Koffieautomaten - Keuken Kampioen
Koffieautomaat

Koffieautomaat

Een koffiemachine is geen overbodige luxe in uw nieuwe keuken. Een heerlijke cappuccino, latte macchiato, gewone koffie of thee; alles is mogelijk!

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!

Een heerlijk kopje koffie of cappuccino...

Als koffieliefhebber kiest u natuurlijk de koffiemachine die het beste bij u, uw wensen én uw keuken past. Afhankelijk van het merk en de uitvoering van een koffiemachine, hebben de machines diverse functies en mogelijkheden, zoals:

 • Heet water tapkraan
 • Melk opschuimer
 • Pro Touch (geen vette vingers meer)
 • Tiptoetsen voor eenvoudig instellen van voorkeuren
 • Royaal waterreservoir
 • Easy clean

De semi- en volautomatische koffiemachines in het assortiment van Keuken Kampioen zijn prachtige inbouwapparaten voor uw keuken. Ze komen uitstekend tot hun recht in een wand-of inbouwkast. De koffieautomaten zijn daarom leverbaar in diverse inbouwmaten. Uiteraard kan Keuken Kampioen u ook helpen bij installatie.

Royaal waterreservoir

Theedrinkers opgelet: ook theewater tapt u snel en eenvoudig uit de aparte heet water tapkraan van de koffiemachines. Uw waterkoker kan het waarschijnlijk niet sneller. En omdat de meeste koffiemachines een waterreservoir hebben van gemiddeld 1500 tot 2500 milliliter, kunt u meerdere keren achter elkaar koffie of theewater tappen zonder het koffiezetapparaat bij te vullen. Gemak dient de mens!

Melkopschuimer erbij

Diverse koffiemachines in het assortiment van Keuken Kampioen beschikken over een ingebouwde melkopschuimer. Een cappuccino is voortaan in een handomdraai gezet! ‘dichtheid’ van het schuim kunt u bij een aantal modellen naar eigen voorkeur instellen.

Laagste internetprijs

Kom naar onze showroom, waar wij de laagste prijs van internet combineren met de beste service van onze keukenadviseurs. Zo weet u zeker dat uw koffiemachine in uw (nieuwe)keuken past!

Een inbouw koffieautomaat in de keuken

Inbouw koffieautomaat

De semi- en volautomatische koffiemachines in het assortiment van Keuken Kampioen zijn prachtige inbouwapparaten voor uw keuken. 

Koffieautomaat plaatsen

Denkt u erover om een koffeautomaat te plaatsen in uw keuken? Lees hier wat er komt kijken bij het plaatsen van een koffieautomaat.

Beste service & Laagste internetprijs

Heeft u een mooi apparaat nodig voor in uw (nieuwe) keuken? Zoek niet verder maar kom naar een Keuken Kampioen showroom in de buurt

 • We zoeken samen het beste apparaat
 • U betaalt altijd de laagste internetprijs

 

Vergelijk apparatuur

Meer weten over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

 • Een compleet overzicht van onze merken
 • Alles over onze keukenapparaten

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

 • Beleef onze apparaten van dichtbij
 • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie
Terug
Sluiten