Inspiratie

Alles over de eigen fabriek van Keuken Kampioen

Alles over de eigen fabriek van Keuken Kampioen
Heb je je ooit afgevraagd waar de keukens van Keuken Kampioen vandaan komen? Lees dan snel verder, want we nemen in deze blog een kijkje in onze eigen fabriek. De fabriek waar jouw nieuwe keuken wordt gemaakt wanneer je die bij ons koopt!

Kampioen in keukens

De keukens van Keuken Kampioen zijn kwaliteitskeukens die volledig op maat gemaakt worden in eigen fabriek. Ben je op zoek naar een keuken die precies bij jouw wensen past? Dan ben je bij Keuken Kampioen aan het juiste adres. Dankzij onze eigen fabriek hebben wij talloze mogelijkheden in keukens. Van verschillende opstellingen, stijlen, materialen tot kleuren, onze ontwerpers gaan samen met jou aan de slag om exact de gewenste keuken samen te stellen. Omdat wij de productie in eigen beheer hebben, kunnen we je verzekeren van de hoogste kwaliteit. We zijn niet voor niks Kampioen in keukens!

Maatwerk keukens

Laten we het even hebben over het maatwerk. Iedere keuken is uniek en al helemaal wanneer je jouw persoonlijke voorkeur aangeeft. Het grootste voordeel van onze eigen fabriek is dat wij alle diensten kunnen leveren: of je nu een ervaren chef-kok bent en innovatieve keukenapparatuur wilt met lekker veel werkruimte door middel van een groot werkblad. Of wat dacht je van een eilandkeuken met bar om gezellig aan te borrelen? Onze adviseurs bekijken welke keukenopstelling past bij de beschikbare ruimte, zodat de keuken op maat precies klopt.

Meer voordelen eigen fabriek

Naast keukens op maat, biedt het hebben van een eigen fabriek voor keukens verschillende voordelen die de kwaliteit, flexibiliteit en efficiëntie kunnen verbeteren. De belangrijkste voordelen van een eigen keukenfabriek zijn:

  • Volledige controle over het keuken productieproces
  • Hoogste kwaliteit en vakmanschap
  • Snelle levering (tot zelfs binnen een week)
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Goede nazorg 

Eigen fabriek en eigen monteurs

Bij Keuken Kampioen hebben we graag alles zelf in de hand om de beste service te kunnen bieden. Zo wordt de installatie van je keuken verzorgd door onze eigen professionele monteurs. Dankzij hun kennis wordt de keuken met precisie en vakmanschap geïnstalleerd, waardoor het uiteindelijk ook sneller gaat dan wanneer je het zelf doet. Zoals eerder genoemd, bieden we ook goede nazorg. Mochten er eventuele aanpassingen of reparaties nodig zijn, kun je erop vertrouwen dat wij dit oplossen. Lees blog ‘De voordelen van je keuken laten monteren’ om alles te weten te komen over onze keukenmontage.

Dit jaar nog geleverd én gemonteerd

En dat is nog niet alles: onze fabriek draait op volle toeren, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat je nieuwe keuken dit jaar nog geleverd én gemonteerd wordt! Dat betekent dat je dit jaar al kunt genieten van je keuken. Maak direct een afspraak om van deze kans te profiteren. Eerst inspiratie opdoen? Vraag ons gratis keukenmagazine aan en blader door de keukeninspiratie van Keuken Kampioen.