Koelkasten & vriezers

AEG koelkasten en vriezers

De AEG koelkasten en vriezers houd je jouw etenswaren zo lang mogelijk vers en smaakvol. Dankzij de verschillende functies kun je zelf bepalen op welke manier jouw producten het best bewaard kunnen worden. Ben je benieuwd naar alle innovatieve functies van de AEG koelkasten en vriezers? Lees dan verder.

Houd jouw eten langer vers met de koelkasten en vriezers van AEG

AEG heeft koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties in allerlei soorten en maten. Zo is er altijd een passend formaat en design voor jouw keuken. Wat de AEG koelkast en vriezer gemeenschappelijk hebben, is dat ze flexibele opbergruimte hebben en ze ervoor zorgen dat jouw voedsel langer vers en lekker blijft. 

Verschillende modellen

Afhankelijk van jouw wensen en de ruimte die jij in jouw keuken heeft, kies je uit verschillende opties. Zo heeft AEG een aantal losstaande koelkasten, vriezers of koelvriescombinaties in verschillende groottes. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit een klein onderbouwmodel, of juist een tweedeurs Amerikaanse AEG koelvriescombinatie. Bij de losstaande variant ben je flexibel wat betreft de indeling van jouw keuken: je kunt de koeler kwijt waar jij wilt. Je kunt ook kiezen uit de inbouwkoelkast, -vriezer of -koelvriescombinatie. Hierbij wordt de AEG koelkast of vriezer helemaal opgenomen in jouw keukeninterieur. Voor welke mogelijkheid jij ook gaat, alle exemplaren zijn uitgevoerd in een stijlvol design. 

Unieke voordelen van AEG koelkasten en vriezers

De AEG koelkast en -vriezer beschikt over verschillende opties, die jouw leven vergemakkelijken en uw producten langer vers houden.  

  • Zero Degree-vakken. Door middel van deze functie pas je in jouw koelkast eenvoudig de temperatuurinstelling en vochtigheidsgraad per vak aan. Ieder uniek product wordt op die manier optimaal bewaard en vers gehouden. 
  • No Frost. Dankzij de No Frost-technologie wordt ijsvorming tegengegaan, waardoor jij haast nooit meer de vriezer hoeft te ontdooien om het ijs in jouw vriezer te verwijderen. 
  • Coolmatic. De Coolmatic-functie zorgt ervoor dat de temperatuur in jouw koelkast even lager wordt gezet wanneer je er nieuwe, warmere producten in legt. Op die manier is voedsel sneller op de gewenste temperatuur. In verband met de energiezuinigheid schakelt de functie na enige tijd automatisch weer uit. 
  • LED-verlichting. De LED-verlichting zorgt er niet alleen voor dat uw koelkast gelijkmatig wordt verlicht, deze is ook nog eens enorm energiezuinig. Niet voor niets zijn alle koelkasten en vriezers van AEG minstens voorzien van een A+ label. 
  • TouchControl. De TouchControl-bediening werkt intuïtief en het lcd-scherm geeft helder de informatie weer over de huidige instellingen van de koelkast. 

Bezoek onze showrooms

Ben je benieuwd geworden naar de koelkasten en vriezers van AEG? Breng dan eens een bezoek aan één van onze showrooms. De adviseurs van Keuken Kampioen voorzien jou graag van passend en eerlijk advies. 

Terug
Sluiten