8 min leestijd
Binnenkijkers

Binnenkijken bij Melody & Luca

Melody en Luca zijn pas verhuisd naar het prachtige Mijdrecht. Zij hebben gekozen voor een eiland keuken met een unieke opstelling. Het houtlook front in combinatie met het kookeiland geeft deze keuken een moderne, frisse uitstraling. Bekijk de video hieronder.

Het perfecte plaatje van Melody

Melody, met haar creatieve geest, had het hele plaatje al in haar hoofd: "Ik wilde een grote open keuken met een kookeiland en een lange kastenwand die door zou lopen in de hele keuken en eetkamer." " Ik ben namelijk een echte rommelkont!" Vertelt ze met een glimlach.

‘‘De adviseur begreep precies wat ik wilde’’

Levering en Montage

Luca was onder de indruk van de vlotte levering en montage van de keuken. ‘’De keuken was binnen twee dagen geleverd en gemonteerd door zeer vriendelijk personeel. Ik hoefde alleen maar de deur open te doen en de rest werd door Keuken Kampioen geregeld. Dit was enorm fijn, zo hoefde ik geen vrije dag op te nemen!’’

Begeleiding en advies

In de winkel werden ze begeleid door een vriendelijke adviseur, die aandachtig naar hun wensen luisterde. Melody vertelt dan ook: "De adviseur begreep precies wat ik wilde en bood waardevol advies aan. Er kwam ook een tweede adviseur bij en die sparde mee. Het voelde alsof ze echt naar ons luisterden en de tijd namen." Melody en Luca waren zelfs aangenaam verrast toen ze tijdens hun bezoek aan de winkel wat eten en drinken aangeboden kregen. "Het was zo attent van ze," lacht Melody. "We voelden ons echt speciaal."

Kwaliteit binnen een beperkt budget

Nu staat Melody vol trots in haar nieuwe keuken en kan ze het nauwelijks bevatten: "Deze keuken die ik ooit op Pinterest heb gepind, is nu mijn eigen keuken geworden. Ik sta hier nu zelf te koken en dat voelt iedere dag weer zo fijn!" Het stel is opgetogen dat ze bij Keuken Kampioen een luxe kwaliteitskeuken hebben kunnen aanschaffen, zelfs binnen hun beperkte budget. Luca benadrukt: "We hebben echt waar voor ons geld gekregen." De kwaliteit is erg goed en we zijn ontzettend blij met onze keuze."

Maak een afspraak

Wil jij net als Melody en Luca gebruik maken van de lopende actie met 15% korting en gratis montage? Maak dan een afspraak in een van onze 49 winkels. Onze adviseurs helpen je graag verder.