Inspiratie

Upgrade je keuken met een stijlvolle kraan

Upgrade je keuken met een stijlvolle kraan
In de keuken gaat het natuurlijk niet alleen maar om het koken. Een belangrijk onderdeel van elke keuken is de kraan. Keuken Kampioen heeft een breed aanbod kranen met bijpassende spoelbakken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je keuken. In deze blog vertellen we je meer over welke kranen je bij ons kunt vinden.

De gewone kraan

Een tijdloze klassieker, de gewone kraan. Deze kraan past in iedere keuken en is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo zien we steeds meer gewone kranen met een hoge uitloop. Dit biedt extra ruimte onder de kraan, waardoor je handig hoge pannen en vazen kunt vullen. Ook zijn gewone kranen verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals RVS, chroom, mat zwart, brons en koper. De verschillende vormen waarin de gewone kranen verkrijgbaar zijn, zijn:

  • U-vormige kranen voor de elegante en tijdloze look met voldoende ruimte.
  • L-vormige kranen hebben een strak en stijlvol ontwerp dat goed past bij moderne keukens.
  • Rechtvormige kranen hebben een minimalistisch design dat een subtiele strakke toevoeging geeft aan de keuken.

De Quooker kokendwaterkraan

De Quooker is tegenwoordig de trend. Met de Quooker heb je direct kokend water tot je beschikking.Geen gedoe meer met water koken in een pan of waterkoker. De Quooker is verkrijgbaar in een ronde en rechte vorm en verschillende kleuren, zodat je de kraan perfect kunt afstemmen op je keukenstijl. De Quooker boiler verbruikt 50% minder energie om het water op constante temperatuur te houden ten opzichte van een normale keukenboiler.

Wist je dat nu ook de Quooker 5-in-1 bestaat? Naast kokend water kun je direct koud, warm, gefilterd én bruisend water tappen. Of je nu een kop thee, ijswater of een glas frisdrank wilt, deze kraan heeft het allemaal. 

Benieuwd naar hoe de Quooker werkt? Bekijk het in de video hieronder.

De Aquahot kraan

Wanneer je geen behoefte hebt aan kokend water, maar je wel graag direct warm water wilt, dan is de Aquahot een goede keuze. Deze kraan heeft een geïntegreerde boiler die het water direct opwarmt, waardoor je niet hoeft te wachten tot het warme water vanuit de cv-ketel of boiler bij de kraan komt. De Aquahot is voorzien van een kinderbeveiliging en een beveiliging tegen oververhitting. Zo kunnen de kinderen met een fijn gevoel bezig zijn in de keuken!

Meer keuken inspiratie nodig?

De landelijk moderne keukenstijl is een relatief nieuwe trend. Ben je nu benieuwd naar de andere keukenstijlen? Vraag ons gratis magazine aan en doe inspiratie op vanuit huis. Daarnaast staan onze adviseurs ook altijd klaar om je te helpen met de zoektocht naar je keuken. Maak hiervoor een afspraak om verzekerd te zijn van een plekje aan tafel op de gewenste datum.