Inspiratie

Keuken Kampioen: Een afspraak vol gezelligheid en keukeninspiratie

Keuken Kampioen: Een afspraak vol gezelligheid en keukeninspiratie
Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? En benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is binnen jouw keukenruimte en budget? Dan is het maken van een afspraak altijd slim. Zo weet je zeker dat de vakkundige adviseurs in de winkels alle tijd voor je hebben. Tijdens een afspraak word je warm ontvangen met een hapje en een drankje in een van onze 49 winkels. Tijdens de afspraak draait het vooral om jouw wensen. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe een afspraak bij Keuken Kampioen in zijn werk gaat.

Een afspraak bij Keuken Kampioen

Je hebt een afspraak gemaakt. En nu? Begin met de voorpret en bereid je afspraak alvast voor. Bijvoorbeeld door een kijkje te nemen in ons gratis keukenmagazine of door het maken van een moodboard. Naast dat het leuk is, is het ook handig voor de keukenadviseur zodat hij of zij meteen ziet waar je voorkeur naar uitgaat. In onderstaande video kun je precies zien hoe een afspraak bij Keuken Kampioen verloopt.

Bezoek een Keuken Kampioen bij jou in de buurt

Een afspraak maak je gemakkelijk via de website, met 49 winkels door heel Nederland is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt! Natuurlijk ben je ook altijd welkom om zonder afspraak binnen te lopen.