Keuken Kampioen: de specialist in koffiemachines

Er gaat toch niets boven een verse kop koffie in de ochtend!? (Of middag. Of avond.) Geniet van de luxe van een (semi)automatisch koffieautomaat en trakteer uzelf - afhankelijk van het type koffieautomaat dat u kiest - op een kop koffie of cappuccino van verse bonen, gemalen koffie of koffiepads. De beste koffiemachines? Die vindt u bij Keuken Kampioen.

Inbouw koffieautomaat

De semi- en volautomatische koffiemachines in het assortiment van Keuken Kampioen zijn prachtig vormgegeven en bedoeld als inbouwapparatuur voor uw keuken. Bijvoorbeeld in een wandkast of inbouwkast. De koffieautomaten zijn daarom leverbaar in diverse inbouwmaten. Uiteraard kan Keuken Kampioen u ook helpen bij montage hiervan.

Functies en mogelijkheden

Een koffieautomaat is een flinke investering. Dan kiest u natuurlijk een apparaat dat het beste bij u en uw wensen past. Afhankelijk van het merk en de prijs van een koffiemachine, hebben de machines meer functies en mogelijkheden zoals:

  • Heet water tapkraan
  • Melkopschuimer
  • Pro touch (geen vette vingers meer)
  • Tiptoetsen voor eenvoudig instellen van voorkeuren
  • Royaal waterreservoir
  • Easy clean

Royaal waterreservoir

Theedrinkers opgelet: ook theewater tapt u snel uit de aparte heet water tapkraan van de koffiemachines. Zelfs uw waterkoker kan het niet sneller. En omdat de meeste koffiezetters een waterreservoir hebben van gemiddeld 1500 tot 2500 milliliter, kunt u meerdere keren achter elkaar koffie of theewater tappen zonder het koffiezetapparaat bij te vullen. Gemak dient de mens.

Melkopschuimer erbij

Een aantal varianten koffiemachine beschikken over een ingebouwde melkopschuimer waardoor cappuccino in een handomdraai gezet is. Zelfs de maalgraad en dichtheid van het schuim kunt u bij een aantal modellen naar eigen voorkeur instellen.

Kopen bij Keuken Kampioen

Op de website van Keuken Kampioen kunt u alle koffiemachines rustig bekijken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een showroom van Keuken Kampioen. Daar krijgt u deskundig advies over alle apparatuur. Bij Keuken Kampioen koopt u alle koffiezetapparaten voor de laagste online prijs. En bent u ook nog eens verzekerd van snelle levering.

Onze selectie koffieautomaten

Keuken Kampioen biedt een breed assortiment koffieautomaten. Hierbij alle merken die in onze webshop te bestellen zijn.