koelkasten

Smeg koelkasten

De koelkasten van Smeg staan voor technologie en een uniek ontwerp

De Smeg koelkasten hebben een bijzonder design en presteren optimaal. Door de hoogstaande technologieën blijven al jouw producten heerlijk vers in een Smeg koelkast. Kies voor een koelkast met of zonder diepvries, alleen een diepvries of ga voor een hele grote, mooie Amerikaanse koelkast. Verschillende opties, zodat ieder huishouden genoeg ruimte heeft om alle producten koel en vers te bewaren en te houden.

Opvallen met Smeg koelkasten

Wanneer je een Smeg koelkast in jouw keuken plaatst, dan is dit een echte eyecatcher. De verschillende kleuren en vormen van dit merk laten de koelkast, waar deze ook staat, opvallen in jouw keukenruimte. Kies voor een oranje, gele of bijvoorbeeld rode koelkast om deze te laten contrasteren met de rest van jouw keuken. Wil je graag de koelkast iets minder laten opvallen? Kies dan voor een neutrale, lichte kleur zoals grijs of crème. Welke kleur je ook kiest: een Smeg koelkast valt zeker op door zijn jaren 50 stijl of kies juist voor het vernieuwde moderne uiterlijk.

Smeg koelkasten hebben veel mogelijkheden

Naast het feit dat Smeg koelkasten opvallen in een keukenruimte, maakt de diversiteit het mogelijk om voor ieder type huishouden een geschikt model te vinden. De koelkasten van dit merk hebben verschillende inbouwmogelijkheden, afmetingen en indelingen: van volledig geïntegreerd tot onderbouw koelkasten en van vriezers tot koel-vriescombinaties. Door alle verschillende vormen en opties kun je een model kiezen dat perfect aansluit bij jouw situatie. Keuken Kampioen zet de mogelijkheden graag voor jou op een rijtje:

  • Koelkasten: Aparte koelkasten zijn heel handig als je veel producten in jouw koelkast bewaart. Vraag je altijd als eerste af hoe groot jouw koelkast minimaal moet zijn. Dit kun je heel goed doen door jouw huidige situatie te bekijken en of je hiermee tevreden bent.
  • Koel-vriescombinaties: Met een koel-vriescombinatie heb je automatisch een groter apparaat in aanschaf en het handige hiervan is dat alles in één unit te vinden is. Zowel jouw ingevroren producten als jouw gekoelde producten heb je allebei direct bij de hand.
  • Vriezers: Een aparte vriezer is erg handig als je bijvoorbeeld graag grote hoeveelheden producten wilt invriezen. Denk hierbij aan vlees of groente. Vaak hoeft men maar één keer op een dag producten uit een vriezer te halen. Hierdoor maakt het niet uit als deze bijvoorbeeld in de garage of de bijkeuken staat. Je geniet zo van extra vriesruimte en je houdt meer ruimte over in de keuken voor bijvoorbeeld een vaatwasser.
  • Amerikaanse stijl: Op zoek naar een hele grote koelkast met alles erop en eraan? Kies dan voor een Amerikaanse koelkast waarbij de koelkast zowel rechts als links een deur heeft. Deze koelkasten hebben vaak een koel- en vriesgedeelte gecombineerd. Zo kun je alles erin kwijt: van diepvriesproducten tot aan producten voor in de koelkast. Zeer geschikt voor grote gezinnen met drie of meer kinderen.

Meer weten over Smeg koelkasten?

Naast de verschillende indelingen, hebben de Smeg koelkasten ook verschillende maten en functies. Ben je nieuwsgierig naar de diverse modellen van Smeg? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Samen met onze adviseurs kun je alle mogelijkheden bekijken voor een koelkast in jouw keuken. Bij Keuken Kampioen is het altijd gezellig en gemoedelijk in de showroom en ook is een aanbetaling niet nodig bij jouw aankopen.

Terug
Sluiten