Inspiratie

De voordelen van een Quooker

De voordelen van een Quooker
Ben je op zoek naar een kokendwaterkraan die praktisch is én er goed uitziet? Dan is de Quooker kraan wellicht wat voor je. Deze kraan heeft verschillende voordelen en past in ieder type keuken. Wil je meer over de Quooker? Lees dan verder.

Tijd besparen

De Quooker is een perfecte aankoop voor iedere keuken. Het bespaart tijd doordat er meteen kokend water uit de kraan komt. Koken gaat een stuk makkelijker en sneller, doordat je niet meer hoeft te wachten tot het water kookt. Daarnaast wordt de Quooker rechtstreeks op de koudwaterleiding aangesloten, zodat je nooit zonder kokend water zit. Nog een voordeel: de Quooker maakt een waterkoker overbodig waardoor je extra ruimte op je werkblad creëert. Extra handig zeg!

Stijlvol en kindvriendelijk

Naast een tijdbesparende aankoop, is de Quooker ook een stijlvolle aanwinst voor je keuken. De kraan is verkrijgbaar in verschillende materialen, vormen en kleuren, zodat het bij elke keuken past. Van landelijk, modern tot klassiek, de Quooker past in iedere keukenstijl. Wist je dat er een kindvriendelijke bedieningsknop op de Quooker zit, zodat veiligheid wordt gegarandeerd? De knop moet eerst twee keer ingedrukt worden en vervolgens gedraaid. In deze video zie je precies hoe het werkt.

Quooker 5-in-1

De Quooker 5-in-1 is de vernieuwde versie van de reguliere Quooker. Deze kraan heeft net zoals de originele Quooker koud, warm en kokend water, daarnaast biedt het gezuiverd en bruisend water. Dit wil je toch hebben? Wordt een Kampioen in besparen met de Quooker dankzij de volgende voordelen:

1. Besparen op tijd
Nooit meer wachten op water dat kookt op het fornuis of in de waterkoker.

2. Besparen op energie
Het reservoir heeft maar 10 Watt nodig om het water boven 110°C te bewaren.

3. Besparen op water
Geen waterverspilling meer doordat je precies tapt wat je nodig hebt.

4. Besparen op ruimte
Geen waterkoker meer op je werkblad en flesjes koud/zuiver water in de koelkast.

Verfrissing en gemak voor je zomer

Een slok koud bruisend water is toch heerlijk afkoelend tijdens de zomerse dagen? Met de Quooker 5-in-1 is dit geen probleem. Vanaf nu geen gedoe meer met frisdrank in de koelkast, maar direct genieten van koel (bruis)water! 

Wil je een kampioen worden in besparen? Bekijk dan onze Keuken Kampioen Zomerdeals
Kies je cadeau bij de aankoop van je nieuwe keuken. Je hebt de keuze uit een Quooker, Side By Side koelkast, BORA inductiekookplaat of 15% korting op je keukenmeubelen!

Meer inspiratie voor je nieuwe keuken?

Vraag het gratis inspiratie magazine aan, hierin we je alles over de laatste keukentrends. Op onze blog inspiratie pagina lichten we regelmatig keukenproducten uit. Liever advies van een keukenadviseur? Dan raden wij je aan om een afspraak te maken in een van onze showrooms.