Inspiratie

Actiekeukens bij Keuken Kampioen betekent extra veel voordeel!

De voordelen van Actiekeukens bij Keuken Kampioen
Ben je op zoek naar een nieuwe keuken die, naast de vele voordelen, nog extra voordeel heeft? Dan is een van de Actie keukens van Keuken Kampioen misschien iets voor jou. De keukens zijn evengoed van topkwaliteit en kunnen extra snel worden geleverd, daarnaast hebben ze een extra voordelige prijs. We lichten de Actiekeukens graag in deze blog voor je uit.

De voordelen

De Actie keukens zijn populaire keukens uit de keukencollectie. Maar wat houdt het extra voordeel waar we het hierboven over hadden eigenlijk in? 

Extra snel geleverd
Een van de belangrijkste voordelen van de Actie keukens is de extra snelle levering. Alle keukens van Keuken Kampioen worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Duitsland, hierdoor maken wij het mogelijk dat je nieuwe keuken binnen 4 weken wordt geleverd. De Actie keukens worden groots besteld en geproduceerd in eigen fabriek, waardoor deze keukens (zoals ze opgesteld staan) nog sneller geleverd kunnen worden.

Extra voordelig geprijsd
De Actiekeukens hebben niet alleen een snelle levering, maar ook een extra scherpe prijs. Keuken Kampioen biedt de gehele keuken collectie aan met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Dankzij de grootschalige bestellingen van de Actie keukens kunnen we kosten besparen, waardoor we een nog scherpere prijs kunnen aanbieden.

De Actiekeukens van Keuken Kampioen

Momenteel zijn de Actiekeukens: Steinhaus GL Saale, Saarstein en Buchum. Alle drie worden ze extra snel geleverd en zijn extra voordelig geprijsd. Daarnaast heeft iedere Actie keuken nog een extra specifiek voordeel.

Steinhaus GL Saale

Normaal waren de Actiekeukens alleen verkrijgbaar als zoals de actiekeuken zoals het opgesteld staat in onze showroom. Toch biedt de Steinhaus GL Saale ook gelakte kasten. Hierdoor kun je bij deze actiekeuken een uitstraling kiezen die precies past bij je persoonlijke smaak.

Steinhaus Saarstein

Actiekeuken Steinhaus Saarstein is verkrijgbaar zoals opgesteld, maar is extra rijk uitgerust met luxe apparatuur van Indesit. Wat een extra voordeel bovenop de voordelen van een Actiekeuken! Indesit staat bekend om de hoogwaardige keukenapparatuur dat zowel functioneel als stijlvol is. 

Steinhaus Buchum

Is de opstelling van Actiekeuken Buchum helemaal wat je zoekt in een keuken, maar de kleur niet helemaal? Een speciaal voordeel van Actiekeuken Steinhaus Buchum is dat het beschikbaar is in 8 verschillende kleuren. Zo wordt dit misschien wel de nieuwe keuken waar je al lang naar op zoek bent, met nog eens veel voordeel ook!

Interesse in een Actiekeuken?

Zou je graag meer uitleg willen over de Actie keukens of wil je ze graag in het echt bekijken? Kom langs in een van onze showrooms en maak een afspraak, onze adviseurs staan voor je klaar met advies. Met onze 49 winkels is er altijd wel een bij jou in de buurt. Wie weet tot snel!