Keukendeurtjes – Keuken Kampioen
Keukendeurtjes

Welk keukendeurtje past bij jouw keuken?

Het kiezen van een keukendeur is bepalend voor de uitstraling van jouw keuken. Deze moet in elk geval passen bij jouw smaak en interieur.

Keukendeurtjes in allerlei opties

Keukendeurtjes bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van jouw keuken. Het is daarom belangrijk dat deze goed aansluiten bij jouw wensen en wooninrichting. Keuken Kampioen biedt hier de oplossing voor. Het kan voorkomen dat je toch net even iets anders wilt in jouw nieuwe keuken dan het standaard dat geleverd wordt of misschien ben je wel uitgekeken op de kleur van jouw keukenkasten. Het is dan tijd voor vernieuwing. Laat jouw keukendeuren spuiten, verven, vervangen of op maat maken. Werkt een scharnier niet meer goed van het deurtje? Ook dan helpt Keuken Kampioen je graag om de keukendeurtjes weer helemaal in hun oude glorie te herstellen.

Keukendeurtjes spuiten

Geef jouw keukendeurtjes een nieuwe look en laat de frontjes door een van onze vakmannen overspuiten in een nieuwe kleur. Zo hoef je niet de hele keuken te vervangen om toch een compleet nieuwe uitstraling aan jouw keuken te geven. Het spuiten gebeurd op een professionele manier waardoor je gegarandeerd bent van een goede kwaliteit. Daarbij kun je kiezen uit veel verschillende kleuren, zodat de nieuwe kleur past bij jouw smaak en keukeninrichting.  

Keukendeurtjes vervangen

Heb je een keukendeurtje dat niet meer naar behoren werkt? Of is bijvoorbeeld de lak of het materiaal in een van de deurtjes gebarsten? Keuken Kampioen zorgt ervoor dat jouw deurtjes weer goed werken en eventuele kapotte deurtjes vervangen worden. Hierdoor kun je weer optimaal genieten van jouw keuken zonder mankementen.

Keukendeurtjes op maat

In sommige woningen is de keuken heel klein of is het beter om keukenkasten op maat te laten maken, omdat het dan mooier afgewerkt kan worden. Het is dan ideaal als je hierbij de keukendeurtjes op maat kunt krijgen die volledig voldoen aan jouw wensen. Of misschien heb je al iets in gedachte, maar kun je dit in geen enkel assortiment vinden. Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Keuken Kampioen om jouw keukendeurtjes op maat te laten maken.

Keukendeurtjes verven

Keukenkastjes die ouderwets zijn en waar je graag een andere kleur op wilt, hoeven niet direct vervangen te worden. Laat jouw keukenkastjes verven door de vakmannen van Keuken Kampioen. Dit is een mooie en simpele manier om jouw keuken een totaal andere look te geven en dat voor een heel mooi prijsje. Een perfect resultaat met gegarandeerd een nieuwe, frisse uitstraling van jouw keuken.

Kom naar de showroom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het spuiten, verven, vervangen of op maat laten maken van keukendeurtjes? Kom dan naar onze showroom om alle opties te bespreken. Onze adviseurs staan voor je klaar en voorzien je graag van deskundig advies. Daarnaast is een snelle levering mogelijk, welke optie je ook kiest.

Daarom ga je naar Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen helpen wij je graag met het vinden van jouw ideale keuken. Onze adviseurs zetten jouw wensen en ideeën om in jouw nieuwe keuken. Van begin tot eind staan we voor je klaar. 

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Widdershoven
23-05-2019

"Wij zijn heel vakkundig geholpen in de showroom aan de Maanweg in Den Haag. Onze keuken werd op de afgesproken tijd en bijna compleet geleverd, het ontbrekende deel (1 plint) werd, na contact met de klantenservice, snel geleverd. Wij zijn dan ook heel tevreden en bevelen de KeukenKampioen dan ook aan iedereen aan die het horen wil."

Beoordeling door bevestigde klant
Dinie de Wit
23-05-2019

"We hebben sinds 2 wkn een keuken van de keukenkampioen en wij zijn zeer tevreden.

A. van wegen de vriendelijke gesprekken en adviezen in de winkel.

B. van wegen de nette vlotte en zeer vriendelijke heren vd montage.

Alles volgens plan geleverd en gemonteerd dus echt super tevreden zeker een aanrader om eens lans te gaan als je opzoek bent naar een nieuwe keuken.

 

Bij deze spec een bedankje voor Jon vd vesteging Purmerend voor je geduld en service.

Gr Dini de wit"

Beoordeling door bevestigde klant
Mertens
23-05-2019

"Snelle levering , precies als besproken en besteld . Goede en nette montage"

Beoordeling door bevestigde klant

Lees alle reviews
Terug
Sluiten