Zwarte keukens in iedere stijl - Keuken Kampioen
zwarte keukens
Zwarte keuken

Zwarte keukens

Maak van je gehele keuken een ware eyecatcher

Een zwarte keuken is vaak niet de eerste optie waar je aan denkt bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Een zwarte keuken is opvallend en heeft een onafhankelijk karakter. Hiermee wordt de keuken zelf de eyecatcher in plaats van veel geziene blikvangers zoals de afzuigkap en het fornuis.

Trendontwikkeling

Langzaam maar zeker wordt de zwarte keuken daarom een heuse trend op het gebied van keukens. Benieuwd of dit type keuken geschikt is voor jouw huis? Wij zetten de belangrijkste kenmerken voor je op een rijtje.

Opvallend maar toch rustig voor het oog

Omdat zwart geen doorsnee kleur voor een keuken is, zorgt dit ervoor dat de keuken direct opvalt. Ondanks deze opvallende verschijning straalt een zwarte keuken ook rust uit. Dit komt omdat de gehele keuken dezelfde kleur heeft waardoor u niet snel afgeleid raakt. Zwart creëert dan ook een prettige sfeer om in te koken. Houd er wel rekening mee dat stof en kalkresten goed zichtbaar zijn op zwart. Om het ultieme rustgevende effect in een zwarte keuken te creëren, zult u daarom geregeld een doekje over het geheel heen moeten halen. 

Combineer zwart met licht

Zwart absorbeert licht. Een zwarte keuken komt daarom het beste tot zijn recht in een ruimte met veel daglicht of eventueel kunstlicht. Wil je het zware effect van de kleur zwart iets verminderen? Denk dan eens aan een lichte vloer. Ook hout is een goede tegenhanger voor deze donkere kleur. Een andere manier om het zwarte uiterlijk subtiel te doorbreken, is de keuze voor een keukenblad van een andere natuurlijke kleur. 

Geschikt voor verschillende type keukens

Een zwarte keuken leent zich voor elke keukenstijl: van een klassieke tot een moderne keuken en van een landelijke tot een Duitse keuken. Omdat al onze keukens in eigen fabriek worden vervaardigd, kun je kiezen uit verschillende tinten en materialen, zoals hoogglans en mat. Daarnaast beschikken onze zwarte keukens over de nieuwste trends op dit gebied.  

Gratis keukenmagazine

Wil je jouw keuken een compleet nieuwe look geven? Dan is een zwarte keuken misschien wel waarnaar je op zoek bent. Vraag nu ons gratis keukenmagazine aan en laat jezelf verrassen door de nieuwste trends en een heleboel inspiratie. 

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2019 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp
  • Stuur mij een keukenmagazine

Je eigen keuken in 3D?

Je wilt een nieuwe keuken, maar weet niet goed waar te beginnen. Er komt dan ook een hoop kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Voor welke opstelling kies je en wat voor keukenkastjes zien we straks in jouw keuken terug? Wees gerust; wij kunnen je helpen bij al deze vragen. Een afspraak met één van onze adviseurs neemt hoogstwaarschijnlijk veel van je vragen weg. Hieronder lees je wat je nu al kunt doen.

Gaat de nieuwe keuken passen in mijn woning?
Ben je benieuwd of jouw ideale keuken wel past binnen jouw woning? Ontdek het zelf middels onze 3D ontwerptool. Met deze gratis online tool heb je snel een goed beeld van de mogelijkheden binnen jouw keukenruimte.

Past de keuken binnen het budget?
Wil je alvast weten wat je keuken gaat kosten? Selecteer zelf de opties die je graag in de keuken terugziet en vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie op van jouw eigen toekomstige keuken!

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Terug
Sluiten