Keuken voorbeelden
Keukenvoorbeeld Keuken Kampioen

Laat je inspireren door onze keukenvoorbeelden

Wanneer je nog niet weet wat voor type keuken je wilt, kunnen deze voorbeelden van keukens je op weg helpen.

Keuken Kampioen geeft je voorbeelden op het gebied van stijl, indeling en apparatuur, zodat je gegarandeerd voldoende inspiratie op kunt doen voor jouw nieuwe keuken!

Lees hier meer over waar je op kunt letten bij het bekijken van voorbeeldkeukens om deze te vertalen naar jouw eigen ideale keuken. 

 

De ideale stijl voor jou

Een keukenstijl is heel persoonlijk. Waar de één als een blok valt voor een hoogglans witte keuken die strak is afgewerkt, wil de ander liever een gezellig landelijke keuken met natuurlijke materialen. Aan de inrichting van jouw woning kun je vaak al zien wat jouw stijl is. Daarnaast kun je natuurlijk ook mixen en matchen! Denk bijvoorbeeld aan een moderne landelijke keuken. Daarbij kunnen bijvoorbeeld de kastjes van hout zijn, maar de apparatuur zeer modern en strak afgewerkt. Zo krijg je een spannende combinatie. Bovendien is het mixen van stijlen ideaal als jouw partner net van iets anders houdt dan u.

Indeling van de keuken

Bij de indeling van de keuken kun je aan allerlei vormen denken. Een rechte keuken, parallelle keuken, hoekkeuken, U-, L-, G-keuken: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien kun je ook altijd denken aan een keuken met een eiland of bar. Natuurlijk moet je wel de beschikbare ruimte in gedachten houden, zodat je genoeg ruimte hebt om te draaien en te bewegen. Wil je zeker weten dat je genoeg ruimte hebt? Maak dan de indeling eens na op de vloer met tape en dozen. Zo krijg je een goed idee van de ruimte die je overhoudt.

Heerlijk koken met de perfecte apparatuur

Over het algemeen sta je in de keuken met één doel: eten bereiden. De apparatuur die je uitzoekt moet dan ook apparatuur zijn die je daar goed bij helpt. Zo heeft het weinig zin om een prachtige sapcentrifuge aan te schaffen wanneer je dit weinig gebruikt. Investeer dan bijvoorbeeld in een combimagnetron naast jouw gewone oven. Ideaal wanneer je een echte hobbykok bent! Andere apparatuur die op dit moment in opkomst is, zijn de kokend waterkraan en de downdraft afzuiging. Dit laatste staat zeer stijlvol en ruimtelijk, en is perfect voor een eilandkeuken.

Bekijk voorbeelden van keukens in ons gratis magazine

Wil je meer keuken voorbeelden zien? Bestel dan ons gratis magazine! Hier staan veel voorbeeldkeukens in, handige tips én je kunt binnenkijken bij keukens van onze klanten. Na het aanvragen ligt het magazine binnen drie werkdagen bij jou op de mat!

Terug
Sluiten