Bertazzoni

Bertazzoni voor moderne design keukenapparatuur

Bertazzoni is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert. Bertazzoni beschikt over meerdere hypermoderne fabrieken en levert hoogwaardige keukenapparatuur over de hele wereld. Ondanks deze internationale oriëntatie blijft het nog steeds duidelijk dat de wortels van Bertazzoni in de cultuur en stijl van Italië liggen. Dit resulteert in hoogwaardige, stijlvolle apparaten met een Italiaanse flair. Wij vertellen jou graag meer over Bertazzoni.

De geschiedenis van Bertazzoni

Sinds 1882 heeft Bertazzoni zich ontwikkeld tot een zeer innovatieve en moderne producent van keukenapparatuur. Dit begon allemaal met het produceren van weeginstrumenten voor de kaasindustrie. In de jaren 50 zijn ze gestart met de productie van gasovens. Dit bleek zeer succesvol en in de jaren 60 begon de eerste export. Rond de eeuwwisseling verkocht het bedrijf zijn kooktoestellen in 60 landen over de hele wereld. Deze groei bleef constant en vandaag de dag leidt alweer de 5e en zelfs 6e generatie dit prachtige familiebedrijf. De producten worden verkocht over de hele wereld en met name in het topsegment van de markt.

Hoogwaardige kwaliteit

De collectie kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit en onderscheidende toepassingen. De producten zijn tot in detail afgewerkt en hebben een tijdloos design. Bovendien zijn de duurzame producten zeer betrouwbaar: een kooktoestel van Bertazzoni gaat heel wat jaren mee. Het assortiment bestaat uit verschillende keukenapparatuur zoals fornuizen, ovens en kookplaten.

Waarom Bertazzoni?

De producten i kenmerken zich door het hoge gebruikersgemak, veiligheid en efficiëntie. Innovatie staat hierbij hoog in het vaandel. Enkele recente innovaties zijn bijvoorbeeld de elektrische inductie kookplaten en de hybride modellen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over dit familiebedrijf? Bestel dan het gratis magazine en bekijk de keukenapparatuur van Bertazzoni. Daarnaast kun je ook een afspraak maken in één van onze showrooms. Onze adviseurs vertellen jou graag alles over de keukenapparatuur van dit merk.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb jij de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij jou graag ons magazine in. In dit magazine kun je alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
KKN uitproberen test

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat jij het juiste apparaat vindt, nodigen wij jou uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien jouw van alle informatie
Terug
Sluiten