Inspiratie

De Koopnacht Keukencheque winnaars van juni

Wist je dat wij tijdens een Koopnacht geopend zijn tot 24.00 uur? Daarnaast hebben we altijd speciale acties voor de klanten: tijdens de Koopnacht van 23 juni 2023 maakten zij zelfs kans op een gratis keuken! Wie dit is geworden vertellen we je in deze blog.

Speciale actie tijdens de Koopnacht

Doordat we met een Koopnacht open zijn tot 24.00 uur heb je extra lang de tijd om langs te komen na je werk bijvoorbeeld, wat een voordeel! Hoe mooi zou het zijn dat je tegen de perfecte keuken aanloopt of wellicht samen met een van onze keukenadviseurs een nieuwe keuken ontwerpt die precies past bij je wensen? Dan is het toch onvoorstelbaar dat je deze nieuwe keuken wint!?

Keukencheque winnaars

“Wij winnen nooit wat” was de gedachte van Familie van Oosterhout. Maar niets was minder waar, want zij werden in Keuken Kampioen Breda verrast met de Keuken Waardecheque t.w.v. € 10.000,-. Zij hebben gekozen voor de Steinhaus GL Saale met zwarte accenten, een prachtige industriële keuken. Wij feliciteren Familie van Oosterhout met de nieuwe keuken en wensen hen erg veel plezier tijdens het koken!

Maak een afspraak op 22 september

Op vrijdag 22 september is het weer Koopnacht! Dit betekent voor jou: 15% korting, gratis montage, open tot 24:00 en kans maken op een gratis keuken. Dit wil je niet missen! Naast acties tijdens de Koopnacht, hebben we bij Keuken Kampioen regelmatig acties die je niet wilt missen! Bekijk onze actiepagina om op de hoogte te zijn van de actuele actie en maak een afspraak om dit niet te missen! Eerst inspiratie opdoen? Ontwerp je perfecte keuken in de 3D planner of vraag een gratis keukenmagazine aan.