Inspiratie

Handig in de zomer: de Side by Side koelkast

Handig in de zomer: de Side by Side koelkast
Met de zomer in volle gang is het tijd om jezelf voor te bereiden op verfrissing tijdens de warme dagen. Een van de beste investeringen hiervoor is dan toch wel een koelkast. Een koelkast in je keuken waar je op kunt bouwen is erg belangrijk. In deze blog lichten we de Side by Side koelkast uit. Wat is het en wat zijn de voordelen?

De Side by Side koelkast

De Side-by-Side is een roestvrijstalen, stijlvolle koelkast met veel ruimte in de koel- en vriesvakken. De brede koelkast wordt ook wel Amerikaanse koelkast genoemd en beschikt over vier deuren. De bovenkant is de 'normale' koelkast en de onderkant is de vriezer. Een Side by Side is ideaal voor (grote) gezinnen en feestjes, je hebt vanaf nu geen gedoe meer met zoeken naar extra ruimte voor de boodschappen!

De voordelen van een Side by Side

Als je de ruimte hebt is de Side by Side een stoere toevoeging aan je keuken. Een van de grootste voordelen van de Side by Side koelkast is dat het een enorm grote opslagruimte biedt. Zeg maar vaarwel tegen overvolle koelkasten, want in deze koelkast kun je wel 560 tot 600 liter kwijt. Naast dit grote voordeel bestaan er nog meer voordelen, namelijk:

 • Handige organisatie
  Side by Side, ofwel de zij-aan-zij-indeling van deze koelkast maakt het organiseren enorm handig. De aparte deuren, meerdere schappen en laden kunnen allemaal benut worden, zodat de boodschappen netjes ingedeeld zijn. Hierdoor kun je voortaan snel vinden wat je nodig hebt!
 • Temperatuurzones
  Er bestaan verschillende temperatuurzones waardoor diverse soorten voedsel kunnen worden bewaard.
 • Sneller koelen
  Dankzij ingebouwde sensoren past de Side by Side de temperatuur aan. Wanneer er nieuwe voedingsmiddelen in de koelkast komen, gaat de temperatuur gelijk omlaag. De snelkoelfunctie zorgt ervoor dat voedsel dat nog langer vers blijft en een lager energieverbruik heeft (Energieklasse E).
 • FlexiFreeze
  De FlexiFreeze functie biedt flexibiliteit aan de vriezer aan. Het kan worden gebruikt als een traditionele diepvriezer of worden ingesteld op andere temperaturen. Zo is -7 °C ideaal als extra opbergvak voor koele drankjes, -12 °C om ijs te bewaren en -18 °C om bevroren eten te bewaren.
 • NoFrost functie
  Nooit meer ontdooien dankzij de vernieuwde technologie. De NoFrost vermindert de luchtvochtigheid en vermijdt daardoor ijsvorming in de vriezer. Ideaal!

Waarom is de Side by Side ideaal voor de zomer?

Een warme zomer vraagt om meer opslagruimte zodat alle producten koel bewaard kunnen worden. De Side by Side koelkast heeft voldoende in zijn mars, zodat alle benodigdheden in de zomer goed georganiseerd kunnen worden. Wat dacht je van een grote watermeloen, de verse salades en het vlees voor bij de BBQ en vergeet de ijsjes niet! Je komt niets tekort, deze ruime koelkast staat altijd voor je klaar.

Zomerdeals: kies een Side by Side cadeau

Het beste van alles is dat je tijdens de Zomerdeals van Keuken Kampioen deze zomer kunt kiezen uit vier cadeaus, waaronder de Side-by-Side koelkast t.w.v. € 1.999. Nu je alle voordelen weet van deze ruime koelkast, is dit een echte aanwinst voor de zomer! De andere cadeaus waaruit je kunt kiezen zijn de BORA S Pure inductiekookplaat, de Quooker + CUBE en 15% korting op meubelen.

Meer informatie nodig?

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en wil je geïnspireerd worden of graag meer informatie over de Side by Side / andere koelkasten? Kom langs in een van onze 49 winkels of maak een afspraak, onze adviseurs staan voor je klaar. Bekijk van tevoren ook de keuken blog pagina of bestel het gratis magazine!

Meer inspiratie voor je nieuwe keuken?

Vraag het gratis inspiratie magazine aan, hierin we je alles over de laatste keukentrends. Op onze blog inspiratie pagina lichten we regelmatig keukenproducten uit. Liever advies van een keukenadviseur? Dan raden wij je aan om een afspraak te maken in een van onze showrooms.