grohe

Grohe keukenkranen

Jouw nieuwe keuken is natuurlijk niet compleet zonder een prachtige kraan van het Duitse merk Grohe. Bij Keuken Kampioen vind je alle soorten kranen zoals een keukenkraan, thermostaatkraan of het populaire model Aria van Grohe.

Marktleider in sanitair

Sinds tientallen jaren produceert het Duitse merk Grohe innovatieve en prijswinnende kranen die uw keuken een prachtige ‘finishing touch’ geven. De populaire kranen van Grohe gaan levenslang mee en doorstaan iedere duurzaamheids- en gebruikerstest.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij jou graag ons magazine in. In dit magazine kun je alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
KKN uitproberen test

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat jij het juiste apparaat vindt, nodigen wij jou uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien jouw van alle informatie
Terug
Sluiten