Keukendeurtjes – Keuken Kampioen
Keukendeurtjes

Welk keukendeurtje past bij uw keuken?

Het kiezen van een keukendeur is bepalend voor de uitstraling van uw keuken. Deze moet in elk geval passen bij uw smaak en interieur.

Keukendeurtjes in allerlei opties

Keukendeurtjes bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw keuken. Het is daarom belangrijk dat deze goed aansluiten bij uw wensen en wooninrichting. Keuken Kampioen biedt hier de oplossing voor. Het kan voorkomen dat u toch net even iets anders wilt in uw nieuwe keuken dan het standaard dat geleverd wordt of misschien bent u wel uitgekeken op de kleur van uw keukenkasten. Het is dan tijd voor vernieuwing. Laat uw keukendeuren spuiten, verven, vervangen of op maat maken. Werkt een scharnier niet meer goed van het deurtje? Ook dan helpt Keuken Kampioen u graag om de keukendeurtjes weer helemaal in hun oude glorie te herstellen.

Keukendeurtjes spuiten

Geef uw keukendeurtjes een nieuwe look en laat de frontjes door een van onze vakmannen overspuiten in een nieuwe kleur. Zo hoeft u niet de hele keuken te vervangen om toch een compleet nieuwe uitstraling aan uw keuken te geven. Het spuiten gebeurd op een professionele manier waardoor u gegarandeerd bent van een goede kwaliteit. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren, zodat de nieuwe kleur past bij uw smaak en keukeninrichting.  

Keukendeurtjes vervangen

Heeft u een keukendeurtje dat niet meer naar behoren werkt? Of is bijvoorbeeld de lak of het materiaal in een van de deurtjes gebarsten? Keuken Kampioen zorgt ervoor dat uw deurtjes weer goed werken en eventuele kapotte deurtjes vervangen worden. Hierdoor kunt u weer optimaal genieten van uw keuken zonder mankementen.

Keukendeurtjes op maat

In sommige woningen is de keuken heel klein of is het beter om keukenkasten op maat te laten maken, omdat het dan mooier afgewerkt kan worden. Het is dan ideaal als je hierbij de keukendeurtjes op maat kunt krijgen die volledig voldoen aan uw wensen. Of misschien heeft u al iets in gedachte, maar kunt u dit in geen enkel assortiment vinden. Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Keuken Kampioen om uw keukendeurtjes op maat te laten maken.

Keukendeurtjes verven

Keukenkastjes die ouderwets zijn en waar u graag een andere kleur op wilt, hoeven niet direct vervangen te worden. Laat uw keukenkastjes verven door de vakmannen van Keuken Kampioen. Dit is een mooie en simpele manier om uw keuken een totaal andere look te geven en dat voor een heel mooi prijsje. Een perfect resultaat met gegarandeerd een nieuwe, frisse uitstraling van uw keuken.

Kom naar de showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het spuiten, verven, vervangen of op maat laten maken van keukendeurtjes? Kom dan naar onze showroom om alle opties te bespreken. Onze adviseurs staan voor u klaar en voorzien u graag van deskundig advies. Daarnaast is een snelle levering mogelijk, welke optie u ook kiest.

Daarom gaat u naar Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen helpen wij u graag met het vinden van uw ideale keuken. Onze adviseurs zetten uw wensen en ideeën om in uw nieuwe keuken. Van begin tot eind staan we voor u klaar. 

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp uw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van uw persoonlijke keuken. Kies uw opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van uw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost uw nieuwe keuken?

Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van uw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT U ALLEMAAL IN UW KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
guus de greeuw
21 mei 2018
Beoordeling door bevestigde klant

wij zijn eerlijk en vriendelijk…

wij zijn eerlijk en vriendelijk geholpen door de verkoopster en de keuken monteur. en alles is naar tevredenheid verlopen.

heer Badraqeh
21 mei 2018
Beoordeling door bevestigde klant

goed geholpen

goed geholpen, meedenken en vriendelijk.

Bourgondien
21 mei 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Het contakt tussen monteur en de…

Het contakt tussen monteur en de ontwerper kan wat beter, verder waren de verlichtingskabels te kort heb ik nieuw voor bij moeten kopen

Bervoedts
21 mei 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Aanrader ! (Purmerend o.a. Jolanda en overig personeel, bedankt)

Kan een lang verhaal houden maar kort gezegd, een aanrader! Van 1e contact een jaar geleden, tot inbouw en ingebruikneming onlangs, uitstekend. Keukenadviseur Purmerend, Jolanda en overig personeel, servicedesk Waalwijk, bezorgers en monteurs heel vakkundige en vriendelijke mensen, Alle afspraken ...

Carolien Schmitz
21 mei 2018
Beoordeling door bevestigde klant

De keuken werd geplaatst alleen de maat…

De keuken werd geplaatst alleen de maat van de stopcontacten boven de keukenkastjes was 20 cm te hoog. Ze hadden 20 cm lager kunnen zitten. Géén nood want er staan nu mooie varens voor om de ergenis te verlichten.

Boks
20 mei 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Onze tweede keuken

Onze eerste keuken, nu 7,5 jaar geleden was een succes en nu we weer zijn verhuist, en we de bestaande keuken wilden uitbreiden, was de eerste indruk weer als van ouds. De 6e juni krijgen we pas de keuken en pas dan kan ik zeggen of het 4 of 5 sterren gaat worden. Keuken Kampioen, echt een ...

Dekker
19 mei 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Keukenkampioen Stadionweg Rotterdam

Keukenkampioen Stadionweg Rotterdam. Verkoper Bob van Bennekom. Heel goed en deskundig geholpen door Bob van Bennekom. Luisterend oor en goed meedenkend wat de klant bedoeld en wilt hebben. Neemt de tijd voor de klant. Alles goed afgeleverd en goed gemonteerd. Iedereen aan te raden bij ...

Bouwmeester
19 mei 2018
Beoordeling door bevestigde klant

POSITIEVE ERVARING

Wij kunnen alleen maar zeggen TOP! En raden iedereen aan om daar ook zeker te gaan kijken voor een keuken en te informeren naar de mogelijkheden.


Lees alle reviews
Terug
Sluiten