persoonlijkevideo

Bekijk jouw persoonlijke video!

Jouw afspraak komt er aan. We kijken uit naar jouw komst. Om je vast voor te bereiden op het gesprek hebben wij een persoonlijke video voor je gemaakt. Deze bekijk je eenvoudig op deze pagina. Mocht je nog vragen hebben over de afspraak of bijvoorbeeld al inspiratie willen delen dan kun je mailen naar de vestiging.

Komt de afspraak toch niet uit en wil je de afspraak toch liever verplaatsen? Geen probleem. We vragen je dan om telefonisch contact op te nemen met de vestiging.

Lentjes
13-08-2022

"Heel fijn geholpen door Maray in Duiven. Dacht goed met ons mee en gaf prettig advies, waardoor we een keuken volledig naar onze wens hebben uitgekozen. Inmeten gebeurde snel en ook over de levertijd zijn we zeer te spreken."

Beoordeling door bevestigde klant
Termeer
13-08-2022

"het leveren en plaatsen was allemaal goed en netjes

zeer tevreden"

Beoordeling door bevestigde klant
henk
13-08-2022

"Eigenlijk nog niet het moment om een revieuw te schrijven, want bij de verkoop zijn de meeste bedrijven nog erg vriendelijk, en we hebben de keuken nog niet dus ik hoop dat we dan nog net zo positief over jullie de vestiging Purmerend kunnen oordelen.......Maar het moet gezegd wij zijn wel 4x teruggeweest en alle medewerkers bleven even vriendelijk en bereidwillig om te helpen en oplossingen te bedenken....super en vakbekwaam TOPmensen! Hopelijk dat we na het plaatsen van de keuken nog steeds zo positief zijn over keukenkampioen Purmerend!"

Beoordeling door bevestigde klant

Lees alle reviews
Terug
Sluiten