Zwarte keukens: stoer en stijlvol – Keuken Kampioen
zwarte keukens
Zwarte keuken

Zwarte keukens: stoer en stijlvol

Met een zwarte keuken kies je voor een opvallende, exclusieve keuken. Of je nu kiest voor een compleet zwarte keuken of een keuken met zwarte details, beide zorgen voor een stijlvol uiterlijk van de ruimte. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zwart in de keuken? Laat je inspireren door Keuken Kampioen, wij vertellen je er graag meer over.

 

De mogelijkheden met zwart

De eerste gedachte bij zwart is dat het een donkere, sombere kleur is. Toch kan zwart juist heel sfeervol en chic zijn, zeker wanneer er veel licht in de keuken schijnt. Met zwart heb je vele mogelijkheden in de keuken. Denk aan het stoere effect van een matzwarte keuken of aan de glamoureuze uitstraling van een zwarte hoogglans keuken. Een zwarte landelijke keuken is niet alleen chic, maar straalt ook warmte uit. Zwarte keukens lenen zich ook goed om te combineren met andere materialen en kleuren. Denk aan een zwarte keuken met hout voor een warme touch of met marmer voor een klassieke look. 

Zwarte details

Wil je graag zwart in de keuken maar zoek je het liever in de details en accessoires? Dan zijn er volop mogelijkheden om je keuken een bijzondere look te geven. Zo kun je ervoor kiezen je houten keuken met zwarte handgrepen aan te kleden. Maar ook zwarte kranen of zwarte spoelbakken in de keuken zijn een stoere aanvulling. Daarnaast springen ook zwarte tegels in de keuken op de wand of vloer en een keukenkast in zwart in het oog. Houd je van contrasten? Denk dan eens aan een zwart wit keuken met bijvoorbeeld witte fronten en een zwart keukenblad.

Maak een afspraak in de keukenshowroom

Ben je geïnteresseerd geraakt in zwarte keukens? Maak een afspraak met een van onze adviseurs in een showroom bij jou in de buurt. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek helpen onze keukenprofessionals jouw wensen in kaart te brengen. Daarnaast doe je in de winkel volop inspiratie op voor jouw zwarte keuken.

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2019 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp
  • Stuur mij een keukenmagazine

Je eigen keuken in 3D?

Je wilt een nieuwe keuken, maar weet niet goed waar te beginnen. Er komt dan ook een hoop kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Voor welke opstelling kies je en wat voor keukenkastjes zien we straks in jouw keuken terug? Wees gerust; wij kunnen je helpen bij al deze vragen. Een afspraak met één van onze adviseurs neemt hoogstwaarschijnlijk veel van je vragen weg. Hieronder lees je wat je nu al kunt doen.

Gaat de nieuwe keuken passen in mijn woning?
Ben je benieuwd of jouw ideale keuken wel past binnen jouw woning? Ontdek het zelf middels onze 3D ontwerptool. Met deze gratis online tool heb je snel een goed beeld van de mogelijkheden binnen jouw keukenruimte.

Past de keuken binnen het budget?
Wil je alvast weten wat je keuken gaat kosten? Selecteer zelf de opties die je graag in de keuken terugziet en vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie op van jouw eigen toekomstige keuken!

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Terug
Sluiten