Magnetrons

AEG magnetrons

De AEG magnetrons zorgen ervoor dat je jouw maaltijd makkelijk en snel kunt opwarmen. Ook als je een maaltijd wilt bereiden, kan dat met de magnetrons van AEG. Met de grillfunctie zorg je ervoor dat jouw maaltijd een lekker knapperig randje krijgt. Ben je benieuwd naar alle functies van de AEG magnetrons? Lees dan verder.

Perfecte aanvulling voor in jouw keuken

Wil je naast jouw oven graag een magnetron in jouw keuken plaatsen? Ga dan voor de AEG magnetron. Dit product is ideaal voor als jij meer ruimte te besteden heeft en je het bereik van jouw kookmogelijkheden wilt vergroten. Zo krijg je extra ovenruimte wat ideaal is als je meerdere gerechten tegelijk wilt bereiden of even snel iets wilt opwarmen. Dankzij het strakke design van de AEG magnetrons sluiten ze bijna in iedere stijl keuken aan. 

De AEG magnetrons passen in vrijwel iedere keuken

Door de perfecte pasvorm van de magnetron is deze niet alleen heel snel geïnstalleerd, maar kan de magnetron van elke grootte en vorm in praktisch iedere keuken worden geïnstalleerd. De magnetrons komen in de nismaten 36 cm, 38 cm en 45 cm. De volledig ingebouwde magnetron is de snelste magnetron die tot nu toe is verschenen en past in elke hoek die jij maar wilt. Daarnaast zorgt het gestroomlijnde design voor een mooi effect in jouw keuken.

Controle over uw bediening

Het intuïtieve bedieningspaneel van de magnetron laat je in enkele seconden de tijden en functies aanpassen. Zo heb je volledige controle over jouw gerecht en kan het binnen no time klaar zijn. Het oppervlak van de magnetron kan eenvoudig worden schoongeveegd. Op die manier blijft de magnetron er netjes uitzien. 

Bezoek een van onze showrooms

Ben je benieuwd hoe de AEG magnetrons in het echt werken? Bezoek dan een van onze showrooms. Zo kun je zelf ervaren hoe de magnetron werkt. Onze adviseurs beantwoorden graag al jouw vragen.

Terug
Sluiten