Handgemaakte keukens

Handgemaakte keukens bij Keuken Kampioen

Alle keukens uit eigen fabriek!

Handgemaakte keukens zijn het toppunt van puur vakmanschap, daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit maar ook voor de prijs. Want ook voor u betekent onze eigen fabriek extra voordeel. De keukens zijn volledig op maat gemaakt en passen daarom als gegoten in de betreffende ruimte. Ook in kleur, afmetingen en apparatuur zijn de mogelijkheden eindeloos. Iedere keukenwens is uniek en een handgemaakte keuken helpt deze wens het beste te vervullen. Keuken Kampioen vertelt je meer over deze ambachtelijke keukens.

Is een handgemaakte keuken iets voor jou?

Wil je zien hoe een handgemaakte keuken in jouw woning staat? Gebruik dan onze 3D ontwerptool. Heb je al een beeld van hoe jouw handgemaakte keuken eruit moet komen te zien maar wil je nog extra tips? Dan kun je altijd een afspraak maken met een van onze keukenadviseurs.

Plan een afspraak

Advies nodig voor je nieuwe keuken?

Wij helpen graag!

  • Afspraak in de showroom of bij je thuis
  • Persoonlijk en uitgebreid advies op maat
Ontwerp jouw keuken in 3D

Ontwerp jouw nieuwe keuken in 3D

Ontwerp heel eenvoudig jouw ideale keuken.

  • Ontwerp zelf
  • Kies jouw eigen indeling
  • Bewaar je ontwerp

Eigenschappen, voor- en nadelen handgemaakte keukens

Een handgemaakte keuken is volledig naar jouw wensen te ontwerpen en produceren. De keuken sluit daarom naadloos aan bij jouw beeld van de perfecte keuken. Afhankelijk van de wensen voor grootte, materiaal en apparatuur kunnen de prijzen van handgemaakte keukens erg variëren. De keukencollectie van Keuken Kampioen komt uit eigen fabriek en is ook volledig op maat te maken. Er zijn legio mogelijkheden voor afmetingen, kleur, materiaal, werkblad en apparatuur. Jij hebt volledig in de hand hoe je jouw keuken wilt ontwerpen. Hierdoor lijken de keukens handgemaakt en krijgen ze dat unieke, ambachtelijke karakter.

Voorbeelden handgemaakte keukens

Handgemaakte keukens hebben het grote voordeel dat ze in alle maten, opstellingen en stijlen uitvoerbaar zijn. De mogelijkheden variëren van een moderne keuken op maat tot een nostalgische handgemaakte keuken. Sommige keukenstijlen hebben meer een ambachtelijke uitstraling dan andere. Daarom is bijvoorbeeld de handgemaakte eiken keuken een populaire variant. Het landelijke karakter past gaat goed samen met de ambachtelijke uitstraling van een handgemaakte keuken. Ook de gekaderde fronten zijn typerend voor handgemaakte keukens.

Bezoek een showroom van Keuken Kampioen

Is een handgemaakte of op maat gemaakte keuken iets voor jou? Maak een afspraak met een van onze adviseurs in een showroom bij jou in de buurt. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek helpen onze keukenprofessionals jouw wensen te vertalen naar de ambachtelijke keuken die jij zoekt.

Terug
Sluiten