Zwarte keukens: stoer en stijlvol – Keuken Kampioen
zwarte keukens

Zwarte keukens: stoer en stijlvol

Met een zwarte keuken kies je voor een opvallende, exclusieve keuken. Of je nu kiest voor een compleet zwarte keuken of een keuken met zwarte details, beide zorgen voor een stijlvol uiterlijk van de ruimte. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zwart in de keuken? Laat je inspireren door Keuken Kampioen, wij vertellen je er graag meer over.

De mogelijkheden met zwart

De eerste gedachte bij zwart is dat het een donkere, sombere kleur is. Toch kan zwart juist heel sfeervol en chic zijn, zeker wanneer er veel licht in de keuken schijnt. Met zwart heb je vele mogelijkheden in de keuken. Denk aan het stoere effect van een matzwarte keuken of aan de glamoureuze uitstraling van een zwarte hoogglans keuken. Een zwarte landelijke keuken is niet alleen chic, maar straalt ook warmte uit. Zwarte keukens lenen zich ook goed om te combineren met andere materialen en kleuren. Denk aan een zwarte keuken met hout voor een warme touch of met marmer voor een klassieke look. 

Zwarte details

Wil je graag zwart in de keuken maar zoek je het liever in de details en accessoires? Dan zijn er volop mogelijkheden om je keuken een bijzondere look te geven. Zo kun je ervoor kiezen je houten keuken met zwarte handgrepen aan te kleden. Maar ook zwarte kranen of zwarte spoelbakken in de keuken zijn een stoere aanvulling. Daarnaast springen ook zwarte tegels in de keuken op de wand of vloer en een keukenkast in zwart in het oog. Houd je van contrasten? Denk dan eens aan een zwart wit keuken met bijvoorbeeld witte fronten en een zwart keukenblad.

Maak een afspraak in de keukenshowroom

Ben je geïnteresseerd geraakt in zwarte keukens? Maak een afspraak met een van onze adviseurs in een showroom bij jou in de buurt. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek helpen onze keukenprofessionals jouw wensen in kaart te brengen. Daarnaast doe je in de winkel volop inspiratie op voor jouw zwarte keuken.

Ontwerp uw droomkeuken met onze budgetplanner

Jouw stijl visualiseren in 3D?

Bekijk hoe de keuken in jouw woning staat.

  • Start direct met het ontwerpen van jouw keuken
  • Kies jouw eigen stijl, opstelling en indeling
Adviesgesprek keuken

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Kom langs voor een vrijblijvende offerte en Gratis 3D tekening.

  • ONZE ERVAREN ONTWERPERS GAAN AAN DE SLAG MET JOUW WENSEN
  • OOK MOGELIJK BUITEN OPENINGSTIJDEN.
Terug
Sluiten