Inspiratie

Gelukkige winnares ontvangt keukencheque van €10.000,-

Gelukkige winnares ontvangt de keukencheque ter waarde van €10.000,-
Stel je voor: Je loopt in een Keuken Kampioen winkel en ziet dé perfecte keuken. Je kunt je specifieke wensen bespreken en de keuken op maat krijgen. En het beste is dat je kans maakt om deze keuken te winnen! Hoe geweldig zou dat zijn? Mevrouw Thieller kan het nog steeds niet geloven. Zij is namelijk de winnares van de gratis keuken!

Tot middernacht geopend

Bij Keuken Kampioen maken we het graag gemakkelijk voor je om keuken inspiratie op te doen voor jouw keuken. Daarom hebben we nu de perfecte oplossing voor drukke agenda's: de Koopnacht. Geen zorgen meer over sluitingstijden, want tijdens onze Koopnacht blijven al onze vestigingen geopend van 10:00 tot 00:00 uur. Zo kun je na een lange werkdag rustig langskomen en in alle rust ideeën opdoen voor jouw nieuwe keuken. Wij zijn er voor je, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Kom gezellig langs en ontdek jouw ideale keuken tijdens de Koopnacht van Keuken Kampioen!

Maak een afspraak  tijdens de Koopnacht op 22 september!

De voordelen van een Koopnacht

Tijdens een Koopnacht zijn er altijd speciale acties. Tijdens de Koopnacht van 23 juni 2023 kon je kans maken op een hele bijzondere actie. Alle bezoekers die tijdens de koopnacht 'ja' zeiden tegen de keuken, maakten kans op het winnen van een gratis keuken. De waarde van de keukencheque was €10.000. Wie weet is er tijdens de koop van je nieuwe keuken ook een speciale actie. Zou je het voor kunnen stellen dat je een gratis keuken wint?

Keukencheque winnaar

En wat een fantastisch nieuws! Op 23 juni, tijdens onze Koopnacht in Kaatsheuvel heeft Mevrouw Thieller de keukencheque gewonnen t.w.v. €10,000,-.  Het was zo'n geweldige verrassing toen we haar blij mochten maken met de keuken waardecheque. Ze heeft gekozen voor een witte hoekkeuken met o.a. een BORA inductie kookplaat. Ze had nooit kunnen geloven dat deze keuken geheel gratis haar kant op komt! Nogmaals, een hartelijke felicitatie aan mevrouw Thieller. We wensen haar ontzettend veel plezier met koken en genieten in haar splinternieuwe keuken. Een welgemeende felicitatie namens het hele Team van Keuken Kampioen!

Maak een afspraak op 22 september tijdens de Koopnacht.

Op vrijdag 22 september is het weer Koopnacht! Dit betekent voor jou: 15% korting, gratis montage, open tot 24:00 en kans maken op een gratis keuken. Dit wil je niet missen! Maak direct een afspraak. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.