Met de ovens en stoomovens van Bauknecht bak en stoomt jij de lekkerste gerechten op een veilige, gezonde en milieubewuste manier.
Met Bauknecht ovens kun je alle kanten op voor de bereiding van de smakelijkste gerechten. Bakken, braden of stomen, alle variaties en zelfs combinaties zijn mogelijk in de keuken met Bauknecht ovens. Met jouw creativiteit in de keuken en de allernieuwste technieken van Bauknecht als handige hulpjes in de keuken, kun je aan de slag voor de perfecte bereiding van jouw heerlijkste recepten. Lees hier meer over Bauknecht ovens en de verschillende kenmerken.
Bij Bauknecht kiest u voor een heteluchtoven of een combi-stoomoven. Met een heteluchtoven bereidt u gemakkelijk uw favoriete bak- en braadrecepten. De warmte wordt snel en gelijkmatig verdeeld door de ventilatoren, waardoor uw ovengerecht in zijn geheel perfect bereid wordt.
Sommige heteluchtovens combineren hete lucht met stoom. De stoom wordt toegevoegd aan het bak- of braadproces met als resultaat een sappige en malse binnenkant met een knapperige en bruine buitenkant van bijvoorbeeld jouw rollade.
Met een combi-stoomoven heb je de mogelijkheid alleen te stomen of alleen te bakken en braden. Wanneer je jouw groente bijvoorbeeld stoomt, blijven belangrijke vitamines beter bewaard, net als de smaak. Met een combi-stoomoven bereid je uiteraard nog steeds een heerlijke ovenschotel.
Kiest u voor een Bauknecht oven, dan profiteer je van de nieuwste technieken die het plezier in koken alleen maar bevorderen. We lichten er hieronder een paar voor jou uit:
Wil je meer weten over Bauknecht ovens of wil je de ovens met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze showrooms waar een van onze adviseurs jou graag te woord staat. Ook kun je de apparatuur altijd zelf uitproberen.