Koffieautomaat

Een koffiemachine is geen overbodige luxe in jouw nieuwe keuken. Een heerlijke cappuccino, latte macchiato, gewone koffie of thee; alles is mogelijk!

Een heerlijk kopje koffie of cappuccino...

Als koffieliefhebber kies jij natuurlijk de koffiemachine die het beste bij, jouw wensen én jouw keuken past. Afhankelijk van het merk en de uitvoering van een koffiemachine, hebben de machines diverse functies en mogelijkheden, zoals:

  • Heet water tapkraan
  • Melk opschuimer
  • Pro Touch (geen vette vingers meer)
  • Tiptoetsen voor eenvoudig instellen van voorkeuren
  • Royaal waterreservoir
  • Easy clean

De semi- en volautomatische koffiemachines in het assortiment van Keuken Kampioen zijn prachtige inbouwapparaten voor jouw keuken. Ze komen uitstekend tot hun recht in een wand-of inbouwkast. De koffieautomaten zijn daarom leverbaar in diverse inbouwmaten. Uiteraard kan Keuken Kampioen jou ook helpen bij installatie.

Royaal waterreservoir

Theedrinkers opgelet: ook theewater tap je snel en eenvoudig uit de aparte heet water tapkraan van de koffiemachines. jouw waterkoker kan het waarschijnlijk niet sneller. En omdat de meeste koffiemachines een waterreservoir hebben van gemiddeld 1500 tot 2500 milliliter, kun je meerdere keren achter elkaar koffie of theewater tappen zonder het koffiezetapparaat bij te vullen. Gemak dient de mens!

Melkopschuimer erbij

Diverse koffiemachines in het assortiment van Keuken Kampioen beschikken over een ingebouwde melkopschuimer. Een cappuccino is voortaan in een handomdraai gezet! ‘dichtheid’ van het schuim kun je bij een aantal modellen naar eigen voorkeur instellen.

Laagste internetprijs

Kom naar onze showroom, waar wij de laagste prijs van internet combineren met de beste service van onze keukenadviseurs. Zo weet jij zeker dat jouw koffiemachine in jouw (nieuwe)keuken past!

Een inbouw koffieautomaat in de keuken

Inbouw koffieautomaat

De semi- en volautomatische koffiemachines in het assortiment van Keuken Kampioen zijn prachtige inbouwapparaten voor jouw keuken. 

Koffieautomaat plaatsen

Denk jij erover om een koffeautomaat te plaatsen in jouw keuken? Lees hier wat er komt kijken bij het plaatsen van een koffieautomaat.

Meer weten over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb jij de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij jou graag ons magazine in. In dit magazine kun je alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet jij alleen wel langskomen in één van onze showrooms.