Keukendeurtjes – Keuken Kampioen
Keukendeurtjes

Welk keukendeurtje past bij uw keuken?

Het kiezen van een keukendeur is bepalend voor de uitstraling van uw keuken. Deze moet in elk geval passen bij uw smaak en interieur.

Keukendeurtjes in allerlei opties

Keukendeurtjes bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw keuken. Het is daarom belangrijk dat deze goed aansluiten bij uw wensen en wooninrichting. Keuken Kampioen biedt hier de oplossing voor. Het kan voorkomen dat u toch net even iets anders wilt in uw nieuwe keuken dan het standaard dat geleverd wordt of misschien bent u wel uitgekeken op de kleur van uw keukenkasten. Het is dan tijd voor vernieuwing. Laat uw keukendeuren spuiten, verven, vervangen of op maat maken. Werkt een scharnier niet meer goed van het deurtje? Ook dan helpt Keuken Kampioen u graag om de keukendeurtjes weer helemaal in hun oude glorie te herstellen.

Keukendeurtjes spuiten

Geef uw keukendeurtjes een nieuwe look en laat de frontjes door een van onze vakmannen overspuiten in een nieuwe kleur. Zo hoeft u niet de hele keuken te vervangen om toch een compleet nieuwe uitstraling aan uw keuken te geven. Het spuiten gebeurd op een professionele manier waardoor u gegarandeerd bent van een goede kwaliteit. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren, zodat de nieuwe kleur past bij uw smaak en keukeninrichting.  

Keukendeurtjes vervangen

Heeft u een keukendeurtje dat niet meer naar behoren werkt? Of is bijvoorbeeld de lak of het materiaal in een van de deurtjes gebarsten? Keuken Kampioen zorgt ervoor dat uw deurtjes weer goed werken en eventuele kapotte deurtjes vervangen worden. Hierdoor kunt u weer optimaal genieten van uw keuken zonder mankementen.

Keukendeurtjes op maat

In sommige woningen is de keuken heel klein of is het beter om keukenkasten op maat te laten maken, omdat het dan mooier afgewerkt kan worden. Het is dan ideaal als je hierbij de keukendeurtjes op maat kunt krijgen die volledig voldoen aan uw wensen. Of misschien heeft u al iets in gedachte, maar kunt u dit in geen enkel assortiment vinden. Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Keuken Kampioen om uw keukendeurtjes op maat te laten maken.

Keukendeurtjes verven

Keukenkastjes die ouderwets zijn en waar u graag een andere kleur op wilt, hoeven niet direct vervangen te worden. Laat uw keukenkastjes verven door de vakmannen van Keuken Kampioen. Dit is een mooie en simpele manier om uw keuken een totaal andere look te geven en dat voor een heel mooi prijsje. Een perfect resultaat met gegarandeerd een nieuwe, frisse uitstraling van uw keuken.

Kom naar de showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het spuiten, verven, vervangen of op maat laten maken van keukendeurtjes? Kom dan naar onze showroom om alle opties te bespreken. Onze adviseurs staan voor u klaar en voorzien u graag van deskundig advies. Daarnaast is een snelle levering mogelijk, welke optie u ook kiest.

Daarom ga je naar Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen helpen wij je graag met het vinden van jouw ideale keuken. Onze adviseurs zetten jouw wensen en ideeën om in jouw nieuwe keuken. Van begin tot eind staan we voor je klaar. 

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Houtkoop
21 januari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

Erg goede service

Erg goede service! Zelfs 5 jaar na aankoop keuken! Monteurs zijn vakkundig en klantvriendelijk! Ik zou dit bedrijf aanbevelen.

Abousalama
21 januari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

Mooie keuken

Mooie keuken. Goede prijs/kwaliteit. Strak gemonteerd. After salws service ook prima geregeld. Zeer tevreden

Bulut
21 januari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

Zeer tevreden vanaf dat we de winkel…

Zeer tevreden vanaf dat we de winkel binnenkwamen, en we genieten nog steeds van onze mooie keuken.

Denise
20 januari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

Super goed geholpen net bij keuken…

Super goed geholpen net bij keuken kampioen!! Heel veel ideeen zelf hebben en ze komen nog met ideeen waar je veel mee kunt. Er was een fijn gesprek en verliep heel goed dit is al een uitstekend iets natuurlijk maar de keuken moet nog geplaatst worden. Dikke pluim voor wesley Lambregts ...

Boom
20 januari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

Goed meedenkend

Goed meedenkend. Alle mogelijkheden laten zien. Niet opdringen. Met een goed gevoel het eind gesprek gehad.

Mw V Gils
20 januari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

Tot nu toe perfect geholpen. Zeer tevreden!

Zeer tevreden! Er wordt de tijd voor je genomen. Zeer vriendelijk personeel. Verkoper had nog extra ideeën waardoor de keuken nog mooier is geworden. Alle vragen netjes keer op keer beantwoord. Ik ben enorm blij dat ik deze winkel ben binnengestapt en heb alle vertrouwen in een goede plaatsing.

Yvonne van Ommeren
20 januari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

Nr. 1 is Kampioen!

zeer vriendelijk en goede informatie bij onze keuze. Kay heeft ons een heel fijne middag bezorgd in Mijdrecht. Beslissing was snel gevallen.

Mos
20 januari 2019
Beoordeling door bevestigde klant

Enkel afwerking zoals electra zou wel…

Enkel afwerking zoals electra zou wel fijn zijn als monteurs dat ook zouden kunnen


Lees alle reviews
Terug
Sluiten