Inspiratie

Ontdek de kracht van Keuken Kampioen

Ontdek de kracht van Keuken Kampioen
Keuken Kampioen is voor alle Nederlanders lekker, nuchter, praktisch en prijsbewust. Een kwalitatieve keuken is bij ons van belang en dat betekent dat de keuken tegen een stootje kan, want er wordt geleefd in de keuken! Waar staan wij als Keuken Kampioen nou echt voor? In deze blog vertellen we je meer over onze waarden en wat wij enorm belangrijk vinden voor onze tevreden klanten!

Waar voor je geld

Onze keukens worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Duitsland. We leveren keukens van hoge Duitse kwaliteit. Dit is niet alleen goede kwaliteit, maar ook een goede prijs! Als klant krijg je waar voor je geld. Dit vinden we vanzelfsprekend bij Keuken Kampioen. Waarom meer betalen dan nodig? Naast handgemaakte keukens bieden we apparaten aan tegen de laagste internetprijzen. Zo is iedereen verzekerd van de beste prijs, kwaliteit en advies!

Toegankelijk

We staan niet alleen voor waar voor je geld, maar ook voor toegankelijkheid. Onze deur staat altijd voor iedereen open. Wij ontvangen je graag met een warm welkom, waardoor we hopen dat je al snel een huiselijk gevoel krijgt. Of je nu op zoek bent naar een keuken van welke prijsklasse dan ook, Keuken Kampioen heeft voor ieder wat wils. Naast verschillende prijsklassen hebben we ook een groot aanbod aan verschillende keukenstijlen, keukenopstellingen, materialen en kleuren. Een moderne, landelijke of juist een keuken met specifieke behoeften? We bieden iedereen graag een oplossing op maat.

Actueel

Als Keuken Kampioen staan we midden in de samenleving en weten we precies wat er speelt in de keukenmarkt. We volgen de laatste trends en ontwikkelingen en dat zie je ook terug in onze showrooms. Hierdoor zijn onze showrooms altijd up to date. Je vindt altijd herkenbare opstellingen zoals thuis in de showroom. Daarnaast zijn we ook altijd actief op social media, Instagram en Facebook. We streven ernaar dat je altijd de nieuwste en beste keuken krijgt.

Plezier

We houden van ons vak en we hebben plezier in wat we doen. En dat merk je! Iedere dag worden we weer opnieuw blij van het helpen aan kook- en woonplezier van onze klanten. De keuken is een belangrijke plek in huis waar je kunt genieten en plezier hebben. We dragen als Keuken Kampioen graag bij aan het creëren van een fijne plek waar je niet alleen praktisch, maar ook fijn en comfortabel kunt genieten met je familie en vrienden. Aan dit gevoel werken we al in de showroom, met plezier en een goed gevoel werken we samen aan een Kampioenskeuken!

Wij zijn er door heel het land!

Met ruim 30 jaar ervaring, een eigen fabriek en 49 winkels staan we door heel Nederland voor je klaar tijdens je reis naar een nieuwe keuken! Van tevoren inspiratie opdoen? Bekijk eens de inspiratie blogpagina, het keukenmagazine of maak zelf een 3D ontwerp, helemaal naar je eigen smaak!