Keukendeurtjes – Keuken Kampioen
Keukendeurtjes

Welk keukendeurtje past bij uw keuken?

Het kiezen van een keukendeur is bepalend voor de uitstraling van uw keuken. Deze moet in elk geval passen bij uw smaak en interieur.

Keukendeurtjes in allerlei opties

Keukendeurtjes bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw keuken. Het is daarom belangrijk dat deze goed aansluiten bij uw wensen en wooninrichting. Keuken Kampioen biedt hier de oplossing voor. Het kan voorkomen dat u toch net even iets anders wilt in uw nieuwe keuken dan het standaard dat geleverd wordt of misschien bent u wel uitgekeken op de kleur van uw keukenkasten. Het is dan tijd voor vernieuwing. Laat uw keukendeuren spuiten, verven, vervangen of op maat maken. Werkt een scharnier niet meer goed van het deurtje? Ook dan helpt Keuken Kampioen u graag om de keukendeurtjes weer helemaal in hun oude glorie te herstellen.

Keukendeurtjes spuiten

Geef uw keukendeurtjes een nieuwe look en laat de frontjes door een van onze vakmannen overspuiten in een nieuwe kleur. Zo hoeft u niet de hele keuken te vervangen om toch een compleet nieuwe uitstraling aan uw keuken te geven. Het spuiten gebeurd op een professionele manier waardoor u gegarandeerd bent van een goede kwaliteit. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren, zodat de nieuwe kleur past bij uw smaak en keukeninrichting.  

Keukendeurtjes vervangen

Heeft u een keukendeurtje dat niet meer naar behoren werkt? Of is bijvoorbeeld de lak of het materiaal in een van de deurtjes gebarsten? Keuken Kampioen zorgt ervoor dat uw deurtjes weer goed werken en eventuele kapotte deurtjes vervangen worden. Hierdoor kunt u weer optimaal genieten van uw keuken zonder mankementen.

Keukendeurtjes op maat

In sommige woningen is de keuken heel klein of is het beter om keukenkasten op maat te laten maken, omdat het dan mooier afgewerkt kan worden. Het is dan ideaal als je hierbij de keukendeurtjes op maat kunt krijgen die volledig voldoen aan uw wensen. Of misschien heeft u al iets in gedachte, maar kunt u dit in geen enkel assortiment vinden. Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Keuken Kampioen om uw keukendeurtjes op maat te laten maken.

Keukendeurtjes verven

Keukenkastjes die ouderwets zijn en waar u graag een andere kleur op wilt, hoeven niet direct vervangen te worden. Laat uw keukenkastjes verven door de vakmannen van Keuken Kampioen. Dit is een mooie en simpele manier om uw keuken een totaal andere look te geven en dat voor een heel mooi prijsje. Een perfect resultaat met gegarandeerd een nieuwe, frisse uitstraling van uw keuken.

Kom naar de showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het spuiten, verven, vervangen of op maat laten maken van keukendeurtjes? Kom dan naar onze showroom om alle opties te bespreken. Onze adviseurs staan voor u klaar en voorzien u graag van deskundig advies. Daarnaast is een snelle levering mogelijk, welke optie u ook kiest.

Daarom gaat u naar Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen helpen wij u graag met het vinden van uw ideale keuken. Onze adviseurs zetten uw wensen en ideeën om in uw nieuwe keuken. Van begin tot eind staan we voor u klaar. 

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp uw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van uw persoonlijke keuken. Kies uw opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van uw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost uw nieuwe keuken?

Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van uw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT U ALLEMAAL IN UW KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Marion Sengers
20 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Zeer tevreden zijn wij over de totale gang van zaken rondom de aankoop en installatie van onze nieuwe keuken

Zeer tevreden zijn wij over het meedenken tijdens de aankoop van de keuken (Olaf Wolsky Nijmegen) en vervolgens de zeer vakkundige en prettige monteurs bij het installeren van de keuken (Dennis en Joshua). Slechts 1 tegenvaller: 1 gedeelte graniet (spatrand) is te smal geleverd (deze mening deelde ...

Vera
20 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Helemaal top!

Geweldige keuken, goede deal. De monteur is echt een vakman. Het verliep allemaal soepel. Ben super tevreden en blij met onze nieuwe keuken!

Onderdelinden
20 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Bedankt Menno!

Ik wil graag uitzonderlijk de heer Menno Hoender (vestigingsmanager) bedanken voor zijn uitstekende inzet, bereikbaarheid en advies op allerlei gebieden, zelfs na de levering van de keuken.

De nijs
19 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

zeer profesioneel en vriendelijk,

zeer profesioneel en vriendelijk,

Jongeneelen
18 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Vlotte afhandeling ervaren

Vlotte afhandeling ervaren

Wim
18 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Vanaf aankoop tot plaatsing altijd…

Vanaf aankoop tot plaatsing altijd correct geholpen en geadviseerd, montage zelf super uitgevoerd. Over alles zeer tevreden.

Joop van Zadel
18 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Een keuken op maat met optimale luxe

Een goede keuken plannen en realiseren is een complex proces. Wij zijn netjes geholpen door het team van Keukenkampioen in Beverwijk. Hoewel er hier en daar wat onzekerheden waren ivm uitbouw werden deze er uit gefilterd door een dubbele check. Goed advies mbt onze keuken om een optimaal resultaat ...

Verbarendse
18 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Top!

Zeer goede begeleiding en uitleg over mogelijkheden. Er wordt gelijk een duidelijke tekening gemaakt, vriendelijke mensen. Nemen goed de tijd voor de klant. Al met al een hele goede ervaring.


Lees alle reviews
Terug
Sluiten