Keukendeurtjes – Keuken Kampioen
Keukendeurtjes

Welk keukendeurtje past bij uw keuken?

Het kiezen van een keukendeur is bepalend voor de uitstraling van uw keuken. Deze moet in elk geval passen bij uw smaak en interieur.

Keukendeurtjes in allerlei opties

Keukendeurtjes bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw keuken. Het is daarom belangrijk dat deze goed aansluiten bij uw wensen en wooninrichting. Keuken Kampioen biedt hier de oplossing voor. Het kan voorkomen dat u toch net even iets anders wilt in uw nieuwe keuken dan het standaard dat geleverd wordt of misschien bent u wel uitgekeken op de kleur van uw keukenkasten. Het is dan tijd voor vernieuwing. Laat uw keukendeuren spuiten, verven, vervangen of op maat maken. Werkt een scharnier niet meer goed van het deurtje? Ook dan helpt Keuken Kampioen u graag om de keukendeurtjes weer helemaal in hun oude glorie te herstellen.

Keukendeurtjes spuiten

Geef uw keukendeurtjes een nieuwe look en laat de frontjes door een van onze vakmannen overspuiten in een nieuwe kleur. Zo hoeft u niet de hele keuken te vervangen om toch een compleet nieuwe uitstraling aan uw keuken te geven. Het spuiten gebeurd op een professionele manier waardoor u gegarandeerd bent van een goede kwaliteit. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren, zodat de nieuwe kleur past bij uw smaak en keukeninrichting.  

Keukendeurtjes vervangen

Heeft u een keukendeurtje dat niet meer naar behoren werkt? Of is bijvoorbeeld de lak of het materiaal in een van de deurtjes gebarsten? Keuken Kampioen zorgt ervoor dat uw deurtjes weer goed werken en eventuele kapotte deurtjes vervangen worden. Hierdoor kunt u weer optimaal genieten van uw keuken zonder mankementen.

Keukendeurtjes op maat

In sommige woningen is de keuken heel klein of is het beter om keukenkasten op maat te laten maken, omdat het dan mooier afgewerkt kan worden. Het is dan ideaal als je hierbij de keukendeurtjes op maat kunt krijgen die volledig voldoen aan uw wensen. Of misschien heeft u al iets in gedachte, maar kunt u dit in geen enkel assortiment vinden. Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Keuken Kampioen om uw keukendeurtjes op maat te laten maken.

Keukendeurtjes verven

Keukenkastjes die ouderwets zijn en waar u graag een andere kleur op wilt, hoeven niet direct vervangen te worden. Laat uw keukenkastjes verven door de vakmannen van Keuken Kampioen. Dit is een mooie en simpele manier om uw keuken een totaal andere look te geven en dat voor een heel mooi prijsje. Een perfect resultaat met gegarandeerd een nieuwe, frisse uitstraling van uw keuken.

Kom naar de showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het spuiten, verven, vervangen of op maat laten maken van keukendeurtjes? Kom dan naar onze showroom om alle opties te bespreken. Onze adviseurs staan voor u klaar en voorzien u graag van deskundig advies. Daarnaast is een snelle levering mogelijk, welke optie u ook kiest.

Daarom gaat u naar Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen helpen wij u graag met het vinden van uw ideale keuken. Onze adviseurs zetten uw wensen en ideeën om in uw nieuwe keuken. Van begin tot eind staan we voor u klaar. 

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp uw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van uw persoonlijke keuken. Kies uw opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van uw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost uw nieuwe keuken?

Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van uw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT U ALLEMAAL IN UW KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Corrie Visch
14 november 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Goede en degelijke begeleiding bij de…

Goede en degelijke begeleiding bij de aankoop van een keuken, goede prijs

M.P.& P.A.G
13 november 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Super geholpen. Dank voor de inspanningen en het meedenken!

We zijn in maart, april en mei terug geweest bij Keuken Kampioen. We zijn aanvankelijk geholpen door een medewerkster in Alexandrium. Zij werd overgeplaatst naar Spijkenisse. Omdat we haar contact zo fijn en persoonlijk vonden, hebben we haar gevolgd. Ze heeft fantastisch met ons meegedacht, kon de ...

Soenarto
12 november 2018
Beoordeling door bevestigde klant

goed en klanten vriendelijk!

goed en klanten vriendelijk!

Dellen
12 november 2018
Beoordeling door bevestigde klant

de klantenservice van keukenkampioen is…

de klantenservice van keukenkampioen is prima, ik had problemen met de mensen van meerwerk en Jeanet Vos heeft mij prima geholpen bij de afhandeling er van.

brockhoff
12 november 2018
Beoordeling door bevestigde klant

keukenkampioen cruiqius

wij hebben meerdere keukenwinkels bezocht en bij meerdere afspraken gehad om onze keuken te laten ontwerpen. Bij de keukenkampioen 1.5 geleden begonnen en toen al een goed gevoel. We werden prima geholpen, duidelijk en eerlijk. De gastvrouw ook niet te vergeten. Alle verkopers vriendelijk en ...

Midden
12 november 2018
Beoordeling door bevestigde klant

We werden goed en tijdig geïnformeerd…

We werden goed en tijdig geïnformeerd over de stand van zaken qua levering, zelfs een week eerder als gepland. Ook na de levering werd een licht beschadigd deurtje zonder probleem vervangen.

Kempers
12 november 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Op 12 augustus is bij ons een…

Op 12 augustus is bij ons een aangekochte keuken bij Beverwijk geplaatst en dit naar ten volle tevredenheid maar dit had ik al aan gegeven afspraken werden 100% nageleefd en waren keurig op tijd en een goede monteur. Op 7 november is er nog een nabestelde achterwand geplaats de monteurs kwamen ...

R Orsel
12 november 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Goed contact met klantenservice voor afspraak servicemonteur

Goed contact met klantenservice voor maken afspraak bijstellen koelkastdeur. Kon op korte termijn afspraak maken met monteur! Monteur heeft vervolgens gehele keuken nagelopen. Super.....


Lees alle reviews
Terug
Sluiten