Strakke keukens
Strakke keuken

Strakke keukens

Strakke keukens, de naam zegt het al: een keuken met een strakke uitstraling.

Dit houdt in dat de keuken strakke lijnen heeft en neutrale kleuren, zoals wit, grijs en zwart. Het levert een keuken op die rechttoe rechtaan is en perfect past bij moderne keukens of greeploze keukens.

Wil je meer inspiratie opdoen voor jouw nieuwe strakke keuken of bestaande keuken voorzien van een strakke stijl? Lees dan hier meer over deze keukenstijl.

Kenmerken van strakke keukens

Een strakke keuken onderscheidt zich in zijn mooie stijl door de volgende kenmerken:

✓  Strakke lijnen.

Alle lijnen in deze keukenstijl lopen recht of zijn hoekig. Van kranen tot aan keukenkastjes, alle lijnen die je ziet in de keuken, zijn strak.

✓ Neutrale kleuren.

De kleuren in deze keuken zijn neutraal en vaak wordt er één kleur gebruikt voor de keukenkasten en één kleur voor het aanrechtblad. Denk bij neutrale kleuren aan de kleuren zoals wit, grijs en zwart, maar ook houtkleuren zien we steeds vaker terug in een strakke keuken.

✓ Strakke frontjes voor de kasten.

Kastdeuren en lades in deze keukenstijl hebben strakke frontjes. Hierbij kun je denken aan gladde oppervlakte zonder graveringen of bewerkingen erin.

✓ Greeploze lades en deuren.

Een echte must in deze keukenstijl zijn de greeploze lades en kastdeuren. Bevestig geen handgrepen en knoppen op de lades en kastdeuren om echt die strakke uitstraling in jouw keuken te creëren. Deze keukenstijl past perfect bij de greeploze keukens.

✓ Modern.

Een strakke vormgeving en minimalistisch karakter zijn kenmerken die passen bij moderne keukens en die ook terugkomen in strakke keukens. Deze keukenstijlen zijn dan ook heel goed te combineren en vormen samen een mooie strakke uitstraling. 

Ruimte

Of je nu een kleine keuken hebt of een grote keuken met veel ruimte voor verschillende keukenindelingen, een strakke keuken past in elke ruimte. Wel heb je natuurlijk meer mogelijkheden bij een grote ruimte, dan bij een kleine keukenruimte.

Denk bijvoorbeeld aan een mooi strak kookeiland dat aansluit bij jouw strakke keuken of een strakke bar om met jouw gasten tijdens het koken alvast een borrel te drinken. In elke keuken indeling kun je de strakke keuken integreren. 

Kom naar de showroom

Wil je weten hoe een strakke keuken er in jouw keukenruimte uitziet en welke mogelijkheden je daarin hebt? Laat dan een 3d keukenontwerp maken en kom naar onze één van onze showrooms. Ook voor inspiratie ben je natuurlijk van harte welkom. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen met deskundig advies! 

Je eigen keuken in 3D?

Je wilt een nieuwe keuken, maar weet niet goed waar te beginnen. Er komt dan ook een hoop kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Voor welke opstelling kies je en wat voor keukenkastjes zien we straks in jouw keuken terug? Wees gerust; wij kunnen je helpen bij al deze vragen. Een afspraak met één van onze adviseurs neemt hoogstwaarschijnlijk veel van je vragen weg. Hieronder lees je wat je nu al kunt doen.

Gaat de nieuwe keuken passen in mijn woning?
Ben je benieuwd of jouw ideale keuken wel past binnen jouw woning? Ontdek het zelf middels onze 3D ontwerptool. Met deze gratis online tool heb je snel een goed beeld van de mogelijkheden binnen jouw keukenruimte.

Past de keuken binnen het budget?
Wil je alvast weten wat je keuken gaat kosten? Selecteer zelf de opties die je graag in de keuken terugziet en vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie op van jouw eigen toekomstige keuken!

Ontwerp jouw keuken in 3D

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken jouw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Terug
Sluiten