Budgetplanner afspraak

Jouw keukenbudgetplan in een persoonlijk 3D ontwerp ? Kom eens langs!

Wil je een persoonlijke 3D tekening van jouw nieuwe keuken in jouw huis? Dat maakt het plaatje direct heel erg duidelijk!  

ZATERDAG EN ZONDAG OPEN TOT 19:00 UUR
 • GRATIS 3D tekening
 • Uitgebreide prijsindicatie
 • Kookboek van Guus Meeuwis

Een levensecht 3D ontwerp én een kookboek van Guus Meeuwis!

Binnenkort wil je een nieuwe keuken. Maar je heeft geen idee wat er allemaal te koop is of waar je op moet letten bij het uitzoeken van een keuken? Keuken Kampioen helpt jou! Graag maken wij tijd voor jou vrij om uitgebreid jouw wensen tot leven te brengen.

Waarom een adviesgesprek plannen?

 1. De keukenshowroom
  In de showroom vind je alles om jouw nieuwe keuken precies zo samen te stellen als jij wilt. We maken samen eerst een rondje langs alle keukens en bekijk de opstellingen, kleuren, de apparaten, diverse keukenkastjes en grepen.
 2. Jij bent de inspiratie!
  Wil je trendy kleuren en een dik werkblad? Kies je voor strakke hoogglans keukenkasten met greeploos design? Onze ervaren ontwerpers luisteren eerst naar jouw wensen. Daarmee gaan zij aan de slag.
 3. Het ontwerp
  We maken een levensecht 3D-ontwerp waarmee jij een helder beeld krijgt hoe jouw nieuwe keuken er echt uit gaat zien. Dat neem je in elk geval mee naar huis samen met een heldere prijsindicatie en een gratis kookboek. 

Ja, ik wil een adviesgesprek

Afspraakformulier
Ja, ik geef toestemming om mij de nieuwsbrief te mailen
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden*
Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Erg handig!

Ik heb ook de prijs mijn keuken hier berekend. Het is een erg makkelijke tool, waar je simpel en snel doorheen kan klikken. Je ziet per stap wat mogelijk is en in welke prijs categorie je dan zit. Vond het erg handig, alleen jammer dat ik geen foto krijg van mijn keuken.

Monique de Wild

Er was meer mogelijk dan ik dacht

Naast het kiezen uit de kleuren en het aantal kasten kon ik ook kiezen welke apparaten ik wilde hebben. Doordat ik direct kon zien wat elke keuze koste, was het mogelijk erg creatief te zijn zonder mijn budget te overschrijden. 

Suzanne

Duidelijk, gewoon waar het op staat

Zoals ik al zei, Duidelijk. Je ziet een prijs en kan het zelf zo gek maken als je maar wilt. Vind het jammer dat mijn eerste idee ver buiten mijn prijsklasse bleek te vallen, maar heb nu wel een mooi alternatief gevonden waarbij ik zelfs geld kan overhouden!

Bert Verhagen

In een woord super!

Ik had deze budgetplanner toevallig al bij een andere keukenzaak geprobeerd, maar die was erg lastig te begrijpen. Deze vind ik echt veel makkelijker! Hier hoefde ik niet eerst mijn budget op te geven, maar kan je gewoon zien wat je wens kost. 

Nicole
Terug
Sluiten