8 min leestijd
Binnenkijkers

Binnenkijken bij Cindy

Binnenkijken bij Cindy
Vandaag mogen we binnenkijken in de stijlvolle woning van Cindy. Als interieurstyliste en kunstenares weet zij als geen ander hoe belangrijk het is om een keuken te hebben die zowel functioneel als stijlvol is.

Stijlvolle keuzes voor een persoonlijke touch

Cindy koos voor haar keuken vanwege de lichte fronten die perfect passen bij haar interieurstijl. "Stijl is een belangrijk aspect bij het inrichten van een keuken", zegt Cindy. "Het is echt belangrijk om je eigen stijl te kiezen die past bij de rest van je huis en je persoonlijke smaak."

Details en accessoires

Bij het stijlen van een keuken raadt Cindy aan om te investeren in wandtegeltjes en accessoires. "Details maken echt het verschil," zegt Cindy. "Denk aan houten brood- en borrelplanken, een mooi peper- en zoutstel, en hangplanten om de keuken tot leven te brengen. Voeg wat kleurrijke zomerse tinten toe aan je keuken met bijvoorbeeld een mooi veldboeket! Dit geeft gelijk een fijne sfeer"

Slimme indeling voor meer ruimte

Om een keuken ruimtelijker te laten lijken, adviseert Cindy om bovenkasten weg te laten als dit mogelijk is en te kiezen voor brede lades.’’Kijk ook naar de indeling van je eetkamer. Vanwege de ruimte in ons huis heb ik gekozen voor een ronde tafel. Dit tafelt iedere dag enorm gezellig met het gezin!’’

Functionele en stijlvolle keukenapparatuur

Cindy is dol op haar Quooker kraan, een gadget dat ze veel gebruikt tijdens het thuiswerken. Ze benadrukt ook het belang van kookveldafzuiging, die ze vaak in haar interieurontwerpen gebruikt vanwege de rustige en strakke uitstraling. "Investeer in hoogwaardige apparatuur en materialen die lang meegaan en er goed uitzien, je hebt er uiteindelijk zoveel plezier van!" adviseert Cindy.

Verlichting om de sfeer te bepalen

Cindy benadrukt het belang van goede verlichting in de keuken. "Voldoende functioneel licht is erg belangrijk tijdens het koken, maar je wilt ook sfeerverlichting hebben voor gezellige avonden." Overweeg verschillende lichtbronnen en dimbare verlichting om de juiste ambiance te creëren!