bar, de hoogglans eilandkeuken en het kookeiland met aangrenzende tafel. Veel voorkomende materialen zijn vaak natuurlijk van aard, zoals hout en natuursteen. Ook beton, staal en roestvrij staal zien we veel terug in luxe keukens.

  • Keukens worden op maat geleverd?
  • Verkrijgbaar in elke opstelling?
  • Professionele montage?

Hoe creëer je een luxe keuken?

Luxe keukens onderscheiden zich door moderne keukenapparatuur en hoogwaardige materialen. Anders dan bij bijvoorbeeld moderne of landelijke keukens valt dit type keuken niet onder een bepaalde stijl. Het voordeel van deze keukens is dat ze in iedere stijl verkrijgbaar zijn. Welke keuken je ook zoekt, een luxe variant daarop behoort altijd tot de mogelijkheden. Keuken Kampioen vertelt je meer over luxe keukenmerken, keukenapparatuur, accessoires en de kosten. Keuken Kampioen heeft namelijk een keuken voor iedereen! Ontdek hier hoe je jouw keuken omtovert tot een luxe keuken.

Koken op een kookplaat met Bora afzuigsysteem
Luxe keukenapparatuur

Luxe keukenapparatuur levert een grote bijdrage aan een luxe keuken. Dit betreft apparatuur voorzien van de nieuwste innovaties. Denk aan een kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, een vaatwasser met in hoogte verstelbare korven of een stoomoven en magnetron in één. Bekijk hier al het keukenapparatuur.

Wijnklimaatkast in de keuken
Luxe keuken gadgets

Luxe extra’s zoals een kokend waterkraan, ingebouwd koffieapparaat of ijsblokjesmaker passen ook helemaal in de luxe keuken. Verder kun je je keuken volhangen met luxe keuken gadgets zoals bier tap, grillplaat, maar ook door middel van home connect waarmee je via een app je keukenapparaten kunt bedienen.

Wandplanken in de keuken
Luxe keukenaccessoires

Een luxe keuken zou niet compleet zijn zonder luxe keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan wandplanken met functionele en decoratieve items. Plaats mooi serviesgoed, potten met specerijen of groene plantjes op de planken voor extra sfeer in de keuken. Ook houten wijnrek, een roestvrijstalen blender of een glazen fruitschaal zijn luxe toevoegingen aan de keuken.

Is een luxe keuken iets voor jou?

Ben je benieuwd hoe een luxe keuken in jouw woning staat? Gebruik dan onze handige 3D ontwerptool. Hiermee heb je direct een beeld van hoe jouw luxe keuken eruit moet komen te zien. Wil je graag meer advies? Dan kun je altijd een afspraak maken met een van onze keukenadviseurs.

Ontwerp jouw keuken in 3D

Jouw stijl visualiseren in 3D?

Bekijk hoe de keuken in jouw woning staat.

  • Start direct met het ontwerpen van jouw keuken
  • Kies jouw eigen stijl, opstelling en indeling
Maak en afspraak

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Kom langs voor een vrijblijvende offerte en Gratis 3D tekening.

  • ONZE ERVAREN ONTWERPERS GAAN AAN DE SLAG MET JOUW WENSEN
  • OOK MOGELIJK BUITEN OPENINGSTIJDEN.

Luxe keukens in diverse opstellingen


De luxe keuken komt voor in verschillende vormen en maten. Afhankelijk van je wensen en de grootte van je keuken kun je dus kiezen voor verschillende keukenopstellingen. Een rechte luxe keuken past in vrijwel elke keukenvorm en -ruimte en heeft een open uitstraling. Wanneer je wat meer ruimte heeft en behoefte aan veel werk- en zitruimte, is de luxe keuken met een eiland een goede optie. Je kunt het eiland inzetten om het fornuis, een wasbak, extra werkruimte of een gezellige bar te plaatsen. De luxe keuken vormt, ongeacht de opstelling, sowieso het stijlvolle en gezellige hart van een huis.

Luxe keuken met schiereiland
Kosten van een luxe keuken

Kosten van een luxe keuken

Wat kost een luxe keuken? Door de moderne apparatuur en hoogwaardige materialen zijn luxe keukens relatief iets duurder in aanschaf. Daar staat een keuken tegenover die zich onderscheidt van de gemiddelde keuken en bovendien van alle gemakken is voorzien. De kosten van een luxe keuken zijn van diverse factoren afhankelijk, zeker wanneer u kiest voor een keuken op maat. De grootte, de opstelling, de materialen en de keukenapparatuur dragen stuk voor stuk bij aan het prijskaartje. Maak gebruik van onze budgetplanner om te ontdekken wat een luxe keuken voor jou kost.

Kenmerken van een luxe keuken

Een luxe keuken heeft vaak een exclusief, opvallend ontwerp en heeft daarom overeenkomsten met design keukens. Er zijn bepaalde opstellingen, materialen en kleuren die vaak terugkomen in luxe keukens. Voorbeelden van luxe keukens zijn bijvoorbeeld de eilandkeuken met bar, de hoogglans eilandkeuken en het kookeiland met aangrenzende tafel. Veel voorkomende materialen zijn vaak natuurlijk van aard, zoals hout en natuursteen. Ook beton, staal en roestvrij staal zien we veel terug in luxe keukens.

Keuken met keukeneiland
Kenmerken luxe keuken
Luxe Steinhaus keuken
Luxe keukenmerk Steinhaus

Luxe keukenmerk Steinhaus

Bij Keuken Kampioen kun je terecht voor de Steinhaus keukencollectie. Steinhaus valt onder de luxe keukenmerken dankzij de hoogwaardige kwaliteit, moderne apparatuur en het exclusieve design. Steinhaus keukens worden gemaakt in eigen fabriek, gevestigd in Duitsland. Een groot voordeel hiervan is dat de buitengewone kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Tevens maakt fabricage in eigen fabriek het mogelijk om snel in te spelen op de laatste trends en innovaties.

Maak een afspraak in de keukenshowroom

Is een luxe keuken iets voor jou? Maak een afspraak met een van onze adviseurs in een showroom bij jou in de buurt. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek helpen onze keukenprofessionals je wensen in kaart te brengen. Tevens ontdekt je in onze winkel diverse luxe showroomkeukens waar je alvast inspiratie op kunt doen.

Terug
Sluiten