Siemens vaatwassers zijn snel én perfect

Siemens vaatwassers zijn energiezuinig en leveren een perfect resultaat. 

Deze machines zijn een echte toevoeging aan jouw keuken, omdat er veel innovatieve functies toegevoegd zijn aan een Siemens vaatwasser.

Denk bijvoorbeeld aan een machine die je slechts met een zacht duwtje opent, eenvoudiger kan het niet. Daarnaast zijn de machines snel en wordt jouw vaat gegarandeerd mooi schoon.

Bij een Siemens vaatwasser gaan uiterlijk en intelligentie hand in hand

Een vaatwasser van Siemens bespaar je dagelijks tijd door innovatieve functies en intelligente programma’s. Ze zijn slim, snel, stil en zuinig. Wanneer je de vaatwastijd wilt verkorten, dan kun je het varioSpeedPlus programma gebruiken. Hiermee wordt de wastijd verkort met maximaal 66 procent! Zo bespaar je niet alleen energie, maar is jouw vaat in een mum van tijd helemaal schoon. Erg handig als je bijvoorbeeld nog snel even de vaat wilt doen voor jij bijvoorbeeld op vakantie gaat. Daarnaast hebben alle machines een luxe uitstraling. Wil je graag dat de machine opgenomen wordt in het geheel van jouw keuken? Kies dan voor een volledig geïntegreerde vaatwasser van Siemens. Zo blijft jouw keuken een mooi geheel.

Kies voor een slimme vaatwasser van Siemens

Naast het varioSpeedPlus programma hebben Siemens vaatwassers nog veel meer innovatieve functies en slimme programma’s. Zo kunnen de rekjes in hoogte versteld worden, waardoor je nog gemakkelijker de machine kunt vullen. Ook beschikken sommige modellen over het Zeolith-droogsysteem. Dit systeem droogt de vaat sneller en energiezuinig. Niets is natuurlijk fijner dan dat jij het servies direct uit de vaatwasser kan opbergen in jouw kasten. Ook kunnen sommige machines het was- en droogprogramma zelf aansturen met de iSensoric. Hierdoor meet de machine hoeveel vaat erin staat en de tijd die het nodig heeft om de vaat schoon te maken. Geef jouw vaat uit handen met een vaatwasser van Siemens. 

Bezoek onze showroom

Wil je graag meer weten over de Siemens vaatwassers? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms. Onze adviseurs helpen jou graag en geven jou ook graag een uitgebreid, deskundig advies over alle vaatwassers of eventuele andere keukenapparatuur.