Keukendeurtjes – Keuken Kampioen
Keukendeurtjes

Welk keukendeurtje past bij jouw keuken?

Het kiezen van een keukendeur is bepalend voor de uitstraling van jouw keuken. Deze moet in elk geval passen bij jouw smaak en interieur.

Keukendeurtjes in allerlei opties

Keukendeurtjes bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van jouw keuken. Het is daarom belangrijk dat deze goed aansluiten bij jouw wensen en wooninrichting. Keuken Kampioen biedt hier de oplossing voor. Het kan voorkomen dat je toch net even iets anders wilt in jouw nieuwe keuken dan het standaard dat geleverd wordt of misschien ben je wel uitgekeken op de kleur van jouw keukenkasten. Het is dan tijd voor vernieuwing. Laat jouw keukendeuren spuiten, verven, vervangen of op maat maken. Werkt een scharnier niet meer goed van het deurtje? Ook dan helpt Keuken Kampioen je graag om de keukendeurtjes weer helemaal in hun oude glorie te herstellen.

Keukendeurtjes spuiten

Geef jouw keukendeurtjes een nieuwe look en laat de frontjes door een van onze vakmannen overspuiten in een nieuwe kleur. Zo hoef je niet de hele keuken te vervangen om toch een compleet nieuwe uitstraling aan jouw keuken te geven. Het spuiten gebeurd op een professionele manier waardoor je gegarandeerd bent van een goede kwaliteit. Daarbij kun je kiezen uit veel verschillende kleuren, zodat de nieuwe kleur past bij jouw smaak en keukeninrichting.  

Keukendeurtjes vervangen

Heb je een keukendeurtje dat niet meer naar behoren werkt? Of is bijvoorbeeld de lak of het materiaal in een van de deurtjes gebarsten? Keuken Kampioen zorgt ervoor dat jouw deurtjes weer goed werken en eventuele kapotte deurtjes vervangen worden. Hierdoor kun je weer optimaal genieten van jouw keuken zonder mankementen.

Keukendeurtjes op maat

In sommige woningen is de keuken heel klein of is het beter om keukenkasten op maat te laten maken, omdat het dan mooier afgewerkt kan worden. Het is dan ideaal als je hierbij de keukendeurtjes op maat kunt krijgen die volledig voldoen aan jouw wensen. Of misschien heb je al iets in gedachte, maar kun je dit in geen enkel assortiment vinden. Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Keuken Kampioen om jouw keukendeurtjes op maat te laten maken.

Keukendeurtjes verven

Keukenkastjes die ouderwets zijn en waar je graag een andere kleur op wilt, hoeven niet direct vervangen te worden. Laat jouw keukenkastjes verven door de vakmannen van Keuken Kampioen. Dit is een mooie en simpele manier om jouw keuken een totaal andere look te geven en dat voor een heel mooi prijsje. Een perfect resultaat met gegarandeerd een nieuwe, frisse uitstraling van jouw keuken.

Glazen keukendeuren

Keukendeuren van glas geven jouw keuken een exclusieve designlook. Glas heeft van nature een luxe, glanzende afwerking. Dat zorgt voor een modern en ruimtelijk uiterlijk. Glazen keukenkast deuren zijn in diverse varianten uitvoerbaar, zodat er voor iedere keukenstijl passende glazen deuren te vinden zijn.

Kom naar de showroom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het spuiten, verven, vervangen of op maat laten maken van keukendeurtjes? Kom dan naar onze showroom om alle opties te bespreken. Onze adviseurs staan voor je klaar en voorzien je graag van deskundig advies. Daarnaast is een snelle levering mogelijk, welke optie je ook kiest.

Daarom ga je naar Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen helpen wij je graag met het vinden van jouw ideale keuken. Onze adviseurs zetten jouw wensen en ideeën om in jouw nieuwe keuken. Van begin tot eind staan we voor je klaar. 

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
P. Hollanders
16-09-2019

"Je moet wel even geluk hebben dat je de juiste verkoper treft. In tweede instantie, en naar door het hoofdkantoor geadviseerd te zijn naar een andere lokatie van KK uit te wijken (wat ons eerst vreemd leek, maar niet voor KK) een top verkoper die het voor mij helder, snel en heel transparant uitlegde en de berekening maakte. Er werd meegedacht en meegevoeld. Natuurlijk wil een verkoper verkopen, maar ik wil toch ook kopen ? Ik vond het mooi om te merken dat er werd meegedacht. Dat voelde al een stuk beter, en daarna was er ruimte voor discussie of noem het onderhandeling. Uiteindelijk ging er best nog een behoorlijk bedrag af. Ik ging er met een super gevoel vandaan. Ik een keuken gekocht, KK een keuken verkocht. Ik zeg win-win. Dank KK !"

Beoordeling door bevestigde klant
Klant
15-09-2019

"wij zijn super tevreden zowel over de bezorgers als over de monteurs"

Beoordeling door bevestigde klant
Baan
15-09-2019

"Prima geholpen en goede uitleg gekregen!"

Beoordeling door bevestigde klant

Lees alle reviews
Terug
Sluiten