Inspiratie

Compleet vernieuwde showroom: Cruquius

Compleet vernieuwde showroom: Cruquius
Een van onze 49 vestigingen heeft een flinke verbouwing ondergaan. Keuken Kampioen Cruquius is compleet vernieuwd. De winkel is uitgerust met de nieuwste collectie keukens. In deze blog maak je kennis met onze vernieuwde winkel in Cruquius!

De nieuwste keukencollectie

In de showroom van Keuken Kampioen Cruquius staan meer dan 30 keukens. Je vindt hier de nieuwste houten keukens, de moderne, landelijke tot industriële keukens. Er zijn verschillende keukens opgesteld, zodat je goed inspiratie op kunt doen voor je nieuwe keuken. Onze keukens worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Duitsland. Hierdoor kunnen alle keukens naar wens worden samengesteld!

Persoonlijk keukenadvies

Onze keukenadviseurs hebben veel ervaring en kennis van keukens. We hebben alle tijd en aandacht voor je tijdens het adviesgesprek van 2 à 3 uur. Met plezier helpen we je graag bij de zoektocht naar je nieuwe keuken. Een afspraak is altijd vrijblijvend en wij regelen iets lekkers voor je. Gezellig toch!

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Ook de nieuwste keukencollectie heeft altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. We bieden hoogwaardige A-merk producten en de apparatuur altijd tegen de laagste internetprijs. In de blog ‘Wat heeft Keuken Kampioen jou te bieden’ vertellen we alles over onze service en advies.

Keuken Kampioen Cruquius

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en woon je in de buurt van Cruquius of ga je een dag erop uit? Wij ontvangen je graag in onze vernieuwde showroom. Het adres is Cruquiusplein 48, 2142 EV Cruquius. Liever een winkel bij jou in de buurt? Dankzij onze 49 vestigingen is er altijd een bij jou in de buurt!